Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#72496 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2013 - 22:48

Posted Image

#72497 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2013 - 06:37

Είναι κάτι που θέλω να πω αλλά επειδή α) δεν είμαι στα tumblers και β) έχει να κάνει και με την ευρύτερη υποκουλτούρα των οτάκων οτάκου, ορίστε:

There's something I need to say... Please stop thinking of social anxiety as something quirky and cute... that's a belief common in some circles (eg otakus) and it's really disturbing. There's nothing cute about not being able to walk to the mini-market without taking 50 detours to avoid being even in the peripheral vision of other people in the streets because who knows: they might know you and have opinions about you in their heads. Not cute. It only makes you want to punch yourself afterwards, and ask "What the hell is wrong with me?". Nothing adorable with being paralysed when people give you a friendly hug either. People will think you are a jerk and an idiot, and even if they don't, you already feel that way about yourself when it happens. Not to mention that sometimes you DO need a hug. Nothing quirky with not being able to talk about your feelings in spoken words either. Writing a text message to a friend who asks you how you been, while they are sitting next to you is just... sad. So yeah. Please don't be all "LOL I am so awkward :3" on your tumblers (or whatever you call them) because if you can fit "LOL", "I am so awkward" and ":3" together, you obviously aren't being hindered by it.

#72498 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2013 - 09:59

Αφού δεν είσαι στο Tumblr θα μπορούσες να το πεις στα ελληνικά :P Αλλά μιας και το ξεκίνησες:

I don't understand what exactly is your point. That people with social anxiety sometimes think of themselves as cute and that is wrong , or is it that finding people with social anxiety cute is wrong because it is rude to them?
phmava.php

#72499 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2013 - 10:16

Τα ελληνικά μου δεν είναι τόσο καλά για τέτοια θέματα αλλά θα προσπαθήσω.

Και τα δυο. Επίσης, κανένα από τα δύο.

That people with social anxiety sometimes think of themselves as cute and that is wrong

Δεν ξέρω κάποιο άτομο που έχει αυτά τα προβλήματα και να τα θεωρεί χαριτωμένα. Ίσως μερικοί να έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να νιώθουν ότι υπάρχει κάτι χαριτωμένο πάνω τους, αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι θεωρούν ότι είναι κάτι τόσο βλαπτικό όπως η ανασφάλεια ως το χαριτωμένο σημείο τους. Δεν πιστεύω ότι όσοι γράφουν "Ωχ κοίτα τι ανασφαλής είμαι :3" καταλαβαίνουν τι σημαίνει να έχεις όντως αυτό το πρόβλημα.

or is it that finding people with social anxiety cute is wrong because it is rude to them?

Δεν ξέρω αν θα το έλεγα rude. Δείχνει έλλειψη κατανόησης και insensitivity πάντως αυτό το objectification. "Aw look at him/her, all shocked because I hugged him/her :3 I'll do it again!". Πώς μπορεί να θεωρηθεί αυτό χαριτωμένο, beats me. Και είμαι σίγουρος ότι με εξαίρεση μια μειονότητα που το βρίσκει όντως χαριτωμένο για κάποιο πολύ disturbing λόγο (μια από αυτές είναι σημαντικό ποσοστό φαν των άνιμε), ο περισσότερος κόσμος σκέφτεται "what the hell is wrong with him/her?!".

#72500 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2013 - 19:42

Oι "ανθρωποι" παντα θα βρισκουν λογους να περιθωριοποιουν οποιονδηποτε η συμπεριφορα του δεν συμβαδιζει με τα συνηθισμενα μοτιβα. Ειτε με το να ειναι αγενεις, ειτε με το να το αντιμετωπιζουν ως κατι "χαριτωμενο", το οποιο μπορει να πονεσει κατα περιπτωσεις χειροτερα απο την αγενεια.

