Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#73531 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 12 August 2013 - 15:32

Πλάκα-πλάκα θα ήταν καλή φάση να κάναμε ανεπίσημα τουρνουά στο Stepmania στα arcades που έχουν στα γνωστά, εμπορικά κέντρα. Έχουν μέχρι και γνωστά (και μη) ιαπωνικά τραγούδια. Και λέγοντας για arcade το βρίσκω αστείο που έχουν ακόμα arcade μηχανήματα του Guitar Hero. Πέρα τ' ότι έχει περάσει η μόδα του κι η Activision σταμάτησε να το υποστηρίζει ακόμα κι όταν πουλούσε όποιος ήθελε να το παίξει πήγαινε και το έπαιζε τσαμπέ σε καταστήματα όπως το Public. Δεν έχω δει ούτε ένα άτομο να το παίζει στα arcades ενώ στο Stepmania όλο και κάποιος θα το παίζει μια στο τόσο.

Από την στιγμή που το Stepmania είναι καρα-mainstream του κερατά και στην Ελλάδα είμαστε πολύ του χορού και του τραγουδιού άμα η Konami έκανε μια σωστή προώθηση στην Ελλάδα θα πούλαγε πιο πολύ. Στο κάτω-κάτω το dance mat κοστίζει πολύ πιο φθηνά από τα πλαστικά, μουσικά όργανα της Playschool για το Guitar Hero. Αν είναι ένα πράγμα για τ' οποίο παραδέχομαι την Harmonix (η development team που δημιούργησε το Quitar Hero και μετά το Rock Band) είναι που εκμεταλεύτηκαν το γεγονός ότι η Konami δεν σκόπευε ποτέ να φέρουν το GuitarFreaks (τ' οποίο υπήρχε από την εποχή του Playstation 1) στο δυτικό κοινό κι έτσι είπαν να φτιάξουν κάτι παρόμοιο.

Ως δημιουργοί πιο πρωτότυπων (αλλά δυστυχώς απίστευτα υποτιμημένων από το ευρύ κοινό παρόλο των θετικών βαθμολογιών του και βραβείων) rthythm games όπως το Frequency και το Amplitude ελπίζω να φτιάξουν σύντομα κάτι ποιοτικό και για κινητά τηλέφωνα όπως έχει κάνει και η iNiS (δημιουργοί του Qutaroo Man και το Elite Beat Agents) αλλά όχι μονάχα για iOS (βγάλανε και το Demons' Score για Android αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει το Samsung Galaxy Ace II).

Kαι λέγοντας για κινητά τηλέφωνα υπάρχει κανά rthythm game της προκοπής που να μην είναι καμιά χιπστερική, υπερτιμημένη μετριότητα;

Edited by Vetus, 12 August 2013 - 15:59.

#73532 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 12 August 2013 - 17:21

Πλάκα-πλάκα θα ήταν καλή φάση να κάναμε ανεπίσημα τουρνουά στο Stepmania στα arcades που έχουν στα γνωστά, εμπορικά κέντρα. Έχουν μέχρι και γνωστά (και μη) ιαπωνικά τραγούδια. Και λέγοντας για arcade το βρίσκω αστείο που έχουν ακόμα arcade μηχανήματα του Guitar Hero. Πέρα τ' ότι έχει περάσει η μόδα του κι η Activision σταμάτησε να το υποστηρίζει ακόμα κι όταν πουλούσε όποιος ήθελε να το παίξει πήγαινε και το έπαιζε τσαμπέ σε καταστήματα όπως το Public. Δεν έχω δει ούτε ένα άτομο να το παίζει στα arcades ενώ στο Stepmania όλο και κάποιος θα το παίζει μια στο τόσο.

Από την στιγμή που το Stepmania είναι καρα-mainstream του κερατά και στην Ελλάδα είμαστε πολύ του χορού και του τραγουδιού άμα η Konami έκανε μια σωστή προώθηση στην Ελλάδα θα πούλαγε πιο πολύ. Στο κάτω-κάτω το dance mat κοστίζει πολύ πιο φθηνά από τα πλαστικά, μουσικά όργανα της Playschool για το Guitar Hero. Αν είναι ένα πράγμα για τ' οποίο παραδέχομαι την Harmonix (η development team που δημιούργησε το Quitar Hero και μετά το Rock Band) είναι που εκμεταλεύτηκαν το γεγονός ότι η Konami δεν σκόπευε ποτέ να φέρουν το GuitarFreaks (τ' οποίο υπήρχε από την εποχή του Playstation 1) στο δυτικό κοινό κι έτσι είπαν να φτιάξουν κάτι παρόμοιο.

