just gonna leave this here

huehuehuehue
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 14:23
just gonna leave this here

huehuehuehue
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 15:24
you sure?

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 16:28
Levi Love around the world!

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 17:05
Το ήξερα ότι θα παρεξηγηθώ, γι'αυτό και το PS που έβαλα
Let me explain ![]()
Δεν ξερω για σενα,εγω αν εβλεπα καμια με ματι που ξεκινα απο το υψος του φρυδιου, και τελειωνει λιγο κατω απο τα μισα τις μυτης, και μεση σαν να της λειπουν νεφρα συκωτι και το μισο εντερο, ε, μια κουραδιτσα θα μου φευγε!
Σε πειράζω προφανως. Νομιζω οτι ειναι ευκολο να καταλάβεις πως αλλο το τι γραφει καλα στο καρτουν και αλλο irl.
To τραγουδάκι όντως ειναι τρομερά ευηχο στα γαλλικά. Εντυπωσιάστηκα.
Με αφορμή το post αυτό:
Δεν έγραψα πουθενά ότι θέλω να έχουν οι γυναίκες τα τέλεια χαρακτηριστικά των κινούμενων σχεδίων. Ίσα ίσα, είπα ότι η Disney παρουσιάζει το ιδανικό και το τέλειο στις ταινίες της, χωρίς να είναι πολλές φορές καλό. Think about it, ούτε μία παραγωγή της δεν είχε φαινομενικά άσχημους χαρακτήρες, πλην του Κουασιμόδου (που ήθελε, δεν ήθελε ήταν key factor η ασχήμια του
). Για την πεντάμορφη και το τέρας δε μιλώ, γιατί το "Τέρας" δεν ήταν αποκρουστικό
. Δηλαδή, κατέκρινα την πρακτική της Disney, για όποιον δεν κατάλαβε.
Μετά, βλέποντας το φόρεμα του κοριτσιού της ταινίας, έκανα έναν παραλληλισμό με μία κοπέλα που είδα in real life. Οπότε σχολίασα και το γεγονός ότι παρόλο που ήθελε να δείξει όμορφη, εν τούτοις δεν το κατάφερε γιατί δεν μπόρεσε να υποστηρίξει το φόρεμα και τις γόβες που φορούσε. Ο τρόπος βαδίσματός της, επομένως, δεν ήταν "θηλυκός" και νομίζω ότι κάθε άτομο, οποιουδήποτε φύλου, θα το σχολίαζε αυτό.
Τέλος, έκανα και ένα γενικό σχόλιο για την ύπαρξη της θηλυκότητας στις μέρες μας. Όπως και να το κάνουμε, υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στα δύο φύλα, που έχουν δοθεί εκ φύσεως. Προφανώς θα περιμένει κάποιος από μια γυναίκα να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της (meaning, τις καμπύλες της) με αξιοπρεπή τρόπο, που θα την κάνει να φαίνεται ομορφότερη. Αντίστοιχα, από έναν άνδρα περιμένει κανείς να μην είναι αυτό που λέμε "ψεύτικος", δηλαδή εξαιρετικά λεπτός χωρίς "πλάτες".
Για να επιστρέψω στην in real life εμπειρία μου, το να βλέπεις μία κοπέλα να προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε τακούνια και να επιλέγει να φορέσει κάτι που δεν αναδεικνύει το σώμα της, σου φαίνεται γελοίο ως θέαμα. Γι' αυτό κάνω λόγο για απώλεια θηλυκότητας, γιατί οι περισσότερες κοπέλες πλέον δεν την αναδεικνύουν, διότι έχουν πρότυπα κάποια μοντέλα, ενώ δε θα 'πρεπε. Θα μπορούσε κάλλιστα να φορέσει κάποιο άλλο φόρεμα και flat παπούτσια. Χίλιες φορές καλύτερα απ' ό,τι να περπατά σαν παραπληγική με τις γόβες ![]()
Η θηλυκότητα δεν είναι κάτι το κακό, ίσα-ίσα πρέπει να υπάρχει. Αντίστοιχα κι ένας άνδρας πρέπει να φαίνεται αρρενωπός. Όχι όμως... ή του ύψους ή τους βάθους...
