Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#73906 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 17:12

Έχει κάνει ένας φωλιά κάπου στο εξωχικό μας, Μάικ τον λέμε. Προσπάθησα να τον αγγίξω και πραγματικά τα αγκάθια του τσιμπάνε πολύ. Αλλά ναι, είναι πολύ γλυκούλια

και σε μας προσφατα ενας μικρουλης ειχε μαλλον τη φωλια του σε κατι θαμνους και εμφανιστηκε ενα βραδυ. ολη η γειτονια μαζευτηκε να το δει. νομιζαν πως ηταν ποντικι. το καημενο τα εχασε και κουλουριαστηκε.

τον ειχα σηκωσει να τον παω πιο περα σε ενα χωραφι. με τρωγαν τα χερια μου και εβαλα λιγο betadin μετα.

το πρωι ξαναεμφανιστηκε. μεσω της γατας μας τον βρηκα.  τον πλησιαζε περιεργα αλλα οταν η μουσουδα και τα μαξιλαρακια της αγγιξαν τα αγκαθια, πεταχτηκε και δεν ξαναενδιαφερθηκε. αυτος σημασια ουτε σε εμενα, ουτε στη γατα, μυριζε τα χορτα.

τελικα επειδη ηταν δρομος με αμαξια εκει κοντα, τον μετεφερε ο πατερας μου αλλου και δεν ξαναφανηκε.

#73907 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 18:31

Γεια σας παιδάκια. Μου λείψατε... Ελπίζω να μην ήσασταν άτακτα!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#73908 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 18:44

Nightooo!!Wb!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#73909 Stavroulaki

Stavroulaki

~Stavroula Chan~

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSomewhere near Salonica

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 19:35

Μιλάς από...προσωπική εμπειρία;

Οταν ζεις σε χωριο και ο Πατερας σου ειναι κυνηγος, το χειμωνα αν ειαι τυχερος και ποιασει μεγαλο αγριογουρουνο μαζι με τους αντρες της οικογενειας, εχουμε δωρεαν κρεας ολο το χειμωνα... 

Το ειχαν φερει στον μεγαλο κηπο εξω ενα μεγαλο το οποιο πιστευαν οτι το σκοτωσαν, αλλα τελικα ηταν απλα αναισθητο και αδυναμο να κουνηθει... 
Και εγω να βγαινω εξω στο σπιτι να το βλεπω εκει, να πηγαινω πιο κοντα, και να το βλεπω να κουνιεται και να ανοιγει τα ματια και να με κοιτα, σαν ετοιμοθανατο δεν μπορουσε να κανει κατι... ηταν στα τελευταια του μαλλον... 

αλλα εγω ΕΤΡΕΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑ  :kowai:  :kowai:  :kowai:  :kowai: 

Μετα απο λιγη ωρα βγαινω απο το σπιτι, και το βλεπω εκει να το ανοιγουν την κοιλια οι αντρες κλπ κλπ κλπ ( μην γινομαι αηδιαστικη ) 

Ενταξει Ειχα ριξει την τρομαρα της χρονιας  :zetsubou:

#73910 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 19:42

After all this Ι m hungry and sad. Mostly hungry though.

#73911 Stavroulaki

Stavroulaki

~Stavroula Chan~

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 19:46

Μια απο τα ιδια, γυρισα και απο προπονηση.

Παω να κανω σαντουιτσ... 

#73912 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 19:50

Mε αγριογουρουνο? :D

#73913 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 19:50

Πωω δεν έχω φάει τίποτα από το πρωί και ερχεται μια τσίκνα απ έξω.... Θα φάω τις κουρτίνες!!!!

Ποιός συμβιβάζεται με τοστ μετά από μια τέτοια οσφρητική ηδονή???? :emptyonexg1:

Proud listener of Radio Rivendell

Δημοσιευμένη  εικόνα

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#73914 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 19:51

Γιατί μετράνε αντίστροφα? πρώτα 3Ds μετά 2Ds? xDD

フカフカ

#73915 Stavroulaki

Stavroulaki

~Stavroula Chan~

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 20:05

Mε αγριογουρουνο? :D

Τωρα τα αγριογουρουνα κρυβονται, τον χειμωνα θα φροντισω να φαω  :P

#73916 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 20:06

Οταν ζεις σε χωριο και ο Πατερας σου ειναι κυνηγος, το χειμωνα αν ειαι τυχερος και ποιασει μεγαλο αγριογουρουνο μαζι με τους αντρες της οικογενειας, εχουμε δωρεαν κρεας ολο το χειμωνα... 

Το ειχαν φερει στον μεγαλο κηπο εξω ενα μεγαλο το οποιο πιστευαν οτι το σκοτωσαν, αλλα τελικα ηταν απλα αναισθητο και αδυναμο να κουνηθει... 
Και εγω να βγαινω εξω στο σπιτι να το βλεπω εκει, να πηγαινω πιο κοντα, και να το βλεπω να κουνιεται και να ανοιγει τα ματια και να με κοιτα, σαν ετοιμοθανατο δεν μπορουσε να κανει κατι... ηταν στα τελευταια του μαλλον... 

αλλα εγω ΕΤΡΕΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑ  :kowai:  :kowai:  :kowai:  :kowai:

Μετα απο λιγη ωρα βγαινω απο το σπιτι, και το βλεπω εκει να το ανοιγουν την κοιλια οι αντρες κλπ κλπ κλπ ( μην γινομαι αηδιαστικη ) 

Ενταξει Ειχα ριξει την τρομαρα της χρονιας  :zetsubou:

που να στο διναν για ζωακι οταν ηταν αγριογουρουνακι δηλαδη.

θα φευγες απο το σπιτι.....

#73917 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 20:06

Ωραιες φασεις. Αλλα το να κυνηγας δεκαδες ζωντανα καβουρια στον κηπο σου νυχτιατικα ειναι ακομα καλυτερο

#73918 Stavroulaki

Stavroulaki

~Stavroula Chan~

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 20:09

που να στο διναν για ζωακι οταν ηταν αγριογουρουνακι δηλαδη.

θα φευγες απο το σπιτι.....

ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ.... 
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ!!  :kowai:  :kowai:

#73919 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 20:18

Έλα ρε, τα αγριογούρουνα όταν είναι μικρά είναι πολυ γλυκούτσικα!

#73920 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 20:23

Καταραμένοι όλοι σας... πριν λίγο γύρισα από οδοντίατρο με φρέσκο σφράγισμα και μου είπε να μη φάω τίποτα απόψε, το ηλίθιο το στομάχι μου βρήκε την ώρα να το πιάσει μια τρομερή λιγούρα (παρότι έφαγα καλά το μεσημέρι), και μπαίνω στο Black Hole και μιλάτε για φαγητό. Φακ γιου ρε. >___>

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||