Ως δημιουργοί πιο πρωτότυπων (αλλά δυστυχώς απίστευτα υποτιμημένων από το ευρύ κοινό παρόλο των θετικών βαθμολογιών του και βραβείων) rthythm games όπως το Frequency και το Amplitude ελπίζω να φτιάξουν σύντομα κάτι ποιοτικό και για κινητά τηλέφωνα όπως έχει κάνει και η iNiS (δημιουργοί του Qutaroo Man και το Elite Beat Agents) αλλά όχι μονάχα για iOS (βγάλανε και το Demons' Score για Android αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει το Samsung Galaxy Ace II).

Kαι λέγοντας για κινητά τηλέφωνα υπάρχει κανά rthythm game της προκοπής που να μην είναι καμιά χιπστερική, υπερτιμημένη μετριότητα;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beatsportable.beats

Posted Image
Posted Image

#73533 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 posts

Posted 13 August 2013 - 14:47

Γεια σου ρε matt αρχηγέ, εσύ και η Carmen Sandiego ένα πράγμα...XD

Ήρθε και στην Ελλάδα κάποια στιγμή.

Τον έδιωξαν με τις κλωτσιές. :bahhh:

Athens, Greece No Dancing at the Parthenon

Edited by Kain, 13 August 2013 - 14:47.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#73534 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 August 2013 - 14:48

Yep, γιαυτό την δεύτερη φορά πήγε στην γέφυρα Καλατράβα, μάζεψε καμιά εικοσαριά περαστικούς και δεν είχε πρόβλημα. C:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#73535 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 13 August 2013 - 18:30

Ήρθε και στην Ελλάδα κάποια στιγμή.

Τον έδιωξαν με τις κλωτσιές. :bahhh:

Athens, Greece No Dancing at the Parthenon

Mπορεί η αντίδραση του τυπά με το τζάκετ και των αστυνομικών αρχών να ήταν υπερβολική (παίζει να ήταν χρυσαυγίτης) αλλά κι ο αμερικάνος (ή αμερικανίδα, δεν ξέρω το φύλο του ατόμου αυτού) πήγαινε γυρεύοντας προκαλόντας τόσο σαματά για το τίποτα. Θα μπορούσε άνετα να σβήσει το βίντεο και να τελείωνε η ιστορία αμέσως αλλά όοοοοοοοχι! Ήθελε να το παίξει επαναστάτης δίχως αιτία σε ξένη χώρα επειδή την βρίσκει να χορεύει όπου να 'ναι. Ναι, ν' αρχίσω κι εγώ να χορεύω τσάμικο μέσα στo μαγαζί που ψωνίζω. Πως θα του φαινόταν άμα πήγαινα εγώ ως έλληνας τουρίστας και χόρευα έξω από μια καθολική εκκλησία ή μπροστά από τα ερείπεια της επίθεσης της 9/11; Θα άρχισε να λέει για το πόσο άξεστοι είμαστε εμείς οι έλληνες. Και στην περίπτωση των ερειπείων πόσο ιερόσυλοι είμαστε.

#73536 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 13 August 2013 - 18:51

ω θεοί, χόρεψε για 10 δεύτερα μπροστά στην Ακρόπολη, τι ιεροσυλία! Γρήγορα θυσίες στην Αθηνά, να την εξευμενίσουμε!

6dqFccT.gif

#73537 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 August 2013 - 18:56

Να πάει να χορέψει στο grand canyon.

#73538 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 13 August 2013 - 19:05

Θα μπορούσε άνετα να σβήσει το βίντεο και να τελείωνε η ιστορία αμέσως αλλά όοοοοοοοχι!

"Ωχ αδελφέ..."

#73539 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 13 August 2013 - 19:18

ρε τον αλήτη...

που δηλαδή να χόρευε στη μέση του δρόμο μασκαρεμένος κ να εμπόδιζε την κυκλοφορία... λαιμητόμο κ λίγα λέω...

