Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7501 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 22 December 2007 - 10:22

Γιατί, κερδίζουν τα hordes στο AV ? ;P
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7502 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 December 2007 - 10:25

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#7503 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 22 December 2007 - 10:41

καλημερα...
ειμαι ξυπνιος απο τις 9 το πρωι, με 3 ωρες υπνο, περιμενω καποια ανιμε να κατεβουν, τελειωσα το Naruto μεχρι το 356, προσπαθω τωρα να βρω τα υπολοιπα και ποναει φριχτα το ποδι μου

πυροβοληστε με καποιος........

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#7504 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 December 2007 - 10:47

πες μου που μένεις να έρθω να το κάνω
Καμένε!

#7505 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 22 December 2007 - 11:22

καλημερα...
ειμαι ξυπνιος απο τις 9 το πρωι, με 3 ωρες υπνο, περιμενω καποια ανιμε να κατεβουν, τελειωσα το Naruto μεχρι το 356, προσπαθω τωρα να βρω τα υπολοιπα και ποναει φριχτα το ποδι μου

πυροβοληστε με καποιος........

Έλεος... Εμένα πάλι έχει πιαστεί ο λαιμός μου, και έχω κρυώσει κάπως :ill: Και όλα αυτά χειροτέρεψαν γιατί εχθές δεν πρόλαβα να πάρω το τελευταίο λεωφορείο και πήγα με τα πόδια σπίτι μου (ήταν 1:30 ώρα διαδρομή) :nanteee::madtodeath:
phmava.php

#7506 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 22 December 2007 - 11:23

Καλημέρα και από εμένα XD

4ήμερο αραλίκι λέμε XD

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#7507 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 22 December 2007 - 11:28

Black Sword την εχεις καταβρει μιλαμε με το 4μερο αραλικι ετσι? δεν μπορεις να το πιστψεις?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#7508 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 22 December 2007 - 11:52

Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω που έχω μπλέξει.. :P

Να σκευτείτε αυτή τι στιγμή πίνω ρετσίνες μόνος μου :P

Kuroken out.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#7509 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 22 December 2007 - 12:26

Καλησπερες και απο εμενα ξυπνισα νωρις πηγα chekara στο foroum μπας και εχει κανει καμια μ****α ο djdragon ευτυχως οχι.Τα σουβλακια μετα το ουισκη ειναι κακος συνδιασμος τωρα το πρωι το παρατήρησαXD
Eπισεις περιμενω να περασουν η μερες να ανεβω thess για πρωτοχρονια αυτα και απο τη σημερινη μου αναφορα.^^

Τα σεβη μου.^^
Posted Image

#7510 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 22 December 2007 - 12:28

Damn this Saturday!
Posted Image

#7511 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 December 2007 - 12:31

Tώρα επιτέλους ανακάλυψα από που στο κόρακα βγήκε το meme με τις long cats. :hahaha:

LOL, όχι, απλά οι μεταφραστές του anime είναι /b/tards. :P Πιο πολύ για parody subs μου κάνουν.

Το anime πάντως υπάρχει, και όντως είναι από τον Makoto Shinkai, απλά είναι ένα animated short που ανήκει στη σειρά animated shorts Ani*kuri15. Δείτε το και μόνοι σας εδώ.

(I love Ani*kuri15. :congrats:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#7512 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 22 December 2007 - 12:52

Καλημερα και απο μενα..δουλεια στο θεατρο..υποτιθεται οτι επιανα δουλεια στις 12..εφτασα 12,20, δεν εχω πιει καφε, δεν προβλεπεται να πιω καφε, γιατι το ντελιβεραδικο εχει κλεισει για χριστουγεννα..ξυπνησα 11,30 και επρεπε να διανυσω μια διολου ευκαταφρονητη αποσταση για να φτασω εδω..με το που ανοιξε το ματι μου και ειδε την ωρα, κατεληφθη απο πανικο ανευ προηγουμενου...που θα πει, πεταγμα απο το κρεβατι, ντυσιμο σε χρονο dt, βρισιδι σε οσους ηταν στο σπιτι και δεν με ξυπνησαν, αγχος για το οτι θα αργησω,κλαμματα και δυσπνοια απο το αγχος, τηλεφωνο στην προισταμενη οτι θα αργησω..απαντηση της προισταμενης στην δηλωση "με πηρε ο υπνος θα αργησω".."στα @@ μου..."..αυταα ειναι!..και ευτυχως, μετα απο αυτο το πολυ..ενδιαφερον πρωινο, ειμαι στο γαμωθεατρο, δεν υπαρχει ψυχη, μια πελατισσα μου εκανε ποδαρικο πρωινιατικα, και μου χαρισε και εναν αναπτηρα επειδη ειμαι λεει πολυ ευγενικη..Ο_ο...καλημερα ειπα??
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#7513 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 22 December 2007 - 13:41

το καλό.... έφυγαν οι φοιτητές στα σπίτια τους, άδειασε το φόρουμ

το κακό... έφυγαν οι φοιτητές στα σπίτια τους, άδειασε το φόρουμ

Σιγα μην αδειασει! Τοσοι και τοσοι καμμενοι κραταν καλα τις επαλξεις :hahaha::congrats:

Απορια: Μεταξυ Skype, VoIPbuster και x-lite τι θα μου προτεινατε? :)
All hail the machine
Posted Image

#7514 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 22 December 2007 - 13:56

Ποπο ρε παιδί μου τι ησυχία είναι αυτή σήμερα; Δηλαδή όλοι την κάνατε για αλλού; :erk:
phmava.php

#7515 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 22 December 2007 - 14:01

Ποπο ρε παιδί μου τι ησυχία είναι αυτή σήμερα; Δηλαδή όλοι την κάνατε για αλλού; :erk:

Εγω οχι...δουλευω...:emptyonexg1:...entertain me people!:wooi2:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm