Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#73036 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 22:28

εγω θα με αυγουστο κυπρο, μεσα :P

#73037 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 22:37

Μα Αύγουστο; Θα λείπω μέρες! (αν και μπορεί να κανονίσουμε κάτι, depends on the date)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 24 Ιούνιος 2013 - 22:41

#73038 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 22:55

Αύγουστο, στην Κύπρο;
Ήδη χτυπάμε 38°C και είναι, μαθαίνω, Ιούνης. Το σαραντάρι δεν είναι μακριά, και όλη η χώρα είναι παραλιακά, άρα η υγρασία είναι γύρω στο 90%.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε τουρισμό.

Στην Νορβηγία να κάνετε το μίτινγκ.

#73039 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 22:58

Θα έρθω για διακοπές στη Λεμεσσό! Αρχές Αυγούστου μέχρι κάπου 20. Κανονίστε τα προγράμματα σας, θέλω meeting!

xbJ3b2w.jpeg

#73040 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2013 - 00:09

μα γιατί στη Κύπρο? :hahaha: :hahaha:
フカフカ

#73041 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2013 - 00:31

Θα κάνω απόπειρα σοβαρής απάντησης.

Γιατί θα κάνω στην Κύπρο διακοπές : Γιατί έχουμε σπίτι εκεί, δίπλα στη θάλασσα και δεν θα μου κοστίσει σχεδόν τίποτα ~σημαντικός παράγοντας~ ενώ παράλληλα μου δίνεται και η ευκαιρία να δω τους συγγενείς εκεί πέρα.

Γιατί meeting στην Κύπρο : Γιατί είναι από κει κάποια παιδιά όπως ο meidei και η ma_foteini, τους οποίους δεν έχω την ευκαιρία να δω εδώ στην Ελλάδα. Βέβαια μπορεί να μην θέλουν να με δουν αυτοί αλλά δεν χάνω και τίποτα να προσπαθήσω :P

Ελπίζω να σε κάλυψα ;)

xbJ3b2w.jpeg

#73042 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2013 - 00:48

Δε μπαίνω στη διαδικασία να το σχολιάσω, γιου, γες γιού σέλφις μόντ ! χΔ *tsun tsun~ts...*
Να κάνετε Αθήνα ή θεσσαλονίκη που μπορώ να 'ρθω : P καλα αν με φιλοξενούσατε Κύπρο δε θα λεγα όχι :thatsit: αλλα ας μη το χέσουμε κιάλο :canthelp: H Πρόταση του Meidei για τη Νορβηγία μάρεσε καλύτερα class=

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 25 Ιούνιος 2013 - 00:52

フカフカ

#73043 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2013 - 00:56

Είναι μια long-standing εκκρεμότητα αυτό το μίτινγκ είναι η αλήθεια...
Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα όμως. Όποτε βγαίνω έξω μου μπαίνουν περίεργες σκέψεις, δεν θα επεχταθώ, αλλά υπάρχει λόγος που αποφεύγω δρόμους με οχήματα σε κίνηση.

Να προτείνω πάντως αυτό το κομιξάδικο στην παλιά Λευκωσία (Φανερωμένη) για τυχόν συγκέντρωση; Ωραία γειτονιά, safe place. Τα καφέ εκεί ακόμα έχουν μονοψήφιες τιμές για τον φραπέ. Και χρειάζομαι μόνο ένα υπεραστικό λεωφορείο για να έρθω.

#73044 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2013 - 04:02

Πάντα το 'χα απορία: γιατί ορισμένες διάσημες ταινίες έρχονται στην Ελλάδα πιο μετά από την αμερικάνικη προβολή τους; Tόσο δύσκολο είναι να γίνεται πρεμιέρα στην Ελλάδα τον ίδιο καιρό που προβάλεται και στην Αμερική;
http://www.imdb.com/title/tt1690953/?ref_=sr_1
Mέχρι να 'ρθει στους ελληνικούς κινηματογράφους θα 'χω κατεβάσει ήδη το blu-ray rip που θα 'χει βγει τότε.

#73045 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2013 - 06:59

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε τουρισμό.

γιατί είμαστε όλοι μαζόχες, και μόνιμοι κάτοικοι και τουρίστες. Χτες πάντως ήταν αρκετά συμπαθητικά, μόλις 36 στην Α.Νάπα.

