Πωπω πόσο με φτιάχνει η Blizzard με τα trailer ώρες ώρες.
Posted 22 August 2013 - 07:53
Πωπω πόσο με φτιάχνει η Blizzard με τα trailer ώρες ώρες.
Posted 22 August 2013 - 09:33
Άσχετο, είδατε ποτέ κάτι τέτοιο στο σπίτι σας?
Μοιάζει με μύγα (πετάει κιόλας
), αλλά έχει μακρύτερα πόδια (ειδικά τα πίσω) και μεγαλύτερες κεραίες. Σαν διασταύρωση κατσαρίδας-μύγας ένα πράγμα.
Ε λοιπόν αφού τα σκοτώνω εδώ και καιρό στο σπίτι μου και συνεχίζουν να εμφανίζονται κατά διαστήματα βρήκα ότι πρόκειται γι αυτό το είδος εντόμου: http://en.wikipedia.org/wiki/Evaniidae
Θεωρείται είδος σφήκας και λειτουργεί παρασιτικά στις κατσαρίδες. Αν κατάλαβα καλά τσιμπάει τα αυγά κατσαρίδων και από εκεί βγαίνουν τα μικρά του καταστρέφοντας το αυγό της κατσαρίδας. Δεν τσιμπάει ανθρώπους ευτυχώς.
Κακό: Αυτό σημαίνει ότι έχω αυγά κατσαρίδων στο σπίτι μου.
Καλό: Αυτό το έντομο τα καταστρέφει.
Δεν το περίμενα ότι οι κατσαρίδες έχουν counter, τις θεωρούσα invicible μέχρι τώρα. Θα τα ταΐζω από εδώ και πέρα αντί να τα σκοτώνω.
Your doom has come cockroaches!!
Είμαι ο μόνος που αυτό το πράγμα του μοιάζει περισσότερο για στραπατσαρισμένο γρύλο?Τέτοια κατσαρίδα πάντως δεν έχω ξαναδεί...

Posted 22 August 2013 - 10:23
Να ρωτήσω κάτι άσχετο μιας και είμαι νέο μέλος,γιατί δεν υπάρχει shoutbox; ![]()
Posted 22 August 2013 - 10:55
Δεν ξέρω.Μια χαρά δεν είναι η τρύπα γι αυτόν τον λόγο?

Posted 22 August 2013 - 10:59
![]()
Posted 22 August 2013 - 12:21
Είμαι ο μόνος που αυτό το πράγμα του μοιάζει περισσότερο για στραπατσαρισμένο γρύλο?Τέτοια κατσαρίδα πάντως δεν έχω ξαναδεί...
Έχει πολύ λεπτά και μακρυά πόδια για να είναι γρύλος.
Άλλωστε αν έκαναν θόρυβο σαν γρύλλοι, θα το είχε καταλάβει ο Gilmaru.
Και δεν είναι κατσαρίδα, είπε ο Gilmaru ότι είναι συγγενικό είδος με τις σφήκες.
Edited by Erebos, 22 August 2013 - 12:22.
Posted 22 August 2013 - 19:52
>mon visage quand κατσαριδοσυζήτηση για άλλη μια φορά στο Black Hole

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 22 August 2013 - 20:03
Νομίζω ότι πλέον μπορούμε να παραδεχτούμε ότι είναι μία παράδοση και πρέπει να σεβόμαστε τις παραδόσεις!
Posted 22 August 2013 - 20:07
Φεγγάαααααααααααρι μου χλωμόοοοοοοοο...
Edited by Vetus, 22 August 2013 - 20:07.
Posted 22 August 2013 - 20:22
>mon visage quand κατσαριδοσυζήτηση για άλλη μια φορά στο Black Hole
RON SWANSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!123456007!!!!!
Oh I'm sorry, you were saying...?

Posted 22 August 2013 - 21:15
Φεγγάαααααααααααρι μου χλωμόοοοοοοοο...
Youtube Video
ΔΩΣΕ

Posted 22 August 2013 - 22:06
1 λεπτου σιγη για συμπαρασταση στους αναπτηρες που καηκαν τζαμπα.

Posted 22 August 2013 - 22:32
ενος λεπτου σιγη στα ενος λεπτου σιγης που χαθηκαν ασκοπα (καποιος φιλολογος ας με διωρθωσει αν το εγραψα λαθος!)
Posted 22 August 2013 - 22:35
Ενός λεπτού σιγή για το υπέροχο Nirvana cookies and cream που μόλις εξολόθρευσα και τώρα δεν έχει άλλο.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 22 August 2013 - 23:03
Ποιος το υπολογιζει το Nirvana μπροστα στο θεικο πραγμα που λεγεται παγωτο Snickers?