μια γνωμη -αποψη....!
δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθε φορα που ενας αντρας εδω μεσα λεει μια γνωμη για τις γυναικες πρεπει να καταληγει στο ποστ του οτι θα πεσουν να τον φανε.......?
δημοκρατια εχουμε και ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την αποψη του....γιατι πρεπει να εχει τον ''φοβο των ιουδεων'' οταν γραφει κατι....?
εχω λειψει αρκετο καιρο απο το φορουμ και εχω κανει ενα recap σε ολο το φορουμ για να παρω μια ιδεα και κατα τοπους εχω δει διαφορες διαμαχες αναμεσα σε φεμινιστριες και φαλοκρατες(βαφτισμενοι απο τις φεμινιστριες τις περισσοτερες φορες)
αν ψαξετε το φορουμ εδω στην τρυπα θα βρειτε καπου και μια συζητηση που στοχος εγινα εγω για μια γνωμη αν θυμαμαι καλα που ειπα περι του χρονου που χρειαζεται ο καθενας σε μια μακροχρονια σχση για τον εαυτο του....(η κατι τετοιο δεν θυμαμαι και καλα...)!!!
χαλαρα παιδια..!!!
το οτι δεν σας αρεσει μια αποψη καποιου δεν παει να πει οτι πρεπει αμεσως μετα να τον χλευαζουμε η να τον σταυρωνουμε..
επειδη καποιος εκρινε ενα outfit καποιας κοπελας που ειδε και δεν τον ενθουσιασε αρχισαν η συζητησεις περι ξυρισματων (σε διαφορα μερη του σωματος...) και δωσατε για παραδειγμα ιδανικης γυναικας (για χλευασμο της αποψης του συνφορουμητη) την κοπελα απο την ρωσια wanabe barbie με της 100 πλαστικες...
για ολα υπαρχει ενα οριο...
σεβομαι το κινημα και την ιδεα του φεμινισμου(αλλα δεν θα βγω να ανεμιζω και κιλοτες στον αερα) και κατακρινω τα φαινομενα φαλοκρατισμου...(στην πυρα παραυτα)
η ιστορια εχει γραψει οτι η μεγαλυτερη πολεμοι ξεκινησαν για χαρη μιας γυναικας(τροια π.χ) η τους ξεκινησε η ιδια η γυναικα....
η γυναικα απο την αρχαια ελλαδα επαιζε σημαντικο ρολο θελουν δεν θελουν να το παραδεχθουν καποιοι καζανοκεφαλοι αντρες...
και στο κατω κατω ας μην γελιωμαστε ακομα και σημερα πισω απο καθε επιτυχημενο αντρα κρυβετε μια εξισου επιτυχημενη γυναικα...
αλλα η μαγκια ξερετε ποια ειναι για μια γυναικα κατα την αποψη μου?να καυχιετε ο αντρας το success story του ενω ολοι η αλλοι να ξερουν ποιος ευθυνεται πραγματικα...
μιας και παντρεμενος απο νεαρη ηλικια (ειμαι σχεδον 31 η γυναικα 28 και εχουμε παιδι 6 χρονων) εχω μια Α εμπειρια καθως η γυναικα μου απο νεαρη ηλικια (αναγκαστηκε αρχικα και μετα κατεπεκταση εγινε τροπος ζωης και να το χερεται)βγηκε στην αγορα εργασιας...και εγω μια απο τα ιδια..εχουμε περασει δυσκολα και ευκολα..καλα και κακα....μεσα απο αυτα εγινε μια οικογενεια και ενα μαγαζι(το δικο μου)...
