σε βρήκε ο Tiger Woods? σε θέλει για δικηγόρο του; τέτοια μεγαλεία mono?
μπράβο ρε, απλά να μας θυμάσαι κ εμάς όταν γίνεις μεγάλη κ τρανή...
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 17:03
σε βρήκε ο Tiger Woods? σε θέλει για δικηγόρο του; τέτοια μεγαλεία mono?
μπράβο ρε, απλά να μας θυμάσαι κ εμάς όταν γίνεις μεγάλη κ τρανή...
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 17:11
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 17:22
ε οκ σιγά το πράμα... αν πάει η mono στο mini golf θα της φαίνεται σαν κανονικό...
ΟΡΙΣΤΕ! Να και ένας άνθρωπος που λέει την αλήθεια εδώ μέσα (πέρααποεμεναφυσικαντεε).
Κάθομαι στο γραφείο μου
Πώς κατάφερες να σκαρφαλώσεις εκεί πάνω;!
Επίσης, πες μας όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσής σου παρακαλώ, αλλιώς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε!

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 17:48
Είναι ρυθμιζόμενη η καρέκλα και έχω αρπαχτεί από το γραφείο με το ένα χέρι. ~βρε ουστ~
Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, μπορεί κάποιος από το φόρουμ να είναι γνωστός του αντίδικου και να του αποκαλύψει το φοβερό νομικό μου συλλογισμό, ο οποίος μεταξύ μας είναι ανύπαρκτος γιατί δεν έχω ιδέα από γκολφ XD
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 17:52
Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, μπορεί κάποιος από το φόρουμ να είναι γνωστός του αντίδικου και να του αποκαλύψει το φοβερό νομικό μου συλλογισμό, ο οποίος μεταξύ μας είναι ανύπαρκτος γιατί δεν έχω ιδέα από γκολφ XD
φτού, με ανακάλυψαν πάλι...
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 20:06
Uber multimedia συνδιασμος: να διαβαζεις αυτό το άρθρο και να παιζει (κατα προτιμηση όταν θα διαβαζεις τι έγραψε ο πιτσιρικάς),
αυτό το τραγούδι. Μαύρη απόλαυση!

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 20:26
Uber multimedia συνδιασμος: να διαβαζεις αυτό το άρθρο και να παιζει (κατα προτιμηση όταν θα διαβαζεις τι έγραψε ο πιτσιρικάς),
αυτό το τραγούδι. Μαύρη απόλαυση!
lol
ε ρε φίλε πού καταντήσαμε
(δε με ταίριαξε το κομμάτι με το άρθρο αλλά ξαναλολ με την όλη κατάσταση)

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2014 - 00:04
Τόση ώρα αστράφτει και δεν ρίχνει σταγόνα.
Με το που πατάω έξω για να βγάλω το σκύλο βόλτα, απότομη μπόρα.
Στα μισά της βόλτας, έντονο χαλάζι.
Και μόλις μπαίνω στο σπίτι, το γυρίζει σε ψιλόβροχο.
Έχω αρχίσει να νοιώθω σαν εκείνο τον γκαντέμη που τον ακολουθεί ένα μαύρο συνεφάκι πάνω από το κεφάλι του και βρέχει μόνο εκεί που στέκεται.
Από 'δω και στο εξής για να προειδοποιώ τον κόσμο θα φοράω στο λαιμό μου μια ταμπέλα με τον αριθμό 13.
![]()
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2014 - 00:06
Eχουμε δει και χειρότερα αν σε παρηγορεί αυτό.
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2014 - 00:12
Τόση ώρα αστράφτει και δεν ρίχνει σταγόνα.
Με το που πατάω έξω για να βγάλω το σκύλο βόλτα, απότομη μπόρα.
Στα μισά της βόλτας, έντονο χαλάζι.
Και μόλις μπαίνω στο σπίτι, το γυρίζει σε ψιλόβροχο.
Έχω αρχίσει να νοιώθω σαν εκείνο τον γκαντέμη που τον ακολουθεί ένα μαύρο συνεφάκι πάνω από το κεφάλι του και βρέχει μόνο εκεί που στέκεται.
Από 'δω και στο εξής για να προειδοποιώ τον κόσμο θα φοράω στο λαιμό μου μια ταμπέλα με τον αριθμό 13.
Αν δεν πέσει κεραυνός ή δεν σε πάρει κάνα ρέμα δεν ασχολούμαστε.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2014 - 01:17
Αν δεν μπαίνεις σε αεροπλάνα και χάνονται βαλίτσες, αν δεν πηγαίνεις σε κρεπερί και τελειώνει η ζύμη για κρέπες, αν δεν μπαίνεις μέσα σε σπίτια και κόβεται το ίντερνετ, αν την ώρα που μιλάς σε φίλους στο τηλέφωνο δεν τρώνε την πιο επικύνδυνη τούμπα στον κόσμο, αν δεν λές "καλά να περάσετε" και αυτοί στους οποίους το είπες έχουν δύο τροχαία την ίδια μέρα, αν γενικά δεν σπέρνεις τον όλεθρο λυπούμαστε αλλά η θέση του γκαντέμη είναι πιασμένη ![]()
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2014 - 01:22
^ Τhat's a fucking superpower. Αlso υπάρχει ανάμεσά μας. ![]()
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2014 - 02:15
(ανοιγετε το spoiler tag με δικη σας ευθυνη)
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2014 - 02:23
Απαγορευεται να δημοσιευονται τα προσωπικά δεδομένα αλλων μελών χωρις την άδεια τους.
Also απαγορευονται τα οπλα μαζικης καταστροφης στο forum.
Nα φτουρησει κανας server ετσι;