Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#73921 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 29 August 2013 - 20:27

Εμένα τώρα με έπιασε η παράξενη για εμένα επιθυμία να φάω πατατάκια, οπότε πετάχτηκα στο ψιλικατζίδικο εδώ και πιο κάτω :P
phmava.php

#73922 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 29 August 2013 - 20:30

Καταραμένοι όλοι σας... πριν λίγο γύρισα από οδοντίατρο με φρέσκο σφράγισμα και μου είπε να μη φάω τίποτα απόψε, το ηλίθιο το στομάχι μου βρήκε την ώρα να το πιάσει μια τρομερή λιγούρα (παρότι έφαγα καλά το μεσημέρι), και μπαίνω στο Black Hole και μιλάτε για φαγητό. Φακ γιου ρε. >___>

Γιατι ρε συ; πλεον δε χρειαζεται αυτο. τρως κατευθειαν μετα το σφραγισμα. Εχουν εκεινο το μηχανημα με τις υπερυθρες  η κατι τετοιο που στερεοποιει αμεσως το σφραγισμα.

Ασχετο: Ειναι λιγο σκληρο το βιντεακι, αλλα αξιζει. Περι υπερκαταναλωσης, και μαζικης παραγωγης και επεξεργασιας κρεατος

Edited by Lord Leon, 29 August 2013 - 21:09.

stasou%2520mygdala.jpg

#73923 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 August 2013 - 20:31

Οταν ζεις σε χωριο και ο Πατερας σου ειναι κυνηγος, το χειμωνα αν ειαι τυχερος και ποιασει μεγαλο αγριογουρουνο μαζι με τους αντρες της οικογενειας, εχουμε δωρεαν κρεας ολο το χειμωνα... 

Το ειχαν φερει στον μεγαλο κηπο εξω ενα μεγαλο το οποιο πιστευαν οτι το σκοτωσαν, αλλα τελικα ηταν απλα αναισθητο και αδυναμο να κουνηθει... 
Και εγω να βγαινω εξω στο σπιτι να το βλεπω εκει, να πηγαινω πιο κοντα, και να το βλεπω να κουνιεται και να ανοιγει τα ματια και να με κοιτα, σαν ετοιμοθανατο δεν μπορουσε να κανει κατι... ηταν στα τελευταια του μαλλον... 

αλλα εγω ΕΤΡΕΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑ  :kowai:  :kowai:  :kowai:  :kowai:

Μετα απο λιγη ωρα βγαινω απο το σπιτι, και το βλεπω εκει να το ανοιγουν την κοιλια οι αντρες κλπ κλπ κλπ ( μην γινομαι αηδιαστικη ) 

Ενταξει Ειχα ριξει την τρομαρα της χρονιας  :zetsubou:

Εγώ απορώ πώς τρόμαξες με ένα καημένο αγριογούρουνο και όχι με την ίδια την οικογένειά σου by the way...

O6rrvsU.jpg

#73924 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 August 2013 - 21:41

Εγώ απορώ πώς τρόμαξες με ένα καημένο αγριογούρουνο και όχι με την ίδια την οικογένειά σου by the way...

Κοιτα.Δεν έχεις άγριογουρουνο από κοντά.Επίσης δεν ξέρεις ότι δεν πεθαίνει όσο εύκολα πεθαίνει ο άνθρωπος και ότι μπορεί εκεί που έχει ζαλιστεί να γυρίσει και να σε χτυπήσει θανάσιμα.Περιττό να πω ότι τρώει τα πάντα,Including humans. Θες και άλλα για να πιστέψεις ότι έπρεπε να τρομάξει;

Edited by zennith666, 29 August 2013 - 21:43.

Posted Image

#73925 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 29 August 2013 - 21:49

Έλα ρε, τα αγριογούρουνα όταν είναι μικρά είναι πολυ γλυκούτσικα!

Με γλυκόξινη, ε? :P

Κοιτα.Δεν έχεις άγριογουρουνο από κοντά.Επίσης δεν ξέρεις ότι δεν πεθαίνει όσο εύκολα πεθαίνει ο άνθρωπος και ότι μπορεί εκεί που έχει ζαλιστεί να γυρίσει και να σε χτυπήσει θανάσιμα.Περιττό να πω ότι τρώει τα πάντα,Including humans. Θες και άλλα για να πιστέψεις ότι έπρεπε να τρομάξει;

Αυτό που είπε ο zennith + γιατί να τρομάξει με την οικογένεια της; Κάτι φυσικό κάνανε.

#73926 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 29 August 2013 - 22:24

Μου είπε ο πατέρας μου ότι βγήκαν οι βάσεις των πανελληνίων και έκατσα αυτήν την ώρα και τσέκαρα τις μεταβολές κυρίως στις θετικο-τεχνολογικές κατευθύνσεις. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα τέτοια πτώση, ακόμα και η Ιατρική Αθήνας έπεσε από τα 19000 μόρια, πήγε 18916. Και πέρισυ στην δική μου χρονιά ήταν δύσκολα τα θέματα σε αυτές τις κατευθύνσεις (θεωριτική δεν έχω ασχοληθεί ποτέ καθώς δεν σκαπάζω πολλά), αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων ή είχαμε μικρή πτώση 50-150 μορίων ή ακόμα και ανάλογη αύξηση.

