Kαλα πειτε μου ότι δεν θα καθεστε να παιζετε Osu απο την οθονουλα του κινητου. Εγω σε κανονικη οθονη παιζω και με πιανει πονοκεφαλος απο ενα σημειο και επειτα. >.< Το να παλευω με το touch screen μου φαινεται λιγο αυτοκτονια.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 10 August 2013 - 14:23

I'm baaaaaaaad!
Είναι μέσα στην εφαρμογή το να κατεβάσεις beatmaps...
Καλή φάση! Σε κάποια φάση θα το τσεκάρω.
Kαλα πειτε μου ότι δεν θα καθεστε να παιζετε Osu απο την οθονουλα του κινητου. Εγω σε κανονικη οθονη παιζω και με πιανει πονοκεφαλος απο ενα σημειο και επειτα. >.< Το να παλευω με το touch screen μου φαινεται λιγο αυτοκτονια.
Αν αναφέρεσαι σε κινητά με ανάλυση 240x320 (και λίγο πιο μεγάλα) χαίρω πολύ. Κι όχι επειδή θα σε πιάσει πονοκέφαλος (στο DS μια χαρά παίζεται το Osu! Tatakae! Ouendan και το Elite Beat Agents) αλλά επειδή η οθόνη θα είναι πολύ μικρή για τα δάκτυλά σου. Και ναι, το Osu! εφόσον εμπνεύστηκε από touch screen control παιχνίδια εξιπακούεται ότι είναι πιο βολικό με touch screen. To να παιδεύεσαι να το παίξεις με το ποντίκι είναι σαν να παίζεις Stepmania με το πληκτρολόγιο αντί να χρησιμοποιήσεις ένα dance mat ή σαν να παίζεις light gun shooter games με χειριστήριo. Για το τελεύταιο έκανα την εξαίρεση στο Gal Gun για Xbox 360 μιας και δεν έχω light gun για την εν λόγω κονσόλα (και δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά και πάλι δεν θ' αγόραζα για ένα μόνο παιχνίδι).
Edited by Vetus, 10 August 2013 - 14:27.
Posted 10 August 2013 - 15:31
Έτσι όπως έχουν μεγαλώσει τα κινητά, μια χαρά παίζεται.
+ ό,τι είπε ο Vetus περί touchscreen.
Posted 10 August 2013 - 21:56
Εγώ πάλι δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω beatmap με 5 αστέρια+ .

Posted 10 August 2013 - 22:37

This is not even my final form.
Posted 11 August 2013 - 23:20
Λ
|
|
nailed it!
Posted 11 August 2013 - 23:53
victoria secret είναι αυτή τι περιμένεις
Posted 12 August 2013 - 00:00
Με χαλάει το ασημί το πάνω μέρος.Πολύ όμως.Δεν μου ταιριάζει όπως και να το δω.

Posted 12 August 2013 - 00:19
Με χαλάει το ασημί το πάνω μέρος.Πολύ όμως.Δεν μου ταιριάζει όπως και να το δω.
Για σενα ειδικά θα προτεινα κατι σε μωβ. Πιστευω κολακευει πολυ την επιδερμιδα σου.
Posted 12 August 2013 - 01:03
Γεια σου ρε matt αρχηγέ, εσύ και η Carmen Sandiego ένα πράγμα...XD

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 12 August 2013 - 02:16
Για σενα ειδικά θα προτεινα κατι σε μωβ. Πιστευω κολακευει πολυ την επιδερμιδα σου.
Όχι επιμένω στην μαυρη επένδυση.Λατρεύω το μαύρο!
Θέλει 1 μηνα περίπου από μιση ώρα την ημερα
Βεβαια πρέπει να παίζεις και κάποια σχετικά εύκολα maps και όχι κατευθείαν στα βαθιά ^^
Αχά!Γι αυτό εγώ που παίζω δεύτερη μέρα μου φάνηκε δύσκολο!

Posted 12 August 2013 - 05:10
Εγώ πάντως μέχρι τώρα, προσπαθώ τουλάχιστον Easy και Medium, να τα φτάνω στο A, accuracy περίπου στο 90% δηλαδή. Περιττό να πω ότι το hard ούτε που περνάω τα 10 δευτερόλεπτα τις περισσότερες φορές ![]()