Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#72361 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 01:00

Τώρα εγώ αυτά δεν μπορώ να τα δω γιατί δεν έχω Adobe Flash, αλλά από τον mikeus, μόνο τα σκεπτικιστικά του βίντεα αξίζουν.
Η υπόλοιπη χολή που ρίχνει και προσπαθεί να την περάσει σαν προοδευτισμό, stinks.

#72362 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 04:13

Επειδη πολυ hating επεσε, ας ποσταρω κατι για αλλαγη:

Posted Image
Darn cutest thing!

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#72363 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 06:55

σκεπτικιστικα ...μια φορα προσπαθησα να δω ...αλλα ας μεινει στο χιουμορ μονο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#72364 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 09:32

ανώτερο επίπεδο μλκίας

Σε αγαπάω.

Video που αρχίζει με αστεία "γιατί είναι όλες πουτάνες;" "πάντα ήταν πουτάνες!". ΑΝΩΤΕΡΟ χιούμορ, haters όσοι δεν το επικροτούν.

Δεν ήξερα ότι ο mikeius είχε και άλλου είδους βιντεάκια. Χμ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#72365 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 10:14

Έχει για συνωμοσίες, ο σκεπτικός κάφρος λέγονται. Και έβγαλε και τη μάσκα πριν μερικές μέρες, γλυκούλης.

Διαλέγεις Κοντοπίδης, διαλέγεις ποιότητα, ένας συμφοιτητής μου τον παρακολουθεί, δεν ξέρω γιατί.

Btw, μου αρέσει ο τίτλος "Left hand of Darkness", θα το διαβάσω.

#72366 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 10:28

Πάω να τα δω τότες, μερσί!

Είναι ωραίο (αν και το ντισποζέσντ είναι καλύτερο). Δες το κ μετά πες γνώμες (το καλό που σου θέλω να είναι καλές!)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#72367 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 12:46

[racism]καταλαβαίνω γιατί δεν αρέσει στην Anelis, επειδή είναι γυναικα, αλλα γιατί δεν αρέσει στον Gilmaru δεν μπορώ να καταλάβω [/racism]

#72368 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 12:48

Μπέρδεψες τα -ism σου. It's sexism not racism.

xbJ3b2w.jpeg

#72369 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 12:52

[racism]καταλαβαίνω γιατί δεν αρέσει στην Anelis, επειδή είναι γυναικα, αλλα γιατί δεν αρέσει στον Gilmaru δεν μπορώ να καταλάβω [/racism]

Γιατί δε χρειάζεται να είσαι κανενός φύλου συγκεκριμένα για να μη σου αρέσουν τα σεξιστικά κρύα αστεία που διαιωνίζουν προκαταλήψεις που προσβάλλουν το μισό πληθυσμό.

I enjoy meta-humor, do you enjoy a meta-warn? :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#72370 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 12:56

ο σεξισμός δεν είναι μορφή ρατσισμού?

#72371 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 13:02

^ Είναι μορφή διάκρισης. Ρατσισμός: διάκριση με βάση τη φυλή, σεξισμός: διάκριση με βάση το φύλο.

Δηλαδή το ότι το χιούμορ του mikeus αρέσει μόνο στους dudebros είναι καλό επιχείρημα υπέρ της κωμικής του δεινότητας. ΟΚ, got it.

6dqFccT.gif

#72372 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 13:11

^ Είναι μορφή διάκρισης. Ρατσισμός: διάκριση με βάση τη φυλή, σεξισμός: διάκριση με βάση το φύλο.

Δηλαδή το ότι το χιούμορ του mikeus αρέσει μόνο στους dudebros είναι καλό επιχείρημα υπέρ της κωμικής του δεινότητας. ΟΚ, got it.

τον ρατσισμό τον είχα ως μια ευρύτερη εννιά στο μυαλό μου

την διάκριση για τους παχύσαρκους και του ομοφυλόφιλους ρατσισμό δεν την λέμε?

#72373 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 13:40

Η λέξη "ρατσισμός" όντως χρησιμοποιείται αρκετά συχνά στην καθομιλουμένη για να περιγράψει κάθε είδους διάκριση. Αλλά ρατσισμός και σεξισμός είναι διαφορετικά πράγματα και θα 'πρεπε να χρησιμοποιούμε διαφορετικές λέξεις.
Για τη διάκριση με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό χρησιμοποιείται ο ετεροσεξισμός ή η ομοφοβία. Για το δεύτερο έχω δει σε αγγλόφωνα blog το fatphobia. I'm no expert though, so correct me if I'm wrong.

6dqFccT.gif

#72374 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 13:59

Ο Θειός μου είναι κάργα αναρχικός, και πιστεύει πως "μπάτσος καλός, μόνο νεκρός" και διάφορες τέτοιες σαχλαμάρες.
Τον λέω ρατσιστή με τους μπάτσους επίτηδες, για να τον τρολάρω. :hahaha:
Δεν ξέρω αν έχει όνομα η συγκεκριμένη διάκριση.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#72375 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2013 - 14:31

Γιατί δε χρειάζεται να είσαι κανενός φύλου συγκεκριμένα για να μη σου αρέσουν τα σεξιστικά κρύα αστεία που διαιωνίζουν προκαταλήψεις που προσβάλλουν το μισό πληθυσμό.

+1
Eμετικός είναι ο τύπος.
Όχι ότι με νοιάζει αν προσβάλλει κάποιον και ποιον, απλά ο κόσμος του περιορίζεται κυριολεκτικά σε μαλακίες. Και επειδή δεν μπορεί να δει πέρα από αυτό, βγάζει και τα ανάλογα στερεότυπα λέγοντας κάτι ψευδοσοφίες οι οποίες ακόμα και αν αληθεύουν από το να τις ασπαστώ και να ζήσω στον κόσμο του προτιμώ να αυτοκτονήσω.

Βtw όταν πρωτοείδα βίντεο του Mikeus μου φάνηκε ίδιας κλάσης αλλά ο τύπος δεν είναι κακός. Αν ανεχτείς κάποια κουσούρια του μπορεί να γίνει και αστείος και διδακτικός. Μάλιστα, τα πρώτα-πρώτα βίντεος του ήταν κρύα και απαράδεκτα, μετά όμως βελτιώθηκε.
Ο Σκεπτικός Κάφρος έχει αρκετό ενδιαφέρον. Νομίζω βέβαια ότι σε κάποια βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα και δεν αναλύει όλα τα δεδομένα, αλλά αξίζει να ρίξει μια ματιά οποιοσδήποτε.

O6rrvsU.jpg