ε βέτους;

#73540 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 August 2013 - 19:19

Mπορεί η αντίδραση του τυπά με το τζάκετ και των αστυνομικών αρχών να ήταν υπερβολική (παίζει να ήταν χρυσαυγίτης) αλλά κι ο αμερικάνος (ή αμερικανίδα, δεν ξέρω το φύλο του ατόμου αυτού) πήγαινε γυρεύοντας προκαλόντας τόσο σαματά για το τίποτα. Θα μπορούσε άνετα να σβήσει το βίντεο και να τελείωνε η ιστορία αμέσως αλλά όοοοοοοοχι! Ήθελε να το παίξει επαναστάτης δίχως αιτία σε ξένη χώρα επειδή την βρίσκει να χορεύει όπου να 'ναι. Ναι, ν' αρχίσω κι εγώ να χορεύω τσάμικο μέσα στo μαγαζί που ψωνίζω. Πως θα του φαινόταν άμα πήγαινα εγώ ως έλληνας τουρίστας και χόρευα έξω από μια καθολική εκκλησία ή μπροστά από τα ερείπεια της επίθεσης της 9/11; Θα άρχισε να λέει για το πόσο άξεστοι είμαστε εμείς οι έλληνες. Και στην περίπτωση των ερειπείων πόσο ιερόσυλοι είμαστε.

Δες τα videos του Matt και πιστεύω θα αλλάξεις γνώμη. Έχει χορέψει μπροστά από τόσα και τόσα μνημεία και ναούς σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε χώρες με πολύ πιο αυστηρούς κανόνες συμπεριφοράς από την Ελλάδα, και πουθενά αλλού δεν συνάντησε πρόβλημα εκτός από τον Παρθενώνα... το οποίο στην τελική δεν βγάζει καν νόημα, γιατί Παρθενώνας είναι, όχι μνημείο για τα θύματα του Ολοκαυτώματος ξέρω 'γω. Και στην ακόμα-πιο-τελική, ένας μικρός χορός είναι... πώς προσβάλει αυτό οτιδήποτε συμβολίζει ο Παρθενώνας;

Νομίζω μερικοί άνθρωποι σ' αυτή τη χώρα παίρνουν την πολιτιστική τους κληρονομιά υπερβολικά πολύ στα σοβαρά.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#73541 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 13 August 2013 - 19:33

Μίλησα πουθενά για ιεροσυλία; Το σημείο όπου χαρακτήρισα υπερβολική την αντίδραση του τυπά με το τζάκετ και των αστυνομικών το διάβασε κανείς σας ή σταθήκατε μονάχα στο υπόλοιπο post; Κι εγώ το βρίσκω χαζό ν' απαγορεύουν τον χωρό μπροστά από τον Παρθενώνα (δεν πάνε να κάνουνε και rave party κάτω από τον Παρθενώνα, αδιάφορο θα μου 'ταν) αλλά επίσης χαζό ήταν το γεγονός ότι αντί να σβήσει ένα ηλίθιο χορό διάρκειας 10 δευτερολέπτων προκειμένου να ξεμπλέξει από τους τρελούς που τον βάλανε φυλακή προτίμησε να το παίξει επανάσταση. Και για να σας το θέσω αλλιώς: αν ήστασταν στην θέση του ως αμερικάνος τουρίστας και καταλήγατε φυλακή τι θα κάνατε; Θα σβήνατε το βίντεο για να σας αφήσουν επιτέλους ήσυχο ή θα προτιμούσατε να καθόσασταν φυλακή μέχρι να χρειαστεί να επέμβει η Αμερικάνικη Πρεσβεία για να 'χουν να λένε για σας στα δελτία ειδήσεων και να καμαρώνετε που προβάλατε ανάστημα έναντι των κακόβουλων, συντηρητικών, οπισθοδρομικών ελλήνων; Yπάρχει διαφορά μεταξύ του ν' αγωνίζομαι για τα στοιχειώδες δικαιώματά μου και το να συμπεριφέρομαι σαν ηλίθιος για ψιλοπήδημα για να 'χω κάτι να λέω στο blog μου. Φαντάζομαι εδώ πέρα θα επιλέγατε το δεύτερο (δηλαδή ν' αρνηθείτε να σβήσετε το video) ακόμα κι αν ο τρελός σας απειλούσε με μαχαίρι. Και καθώς σας μαχαίρωνε θανάσιμα θα φωνάζατε "FREEDOOOOOOOOOM!!!". Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος.

Edited by Vetus, 13 August 2013 - 19:45.

#73542 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 13 August 2013 - 19:47

ερμ, εσύ σύγκρινες τον Παρθενώνα με καθολική εκκλησία και το μνημείο των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου, όχι εμείς

Το δε χαρακτηρισμό "υπερβολικό" είπα να μην τον αγγίξω. but here goes. Γιατί να σβήσει το βίντεο; Επειδή τον απείλησαν ένας άσχετος με δερμάτινο κι ένας φρουρός; Προφανώς κι αυτό που έκανε δεν ήταν παράνομο (ούτε λόγος να του πάρουν το διαβατήριο, FFS) και το ότι θεωρείς ότι το λάθος ήταν του τουρίστα κι όχι του αστυνομικού που τον έσυρε στο τμήμα χωρίς λόγο είναι τουλάχιστον αστείο, για να μην πω ξενοφοβικό.