Προσωπικη μου αποψη ειναι οταν εχουμε καποιο προβλημα που ενοχλει πρωτιστως εμας τους ιδιους με τη συμπεριφορα μας η το χαρακτηρα μας, να βρουμε εναν απο ολους τους τροπους που υπαρχουν για να το λυσουμε και να κανουμε τη ζωη μας πιο απλη και ευχαριστη. Οι αλλοι παντα θα μας αντιμετωπιζουν με συγκεκριμενα μοτιβα, και δεν χρειαζεται να ειναι αυτο το προβλημα μας. Εξαλλου πολλες φορες δεν εχει να κανει με απλη "αναισθησια" (και καλα το αντιθετο της ενσυναισθησης) αλλα με ελλειψη παιδειας που να οδηγει στην κατανοηση της διαφορετικοτητας, κατι για το οποιο εχουν ενα σχετικα μικρο μεριδιο ευθυνης.

Για να το πω πολυ απλα, στην Ελλαδα του 2013 π.χ. πολλοι εχουν πλεον προβλημα διαβιωσης. Δεν τους ενδιαφερει να καταλαβουν προβληματα αλλων, οπως τα παραπανω, οποτε πιθανοτατα θα τα αντιμετωπισουν βιαστικα και ατσαλα. Και αν και δε συμφωνω, μπορω να καταλαβω τη θεση τους και τις προτεραιοτητες τους.

Και σιγουρα, οτιδηποτε σπαει τη ρουτινα καποιων ανθρωπων το βρισκουν διασκεδαστικο, οσο διαστροφικο και αν ακουγεται καποιες φορες, ή βασανιστικο για τον δεκτη αυτων των συμπεριφορων. Απο το να καις ενα μυρμηγκι με εναν αναπτηρα, μεχρι να πειραζεις καποιον που τιναζεται απανω οποτε τον αγκιζουν. Αν αυτο το εχει κανεις στο μυαλο του, θετει πιο ευκολα τα ορια του στον περιγυρο και προλαβαινει καταστασεις.

stasou%2520mygdala.jpg

#72501 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 10:46

Posted Image

Lol οποιος το σκέφτηκε είναι καλός στην Κωμοδία.Και αφιερωμένο σε web developers & software developers:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Eq3CuMDXaPs[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b-Cr0EWwaTk[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mk3qkQROb_k[/youtube]Και μια ταινία:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9QFK1cLhytY[/youtube]Και μιθας και υπάρχει μια τάση για σμίκρυνση των συσκεών:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=17DPJHNVx2Q[/youtube]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 25 Μάιος 2013 - 10:50

#72502 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 882 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 14:13

Posted Image

09pntFA.png?1

#72503 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 14:31

Δεν ξέρω αν το έχει ποστάρει ξανά κάποιος
Youtube Video

Αλλά εντάξει μιλάμε έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#72504 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 15:08

Δεν είναι και άσχημες οι φωνές πάντως.

sc5bab.jpg

#72505 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 20:00

Δεν ξέρω αν το έχει ποστάρει ξανά κάποιος
[youtube]http://youtu.be/6CbDw3vou54[/youtube]
Αλλά εντάξει μιλάμε έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά :P

Τέλειο, είναι τέλειο!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#72506 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 20:00

Στιγμές από το grand Prix του Monaco:

Youtube Video

Παρεπιπτόντως Sutil και Perez κάναν καλό αγώνα.
Δε ο Sutil έκανε προσπεράσεις και στο πέταλο.

Ακόμη κάτι ωραίο:
Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 27 Μάιος 2013 - 20:08

#72507 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 20:33

Στιγμές από το grand Prix του Monaco:

Posted Image
Posted Image

Fixed that post for you.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#72508 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 23:27

Fixed that post for you.

Ητάν προσκεκλημένοι για να δουν τον αγώνα ή πήγαν γως DJ?
Μάλλον το δεύτερο :P
Kenny, τι έγινε, έπεσες κι εσύ θύμα των Daft Punk, πολύ ορεξάτο σε βλέπω αυτό το καιρό.
Αλλά μάλλον το Random Access Memories θα φταίει
Δημοσιευμένη  εικόνα

#72509 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 23:46

Πάντα μ' άρεσαν οι Daft Punk, απλά τώρα που βγήκε το RAM έχω ένα παραπάνω λόγο για να fanboyίσω.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#72510 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 07:26

....δε μου άρεσε το RAM

Δημοσιευμένη  εικόνα