It 'll be worse than this. Θα ειμαι κι εγω εκει.
Cloudy μετά το παραπάνω σχόλιο πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσεις τις προσευχές.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 13:23
It 'll be worse than this. Θα ειμαι κι εγω εκει.

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 13:32

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 13:35
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 13:49
Μετανάστευσε στο Mexico και ζήτα πολιτικό άσυλο!
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 14:13
Nαι.προφέρεται μεχικο;
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 14:42
ΠαρασκευήΠολύ πιο πριν η ΧΑ κατεβεί στην Βουλή με δικό της πολιτικό κόμα άκουγα κατά καιρούς διάφορα περιστατικά με άτομα που έπεσαν θύματα τσαμπουκαλισμού από μέλη της ΧΑ. Και μάλιστα τα θύματα αυτά δεν ήταν ούτε καν αλλοδαποί ή υποστηρικτές κάποιας παράταξης, ήταν απλοί περαστικοί. Φυσικά τέτοια περιστατικά δεν θα τ' άκουγες ποτέ στην τηλεόραση όπως γενικά δεν θ' ακούγες σχεδόν ποτέ στην τηλεόραση να μιλάνε για την ΧΑ. Μονάχα όταν κατέβηκαν με δικό τους κόμα τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος.
Τέλως πάντως, ιδού ένα περιστατικό που μου 'χε τύχει γύρω στο 2007-2008 με χρυσαυγίτη τον οποίο ούτε τον ήξερα ούτε με ήξερε (μετά έμαθα ότι ήταν το αγόρι μιας γνωστής μου), απλά ο τυπάς είχε όρεξη για τσαμπουκά όπως κι οι περισσότεροι χρυσαυγίτες:Spoiler:
Ποιά μέρα πήγες Σαλόνικα; Eπειδή ένα φίλος μου ανέβηκε το τριήμερο αυτό, για να τον ρωτήσω αν πέτυχε τέτοιο θέαμα.Μου θύμισες και σχετικό σκετσάκι από MrBean:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZWCSQm86UB4[/youtube]
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 15:11
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι σε αυτό το forum θέλουν να με σκοτώσουνε. Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κακό σε κανέναν. I beg for mercy.
![]()
![]()
![]()
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 15:22
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα.Βάλε την εκφωνήτρια στο google να στο προφέρει...προφέρεται μεχικο;

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 18:04

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 19:39
Αυτός είναι πολιτικός, κυρίες και κύριοι.
Maurice Williamson, New Zealand MP, Delivers Incredible Gay Marriage Speech

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 20:44
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 22:24
Εμένα μια φορά με δάγκωσε γάτα όταν πήγα να παίξω μαζί τηςΤί κακιασμένα γατιά...
Ισώς υποθέτω έτσι λέω...Maybe they are just tsundere
Youtube Video
That means Horse Power.
Ρε θα πάς με τους εμπόρους ναρκωτικόν εκεί παράγουν τα ναρκωτικά δεν τα πουλάνε μόνο.Μετανάστευσε στο Mexico και ζήτα πολιτικό άσυλο!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 18 Απρίλιος 2013 - 22:24
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?