Θα έρθω για διακοπές στη Λεμεσσό! Αρχές Αυγούστου μέχρι κάπου 20. Κανονίστε τα προγράμματα σας, θέλω meeting!

hai gosujin-sama!

Να προτείνω πάντως αυτό το κομιξάδικο στην παλιά Λευκωσία (Φανερωμένη) για τυχόν συγκέντρωση; Ωραία γειτονιά, safe place. Τα καφέ εκεί ακόμα έχουν μονοψήφιες τιμές για τον φραπέ.

...και σπιτική λεμονάδα και γλυκά του κουταλιού!

Πάντα το 'χα απορία: γιατί ορισμένες διάσημες ταινίες έρχονται στην Ελλάδα πιο μετά από την αμερικάνικη προβολή τους; Tόσο δύσκολο είναι να γίνεται πρεμιέρα στην Ελλάδα τον ίδιο καιρό που προβάλεται και στην Αμερική;
http://www.imdb.com/title/tt1690953/?ref_=sr_1
Mέχρι να 'ρθει στους ελληνικούς κινηματογράφους θα 'χω κατεβάσει ήδη το blu-ray rip που θα 'χει βγει τότε.

πιο παλιά δεν ήταν έτσι πάντως. Μέσα σε 1, το πολύ 2 μήνες έκαναν πρεμιέρα. Για κάποιο λόγο έκαναν αντιστροφή με την Κύπρο - πριν 2χρόνια για να φέρουν ταινία περνούσαν μήνες, ενώ τώρα πολλές παίζουν αρκετά πριν έρθουν Ελλάδα. Άγνωσται αι βουλαί των distributors... σαν να σου λένε "κάνε πειρατεία". τσκ τσκ τσκ

(πλάκα έχει το multi-quote!)

#73046 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2013 - 09:44

Δε μπαίνω στη διαδικασία να το σχολιάσω, γιου, γες γιού σέλφις μόντ ! χΔ *tsun tsun~ts...*
Να κάνετε Αθήνα ή θεσσαλονίκη που μπορώ να 'ρθω : P καλα αν με φιλοξενούσατε Κύπρο δε θα λεγα όχι :thatsit: αλλα ας μη το χέσουμε κιάλο :canthelp: H Πρόταση του Meidei για τη Νορβηγία μάρεσε καλύτερα class=

Μα-μα-μα-μα δεν βρεθήκαμε στην Αθήνα? Δεν σε πήγα για σουβλάκια στο Σάββα? Δεν σε τάισα στο στόμα τζατζικάκι?! Νομίζω είσαι λίγο άδικος μαζί μου :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#73047 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2013 - 11:14

Δεν σε πήγα για σουβλάκια στο Σάββα?

Δεν πέρασε 5 ώρες δίπλα σου στη λεκάνη και σου κρατούσε το χέρι?

Πότε θα κάνουμε ένα Meeting? :3

v4kFmx.png

#73048 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2013 - 13:06

Άδωνη μπουμπούκο μου είσαι αρρώστια!!! Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α !!! 39άρι ανέβασα με το που πήρες το Υγείας!!!

phase-35_zpsb036c604.png~original

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 09 Σεπτέμβριος 2013 - 01:03

#73049 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2013 - 13:08

Παίξε Cogs και προσπάθησε να πάρεις master mechanic αστεράκι παντού.

Τα λέμε σε μερικά χρόνια.

Ποτέ απλά , ειδικα στα επίπεδα με τις νότες.

#73050 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2013 - 22:34

θα με κάνετε να κλάψω ρε...αχαχαχ...χΔ
θάθελα να κάναμε κανα 'Ανιμε γρού άνιμε meeting πάντος, καιρό έχει να γινει, εξερώντας αυτο που τανε εντώς του comicDom που δε λέω πολύ ωραία περάσαμε ^^ (αμέσως να με φάτε, μαα εγώ άδικος? :angelr: )

Άντε καλά να περάσατε στη Κύπρο λοιπόν.... :nosey: I-Ι-ts n-n-not like we w-want you or a-a-anything, d-dont g-g-et me w-wrong, you..y...,θα κάνω δικό μου meeting ρεεε :run:
フカフカ