Τα καλύτερα παιδιά είναι γεννημένα Σεπτέμβριο
'Ετσι, έτσι
και έχω και γιορτή σήμερα υποτίθεται διότι από την μία το ανακάλυψα πολύ αργά και από την άλλη η όλη γιορτή παραέιναι ύποπτη για να ισχύει.
Posted 01 September 2013 - 17:30
'Ετσι, έτσι
και έχω και γιορτή σήμερα υποτίθεται διότι από την μία το ανακάλυψα πολύ αργά και από την άλλη η όλη γιορτή παραέιναι ύποπτη για να ισχύει.
Posted 01 September 2013 - 18:12
Χάρη στην συζήτηση σας, θυμήθηκα ότι ένας φίλος μου έχει γενέθλια σήμερα.
Εγώ που γεννήθηκα τον Οκτώβριο τι είμαι;
Έλα πείτε τα ωροσκόπια!
Posted 01 September 2013 - 18:16
Αρμαντίλο.
Posted 01 September 2013 - 18:35
Απαιτώ thread όπου η moderating team θα λέει τα ζώδια!
Posted 01 September 2013 - 18:58
Δεν τα λέμε δημοσίως, τα λέμε ιδιαιτέρως και μόνον κατόπιν πληρωμής.
Λέμε και το φλυτζάνι του καφέ με μεγάλη επιτυχία. Ρωτήστε την μεγάλη μας μέντιουμ iristella για να σας ενημερώσει για τον τιμοκατάλογο.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 01 September 2013 - 19:02
η iristella ριχνει και τα χαρτια με μεγαλη επιτυχια. μιλαω απο προσωπικη εμπειρια
Edited by Glykompoumpoukozouzounos, 01 September 2013 - 19:03.
Posted 01 September 2013 - 19:03
τα έφαγες στη μούρη;
Posted 01 September 2013 - 19:03
η iristella ριχνει και τα χαρτια με μεγαλη επιτυχια. μιλαω απο προσωπικη εμπειρια
Άλλος ένας ικανοποιημένος πελάτης!

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 01 September 2013 - 19:11
τα έφαγες στη μούρη;
ο βαλες εφαγε κατι δυαρια στη μουρη θυμαμαι οταν τα ριχνε στον φιλο μου τον κωστα. μεσα στην χρονια χωρισε. Εγγυημενα αποτελεσματα η μανταμ iris
Posted 01 September 2013 - 19:17
αχα
φέρτην στον γάμο σου να σου πει κ του χρόνου δλδ. η μαντάμ...
να ξέρω να κυκλοφορώ με σταυρούς κ σκόρδα δλδ.
Posted 01 September 2013 - 19:33
Κι εγώ τα ζάρια.
Από...ομαδική εμπειρία βέβαια.
Posted 01 September 2013 - 19:55
Δε μιλάς κυριλάτα
Posted 01 September 2013 - 20:09
Να σας δώσω την Kuroshitsuji τράπουλα μου, να ταιριάζει και με το forum το ρίξιμο.
Posted 01 September 2013 - 20:39
έτερον εκατερον φιλε ζουζουνε. Το ενα δεν αποκλείει το αλλοο βαλες εφαγε κατι δυαρια στη μουρη θυμαμαι οταν τα ριχνε στον φιλο μου τον κωστα. μεσα στην χρονια χωρισε. Εγγυημενα αποτελεσματα η μανταμ iris