Του κάννες ψυχανάλυση και κατάλαβες που περιορίζεται ο κόσμος του από ένα video του που προφανώς τρολλαρι?
και άκρως επιτυχημένα κρίνοντας από τις αντίδρασης σας. Αυτή η σοβαροφάνεια ώρες ώρες γίνετε ανυπόφορη.
Πώς ακριβώς "τρολλάρει";
Με το να λέει πράγματα με αστείο ύφος;
Με το να προσπαθεί να περάσει διάφορα μυνήματα μέσω του "χιούμορ";
Ή με το να μιλάει ειρωνικά κορροϊδεύοντας οποιονδήποτε θα μπορούσε να πιστέψει σοβαρά όσα λέει;
Αν πρόκειται για το τρίτο θα τον σεβαστώ, αλλά αρχικά τουλάχιστον δε μου φάνηκε κάτι τέτοιο, ούτε τον βρήκα σε καμία περίπτωση αστείο. Και πάλι ο Τιτκόβ ας πούμε το κάνει πολύ καλύτερα, και αυτόν τον αγαπάω.
Από περισσότερα videos που είδα, το συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω προς το παρόν είναι ότι είναι ένας ακόμα μίζερος καταθλιπτικός, ίσως έξυπνος τύπος του 21ου αιώνα που αποφάσησε να νικήσει το τέρας της βαρεμάρας και της ανιαρότητας απομυθοποιώντας τα πάντα και δουλεύοντας τον ανόητο κόσμο.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι αν δεν κατάφερε να μου προξενίσει κατάθλιψη για σήμερα, τότε κατάφερε να επιδεινώσει την ήδη υπάρχουσα βαθιά σημερινή μελαγχολία μου.
That feel όταν την προηγούμενη μέρα είσαι άνετος και έτοιμος να δώσεις πανελλήνιες σε δύο μέρες, και σήμερα να αισθάνεσαι απλά χάλια.