http://www.mrdoob.com/lab/javascript/effects/ie6/
Εφιαλτικό blast from the past.
http://www.mrdoob.com/lab/javascript/effects/solitaire/
wooo
Posted 04 August 2013 - 20:36
http://www.mrdoob.com/lab/javascript/effects/ie6/
Εφιαλτικό blast from the past.
Posted 04 August 2013 - 21:53
^ Χρησιμοποιείς ακόμα Internet Explorer 6 και Windows 98/2000/ME;
Αν σου πω ότι τώρα που είμαι στη Θεσσαλονίκη ο ένας από τους 2 υπολογιστές του σπιτιού είναι 98 θα με πιστέψεις;
Posted 04 August 2013 - 22:21
Αν σου πω ότι τώρα που είμαι στη Θεσσαλονίκη ο ένας από τους 2 υπολογιστές του σπιτιού είναι 98 θα με πιστέψεις;
Το ερώτημα δεν είναι γιατί ένας από τους δύο υπολογιστές έχει Win98... το ερώτημα είναι γιατί δεν χρησιμοποιείς τον άλλον. ![]()

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 04 August 2013 - 22:33
Εγώ πάντως, αν είχα λειτουργικό υπολογιστή με Windows 3.1, θα τον χρησιμοποιούσα κάθε μέρα!
//retro_ftw ![]()
![]()
Posted 04 August 2013 - 22:34
Αγαπάμε windows 98, ειδικά με το train theme με την προπέλα...C:

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 04 August 2013 - 22:49
Αγαπάμε windows 98, ειδικά με το train theme με την προπέλα...C:
Εγώ πάντως, αν είχα λειτουργικό υπολογιστή με Windows 3.1, θα τον χρησιμοποιούσα κάθε μέρα!
//retro_ftw

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 04 August 2013 - 22:50
Cause family ![]()
Posted 04 August 2013 - 22:53
Πωωω, τι θυμήθηκες τώρα...
Υπάρχουν και χειρότερα. Το πρώτο μου modem είχε ταχύτητα 400baud...XD
Και η Hellas on Line ήταν BBS που την είχε ένας Τάκης που του είχα σκίσει στο ΑΝSI σκάκι...

Posted 04 August 2013 - 23:01
Έχω λειτουργικότατο Η/Υ χωρίς σκληρό δίσκο, μόνο με 5.25 Floppy Drive, απρόμαυρη οθόνη, και το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!
Το μόνο κακό; Δεν έχω ούτε δισκέττες αυτού του τύπου ούτε κάποια έκδοση του DOS για να του φορτώσω. Τολάχιστον όχι ακόμα.
Αγαπάμε windows 98
Windows 95 λέμε, και Hover μέχρι τελικής πτώσης!
Blast from the past: Με θυμάμαι πιτσιρίκο, το 1996, να κάθομαι με τις ώρες στον πρώτο μου Η/Υ παίζοντας Hover, Tear Down The Wall, Brix, Hubie και Jazz JackRabbit: Holiday Hare 1995.
Στο μεταξύ έχω ακόμα το αυθεντικό CD των Windows 95 μαζί με το βιβλιαράκι και τον κωδικό.
![]()
Posted 04 August 2013 - 23:01
Υπάρχουν και χειρότερα. Το πρώτο μου modem είχε ταχύτητα 400baud...XD

Posted 04 August 2013 - 23:13
Windows 95 λέμε, και Hover μέχρι τελικής πτώσης!
Youtube Video
Blast from the past: Με θυμάμαι πιτσιρίκο, το 1996, να κάθομαι με τις ώρες στον πρώτο μου Η/Υ παίζοντας Hover, Tear Down The Wall, Brix, Hubie και Jazz JackRabbit: Holiday Hare 1995.

Posted 04 August 2013 - 23:24
Aϊ, μας έπιασε η νοσταλγία...XD
exhibit A. Κλασσικό αξεσουάρ σε κάθε σχεδόν PC της εποχής...C:
exhibit B. ID και Apogee shareware. Παράδειγμα..
exhibit C. To καλύτερο shoot-em-up όλων των εποχών, πάλι shareware της εποχής... ![]()
Όλα αυτά 90s φυσικά.

Posted 04 August 2013 - 23:35
MS-DOS και Prince of Persia (θυμάμαι το έπαιζα το 1992, 5 χρονών τότε, και μου προκαλούσε εφιάλτες τα βράδια).
Prince of Persia (1989) MS-DOS PC Game Playthrough
Ομοίως. Πες μου πως και εσύ έριχνες τα άπλετα βρισίδια στον μπουλούκο πολεμιστή του 4ου ή 5ου επιπέδου; Πιο τρομακτικό για εμένα ήταν το sequel του παρότι το έπαιξα μεγαλύτερος. Σκελετοί, ιπτάμενα κεφάλια και άλλα πολλά.
Posted 05 August 2013 - 00:50
exhibit C. To καλύτερο shoot-em-up όλων των εποχών, πάλι shareware της εποχής...
Όλα αυτά 90s φυσικά.

Posted 05 August 2013 - 01:46
Εγώ είχα πάιξει το δεύτερο και το macross (παρόμοιου τύπου...).ο θείος μου ήταν φανατικός με το macross και έγω τότε πιτσιρίκι του ζήτησα να παίξω στο PC !