Το βρήκα ιδιαιτέρως περίεργο καθώς όταν τα κοίταξα και έλυσα σπίτι μου, μου φάνηκε πως τουλάχιστον το 17 το έπαιρνες (πράγμα εξαιρετικά σημαντικό) και μετά αυτός που μπορούσε πήγαιινε για το άριστα... Μάλλον θα φταίει το ότι έπεσε γενικότερο πετσόκομα στην βαθμολόγηση όπως μου είχαν πεί κάτι φιλαράκια μου που φέτος τελείωσαν. Any ideas?

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#73927 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 29 August 2013 - 22:26

Μου είπε ο πατέρας μου ότι βγήκαν οι βάσεις των πανελληνίων και έκατσα αυτήν την ώρα και τσέκαρα τις μεταβολές κυρίως στις θετικο-τεχνολογικές κατευθύνσεις. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα τέτοια πτώση, ακόμα και η Ιατρική Αθήνας έπεσε από τα 19000 μόρια, πήγε 18916. Και πέρισυ στην δική μου χρονιά ήταν δύσκολα τα θέματα σε αυτές τις κατευθύνσεις (θεωριτική δεν έχω ασχοληθεί ποτέ καθώς δεν σκαπάζω πολλά), αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων ή είχαμε μικρή πτώση 50-150 μορίων ή ακόμα και ανάλογη αύξηση.

Το βρήκα ιδιαιτέρως περίεργο καθώς όταν τα κοίταξα και έλυσα σπίτι μου, μου φάνηκε πως τουλάχιστον το 17 το έπαιρνες (πράγμα εξαιρετικά σημαντικό) και μετά αυτός που μπορούσε πήγαιινε για το άριστα... Μάλλον θα φταίει το ότι έπεσε γενικότερο πετσόκομα στην βαθμολόγηση όπως μου είχαν πεί κάτι φιλαράκια μου που φέτος τελείωσαν. Any ideas?

It's the fault of DEM TRAINS, DAMMIT.

#73928 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 29 August 2013 - 22:31

Καταραμένοι όλοι σας... πριν λίγο γύρισα από οδοντίατρο με φρέσκο σφράγισμα και μου είπε να μη φάω τίποτα απόψε, το ηλίθιο το στομάχι μου βρήκε την ώρα να το πιάσει μια τρομερή λιγούρα (παρότι έφαγα καλά το μεσημέρι), και μπαίνω στο Black Hole και μιλάτε για φαγητό. Φακ γιου ρε. >___>

file?p=file-1310482421239.png

#73929 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 August 2013 - 23:06

file?p=file-1310482421239.png

Σε πρόλαβε άλλος που μου postαρε φωτογραφίες από πιτόγυρα στο Skype.

Αυτός βέβαια έχει ήδη φάει ban. Σκέφτομαι αν πρέπει να ρίξω και σε σένα...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#73930 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 August 2013 - 23:42

Εμενα τα μισα να μου δειχνε.

#73931 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 August 2013 - 23:44

Εμενα τα μισα να μου δειχνε.

Ένα πιτόγυρο δηλαδή; :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#73932 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 August 2013 - 23:45

Και μονο μια πατατες μη σου πω.

#73933 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 30 August 2013 - 00:18

Πάλι λειγουρες έχεις; Άντε να φας κάνα γιαουρτάκι!!!

Posted Image

#73934 Stavroulaki

Stavroulaki

~Stavroula Chan~

• Members
  • 38 posts
  • LocationSomewhere near Salonica

Posted 30 August 2013 - 00:39

Και επειδη σαν μικρο κοριτσακι που ζει σε χωριο τα ηξερα, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο τρομοκρατηκα!  :OMG3: 

Κοιταξε @Κamui, τωρα με την κριση το να καταφερουμε να ποιασουμε ενα αγριογουρουνο ειναι σωτηριο πραγμα! 
Εχουμε και τα ξυλα πανω απο το κεφαλι μας, οχι και το φαγητο! 

Βεβαια ο Πατερας μου το κανει γιατι του αρεσει, και εκει θα συμφωνησω, δεν καταλαβαινω γιατι του αρεσει..  :emptyonexg1: 
Αλλα απο την μια το κανει για να μην μεινω εγω και ο αδερφος μου ειτε χωρις φαι, ειτε μεσα στο κρυο 
οποτε τον ευχαριστω πολυ!  :blingeye2: 

@Kenny Κουραγιο φιλε μου, κατσε και σκεψου οτι χειροτερο φαγητο ερχεται στο μυαλο σου και θα σου περασει!  :thatsit:

#73935 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 30 August 2013 - 00:47

Ρεβίθια...

Posted Image