Τι κάνει ο παλιός σου σκληρός δίσκος?
Καλάμαρη, να πας να κλέψεις τον σκληρό δίσκο του kenny, για εκδίκηση, και να τον φέρεις σε εμένα που στο πρότεινα και που είμαι καλός άνθρωπος και θα γίνω PU
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 15:34
Καλάμαρη, να πας να κλέψεις τον σκληρό δίσκο του kenny, για εκδίκηση, και να τον φέρεις σε εμένα που στο πρότεινα και που είμαι καλός άνθρωπος και θα γίνω PU
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 15:35
Αυτο ηταν υπουλο χτυπημα κατω απ την ζωνη...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 30 Αύγουστος 2013 - 15:35
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 15:45
Η τυραννια του Kenny πρεπει να σταματησει.......ο kalamaris ξερει, μην περιμενετε να συμβει και σε σας πολιτες του anime.gr
Εχω ηδη αρχισει να παιρνω καποιους mod με το μερος μου και σχεδιαζουμε coup d'etat
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FrenzyApe: 30 Αύγουστος 2013 - 15:45
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 16:00
Chilling out, σου στέλνει πολλούς χαιρετισμούς. Επίσης δεν κλάνει μία μπροστά στους δίσκους που έχω τώρα.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 16:36

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 17:28
Ντροπή και αίσχος αυτό που υπόκειται ο φίλος FrenzyApe! Μη φοβάσαι μικρέ μου πίθηκε δεν είσαι μόνος, με αφορμή το θάρρος και το κουράγιο σου αποφάσισα να ταχθώ και εγώ ενάντια στην τυρρανιά του ακατανόμαστου!
We are Revolutioners, we are Legion, we do not Forgive, we do not Forget...

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 17:35
Ντροπή και αίσχος αυτό που υπόκειται ο φίλος FrenzyApe! Μη φοβάσαι μικρέ μου πίθηκε δεν είσαι μόνος, με αφορμή το θάρρος και το κουράγιο σου αποφάσισα να ταχθώ και εγώ ενάντια στην τυρρανιά του ακατανόμαστου!
We are Revolutioners, we are Legion, we do not Forgive, we do not Forget...
No way!
Monkeys for Kenny 2016!
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 21:38
Chilling out, σου στέλνει πολλούς χαιρετισμούς. Επίσης δεν κλάνει μία μπροστά στους δίσκους που έχω τώρα.
Θα τους μισήσω με όλο μου το μίσος μέχρι να χαλάσουν.Τα δάκρυα σου θα είναι πεντανόστιμα. ![]()
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 21:57
Τωρα που σε βλεπω καλυτερα ενα sparkling twilight set θα σου πηγαινε ταμαμ Kalamari. ![]()
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 22:19
Τωρα που σε βλεπω καλυτερα ενα sparkling twilight set θα σου πηγαινε ταμαμ Kalamari.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 22:27
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 14:37

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 16:18
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 16:23
http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/
Saw IX: Index finger distal phalanx
Για καλό & για κακό παιδιά κρατήστε και αυτό το link για παν ενδεχόμενο.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.