τιποτα απο ολα αυτα δεν θα ειχα κανει αν δεν ηταν η γυναικα μου.....αυτη κινει τα νηματα...και εγω το γουσταρω.....θα μπορουσα να καυχιεμαι αλλα λεω την αληθεια.....το ιδιο κανει και αυτη..δεν καυχιεται..γνωριζει και γνωριζω....
ολα στην ζωη μεταξυ των 2 φυλων ,απο ενα απλο φορουμ εως μια υγειη οοικογενεια εχουν ενα τριπτυχο επιτυχιας για εμενα....
κατανοηση-αλληλοσεβασμος-υποχωρησεις......ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ.....!
και για να κλεισω και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ......
στο σπιτι ο αντρας ειναι το κεφαλι και η γυναικα ο λαιμος.............. γιατι ο λαιμος στριβει το κεφαλι οπου θελει αυτος.......
ΥΓ.1 πρεπει να ειμαι στο anime//gr απο το 2007 η 2008 τον τελευταιο καιρο παρατηρω ποστ με ανιμε θεμα και απο κατω κανα 2-3 απαντησεις και οταν το ποστ εχει να κανει με τετοια θεματα γεμιζεται σελιδες.....μην προσπαθητε να επιβαλετε γνωμες και αποψεις ..μονο κακο κανει στην κοινοτητα....
ΥΓ.2 το ολο ποστ γραφτηκε σε χαλαρο υφος για οποιον ενδιαφερεται να κανει συζητηση...ουδεμια προθεση ειχα να προσβαλω η να θιξω κανεναν .μιας και παλιος χρηστης εχω αρχισει να ενοχλουμε με καποια πραγματα και νομιζω οτι εχω το δικαιωμα να τα αναφερω και να καταθεσω την αποψη μου...(οχι οτι καποιος νεος χρηστης δεν την εχει...προς θεου)
Αυτά πάνω κάτω. Ποτέ δεν υποστήριξα ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες και πρέπει να κάνουν αυτό που αρέσει στους άνδρες, λες και ζούμε σε άλλη εποχή.
Απλώς είπα την άποψή μου και αυτά που μου αρέσει να βλέπω στο αντίθετο φύλο, κατά την πρώτη επαφή. Θέλει ή δε θέλει κανείς, η πρώτη εντύπωση δίνεται από την εμφάνιση.
Συμπέρασμα: Ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο.
Ελπίζω αυτή τη φορά να ήμουν σαφής και να μη γίνω έρμαιο στις προαναφερθείσες "φεμινίστριες" ![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 12 Φεβρουάριος 2014 - 17:08
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 18:02
^Congratulations.Τώρα έγινες προσβλητικός ΚΑΙ για τους άντρες.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 18:14
@Akihito.με καλυψες πληρως..!!!
@iristella
Από μεριάς μου εγω δεν καταλαβαίνω γιατί ο καθένας πρέπει να μοιράζεται μαζί μας την άποψή του για το πώς θα πρέπει να είναι όλες οι γυναίκες. Και τι εστί θηλυκότητα και τι εστί αποδεκτό.
εισαι η δεν εισαι σε μια κοινοτητα(τοπος η σημειο που μοιραζονται διαφοροι ανθρωποι διαφορες αποψεις με σκοπο την συζητηση και την ανταλαγη αποψεων).....?δικαιωμα του καθενως να μοιραζεται οτι θελει και δε στην τρυπα που γραφουμε ''οτι του θωρει του λολοστεφανη''..απο την στιγμη που δεν πηγαινει εναντια στους νομους του φορουμ μπορει ανετα να το ποσταρει.....αν δεν σου αρεσει δεν απαντας...
Και γιατί εμείς πρέπει να "σεβαστούμε την διαφορετικότητα της άποψης" όταν ο σεβασμός στην διαφορετικότητα του άλλου σαν προσωπικότητα έχει πάει περίπατο.