6dqFccT.gif

#73543 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 13 August 2013 - 19:57

Glory to Arstotzka!

LfNX0dh.png

#73544 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 August 2013 - 20:23

And if you want a good time, come see us!

The Pink Vice

1-603-4

East Grestin

For all your fantasies!

* και τώρα νοιώθω μαλάκας που το θυμάμαι απέξω αυτό...T_T

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#73545 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 August 2013 - 20:27

Μίλησα πουθενά για ιεροσυλία; Το σημείο όπου χαρακτήρισα υπερβολική την αντίδραση του τυπά με το τζάκετ και των αστυνομικών το διάβασε κανείς σας ή σταθήκατε μονάχα στο υπόλοιπο post; Κι εγώ το βρίσκω χαζό ν' απαγορεύουν τον χωρό μπροστά από τον Παρθενώνα (δεν πάνε να κάνουνε και rave party κάτω από τον Παρθενώνα, αδιάφορο θα μου 'ταν) αλλά επίσης χαζό ήταν το γεγονός ότι αντί να σβήσει ένα ηλίθιο χορό διάρκειας 10 δευτερολέπτων προκειμένου να ξεμπλέξει από τους τρελούς που τον βάλανε φυλακή προτίμησε να το παίξει επανάσταση. Και για να σας το θέσω αλλιώς: αν ήστασταν στην θέση του ως αμερικάνος τουρίστας και καταλήγατε φυλακή τι θα κάνατε; Θα σβήνατε το βίντεο για να σας αφήσουν επιτέλους ήσυχο ή θα προτιμούσατε να καθόσασταν φυλακή μέχρι να χρειαστεί να επέμβει η Αμερικάνικη Πρεσβεία για να 'χουν να λένε για σας στα δελτία ειδήσεων και να καμαρώνετε που προβάλατε ανάστημα έναντι των κακόβουλων, συντηρητικών, οπισθοδρομικών ελλήνων; Yπάρχει διαφορά μεταξύ του ν' αγωνίζομαι για τα στοιχειώδες δικαιώματά μου και το να συμπεριφέρομαι σαν ηλίθιος για ψιλοπήδημα για να 'χω κάτι να λέω στο blog μου. Φαντάζομαι εδώ πέρα θα επιλέγατε το δεύτερο (δηλαδή ν' αρνηθείτε να σβήσετε το video) ακόμα κι αν ο τρελός σας απειλούσε με μαχαίρι. Και καθώς σας μαχαίρωνε θανάσιμα θα φωνάζατε "FREEDOOOOOOOOOM!!!". Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος.

Vetus, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά το πρόβλημα φαίνεται να το έχεις εσύ που εξαρχής ξεσπάθωσες εναντίον του κατά τη γνώμη σου "επαναστάτη χωρίς αιτία", όχι εμείς. Αν δεν πιανόσουν από το post του Kain, δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση αυτή τη στιγμή. :hihi2:

Από κει και πέρα, για τον καθένα από εμας there are some fights that we have to fight. Δεν έχω σκοπό ούτε και όρεξη να προσπαθήσω να σε πείσω για κάτι που εσύ δεν το βλέπεις ως άξιο αγώνα, αλλά γι' αυτόν τον άνθρωπο, που καταρχήν ξόδεψε λεφτά από την τσέπη του και ήρθε από την άλλη άκρη της Γης μόνο και μόνο για να γυρίσει αυτό το σύντομο video και να φύγει, γι' αυτόν τον άνθρωπο που πίστευε ότι ερχόταν στην Ελλάδα του πολιτισμού και της δημοκρατίας και δεν το χωρούσε ο νους του ότι θα δεχόταν τραμπουκισμό σ' αυτή τη χώρα για έναν σύντομο χορό μπροστά σ' ένα αρχαίο μνημείο, ε γι' αυτόν τον άνθρωπο ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ήταν όχι απλά δίκαιος αλλά και ζήτημα τιμής.

Νομίζω πιο πολύ σε ενοχλεί που πήγε μετά στο site του, δημοσίευσε το τι συνέβη και γίναμε ρεζίλι άλλη μια φορά. Βut you know what? Αφενός έχει κάθε δικαίωμα, αφετέρου μας αξίζει το ρεζίλεμα, αφού αφήνουμε τέτοιους τραμπούκους να κάνουν κουμάντο στο χώρο της Ακρόπολης.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||