Ναι καλά. Τόση ώρα που απορροφήθηκα με αυτό σίγουρα θα χρειαστεί να βάλω το χέρι μου στην κατάψυξη για καμία εβδομάδα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 16:36
A γιαυτό λέει "to the icecar!" πάνω αριστερά... ![]()

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 16:41
A γιαυτό λέει "to the icecar!" πάνω αριστερά...
get out.
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 18:13
Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω αλλά κάθε καλοκαίρι καταφέρνω και έρχομαι στην Πάτρα ΠΑΝΤΑ την περίοδο που γίνεται ένα κωλοπανηγύρο το οποίο είναι ακριβώς έξω από το μπαλκόνι μου και αναγκάζομαι να ακούω καψουροτράγουδα από τις εφτά μέχρι τις δύο το βράδυ. Και για κάποιο λόγο μερακλώνουν περισσότερο τώρα το απόγευμα οπότε βάζουν τα πιο σιχαμένα πράγματα τώρα όσο πιο δυνατά μπορούν. Ακόμα και τα σκυλιά διαμαρτύρονται και δεν ξέρω και 'γω πόσα αγριογούρουνα έχουν θυσιαστεί στο βωμό του κιτς. Α σιχτίρ.

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 18:30
Αυτό συγκεκριμένα:
Enjoy watching them suffer.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 19:43
Ντροπή και αίσχος αυτό που υπόκειται ο φίλος FrenzyApe! Μη φοβάσαι μικρέ μου πίθηκε δεν είσαι μόνος, με αφορμή το θάρρος και το κουράγιο σου αποφάσισα να ταχθώ και εγώ ενάντια στην τυρρανιά του ακατανόμαστου!
We are Revolutioners, we are Legion, we do not Forgive, we do not Forget...
τι επαθες?
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 21:06
τι επαθες?
Τίποτα απλά έρχεται Σεπτέμβρης και με έπιασαν τα επαναστατικά μου....
Και σε εμένα είχαμε μουσικές στην γειτόνια, ήρθα Πάτρα για να διαβάσω μετά....

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 21:25
Α βάλαν και achievements που λέγαν! Aν δεν τα ξεκλειδώσω όλα με τη μία...Και έχει και νέα upgrades. Το καλύτερο game. Αν και έγινε λίγο βαρύ μάλλον γιατί ξαφνικά έχω λίγο graphic lag :/
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Darthnicolas: 31 Αύγουστος 2013 - 21:26
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 22:13
Α βάλαν και achievements που λέγαν! Aν δεν τα ξεκλειδώσω όλα με τη μία...Και έχει και νέα upgrades. Το καλύτερο game. Αν και έγινε λίγο βαρύ μάλλον γιατί ξαφνικά έχω λίγο graphic lag :/
παιξαμε 4 ώρες με 2 φίλους μου.Ε οκ το βαρεθήκαμε κοντά εκει που βγάζαμε τα time machines

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2013 - 13:33
Βάλε Merzbow στη διαπασών για αντιπερισπασμό.
...
Enjoy watching them suffer.
Dude, δεν κατάλαβες, είναι πανηγύρι. Η ένταση της μουσικής είναι σε επίπεδα συναυλίας. Ό,τι και να βάλω, όσο δυνατά και να το βάλω, πάλι τους ακούω...και η όποια μουσική μου δεν φτάνει καν στα αυτιά τους. Χτες είχαμε κλαπατσίμπαλα τα οποία κορυφώθηκαν μεταξύ 12-2 το βράδυ. The horror.

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2013 - 15:11
Kαλο φθινοπωρο ![]()

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2013 - 15:37
^ Για καλό φθινόπωρο μας το postαρες αυτό τώρα; ![]()
Επίσης την 1η Σεπτεμβρίου 1939 ξεκίνησε ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Καλό φθινόπωρο να έχουμε, παιδιά! ![]()

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2013 - 16:03
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2013 - 16:56
Εγω δεν ξερω για σας... Η γιορτη και τα γενεθλια μου ειναι αυτο το μηνα, περνω λεφτουδια και για τα δυο μαζεμενα και ειμαι οκει
επισης προσωπικα, αυτο το ΧΑΛΙΑ καλοκαιρι ηθελα παρα πολυ να περασει >___>
Τελως παντων,
Καλο φθινοπωρο
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2013 - 17:01
Τα καλύτερα παιδιά είναι γεννημένα Σεπτέμβριο ![]()