δεν νομιζω οτι ο σεβασμός στην διαφορετικότητα του άλλου σαν προσωπικότητα έχει πάει περίπατο...ακομα και εσυ αν εβλεπες μια φιλη σου που ομολογουμενος δεν μπορουσε να υποστιριξει ενα μακιγιαζ ενα τακουνι η ενα φορεμα θα εκανες μια προσπαθεια να την πας στην σωστη κατευθηνση η στον βωμο της διαφορετικότητα του άλλου σαν προσωπικότητα θα την αφηνες να κυκλοφορησει σαν καρναβαλος.....?
τα παντα ειναι λεπτες ισοροπιες....
το οτι εξεφρασε οτι αυτο που ειδε δεν του αρεσε και μεσα σε ολα τεκμηριωσε οτι δεν μπορουσε να το υποστηρηξει δεν νομιζω οτι δεν την σεβαστηκε...αλοιμονο αν καθε φορα που λεμε την αποψη μας για κατι που δεν μας αρεσει να δειχνει και ελλειψη σεβασμου σε αυτο.....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 12 Φεβρουάριος 2014 - 18:20
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 18:22
Αkithito νομίζω τα εισαγωγικά ήταν στην καλύτερη των περιπτώσεων αχρείαστα.
Eπειδή δεν θέλω να μακρυγορώ και δεν νομίζω ότι είναι η θέση μου ή το μέρος να κάνω διαλέξεις για gender issues, θα αρκεστώ στο να πω ότι αυτά που πολλοί αντιλαμβάνονται ως θηλυκότητα η αρρενωπότητα είναι κοινωνικά κατασκευάσματα και κάθε άλλο παρά "φυσικά". Άλλο οι προτιμήσεις (που και αυτές σε μεγαλο βαθμό είναι conditioned) άλλο ο ορισμός των χαρακτηριστικών ενός φύλου. Και τέλος νομίζω ότι πρέπει να σχολιάσω ότι το πώς φέρεται ο καθένας και το τι φοράει είναι μέσο αυτοέκφρασης και δεν αποσκοπούν στο να εξυπηρετούμε τα αισθητικά κριτήρια και στερεότυπα των άλλων. Οπότε για να απαντήσω και στον vectrapearl δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να επιβάλλει την προσωπική του αισθητική σε κάποιον άλλο. Δεν υπάρχει κάποιος σωστός δρόμος που όλοι πρέπει να ακολουθούμε.
Στα περί κοινότητας απαντώ ότι η ελευθερία της έκφρασης δεν αναιρεί την ευθύνη των λόγων που έχουμε. Όπως εσύ διαφωνείς με αυτά που λέω και έχεις κάθε δικαιωμα να απαντήσεις δεδομένου ότι λέχθηκαν σε δημόσιο χώρο το ίδιο ισχύει και για μένα και για όλους τους υπόλοιπους χρήστες. Το "πετάω την γνώμη μου και περιμένω να μην μου πει κανείς τίποτα επειδή είναι η γνώμη μου" κάθε άλλο παρά δημοκρατικό είναι. Είτε μιλάμε όλοι μαζί είτε λέει ο καθένας ότι του καπνίσει για να τα ακούει αυτός.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 18:27

Φρεσκοψημένο, αλατισμένο και με πολύ βουτυράκι!!! Ορμάτε κόσμε!!!
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 18:29
^ Ι am a nachos fan and i find the post above offensive.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 18:34
^ Ι am a nachos fan and i find the post above offensive.
Απλά ο ουρανίσκος σου δεν μπορεί να υποστηρίξει την γεύση του ποπκόρν. Οι φίλες σου δεν θα 'πρεπε να σ' αφήνουν να κυκλοφορείς σαν καρνάβαλος με πορτοκαλί δάχτυλα και λεκέδες από τυρί;
(Κι εγώ νάτσος παραγγέλνω στις ταινίες επειδή χορτάνουν καλύτερα και φοβάμαι το κακό ποπκόρν)