Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Started By
_GaARa_
, Νοέ 21 2006 15:27
94137 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 10:20
Οι τελευταίες ώρες του Cloudy πλησιάζουν... Keito, να κόψουμε και εισιτήρια για το slapdown, μπας και βγάλουμε κανα φράγκο, τί λες?
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 10:24
To θέμα είναι, θα κάνεις τίποτα για να αξίζεις μερίδιο; Γιατί αν πάει έτσι και εγώ θέλω
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 10:24
Θα κραταω το δολωμα ενω η Keito θα εχει αναλαβει το μαστιγιο. XD
Mη σου πω οτι αυτη η δουλεια χρειαζεται επιδομα για βαρεα και ανθυγιεινα καθως ειναι επικινδυνη.
Mη σου πω οτι αυτη η δουλεια χρειαζεται επιδομα για βαρεα και ανθυγιεινα καθως ειναι επικινδυνη.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 10:28
Σαφώς και είναι επικίνδυνη αφού το δόλωμα για τον Cloudy θα πρέπει να είναι από γουρουνόπουλο και πάνω... Άσε που τελειώνοντας το γουρουνόπουλο στάνταρ δεν θα έχει χορτάσει και παίζει να θέλει να φάει και σένα!
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 10:31
Έχω εκπαιδευτεί ειδικά για να μπορώ να αποφύγω τις δαγκωματιές του Cloudy, για τους υπόλοιπους που θα πλησιάσουν στο show δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Θαυμάζετε με την δικιά σας ευθύνη. Φυσικά και θα χρεώνουμε εισιτήριο,Mono.
Να ένα μικρό δείγμα από τα όργανα που θα φέρω:
Να ένα μικρό δείγμα από τα όργανα που θα φέρω:
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 10:32
Cloudy ζήτα μας ό,τι θες! Δεν μπορούμε να αρνηθούμε από έναν ετοιμοθάνατο τις τελευταίες του επιθυμίες! Δεν είμαστε τόσο σκληρές ντάμιτ!
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 10:38
Πόσο να χρεώσουμε το εισιτήριο;
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 10:41
Θα πηγαίνουμε σε μικρά παιδάκια που γκρινιάζουν, και θα τους λέμε να κάτσουν ήρεμα, αλλιώς θα τους φας. Αυτά που δεν συμμορφώνονται, θα τρώγονται για παραδειγματισμό.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 12:27
Well fuck I'm dead.
![]()
![]()
It 'll be worse than this. Θα ειμαι κι εγω εκει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Glykompoumpoukozouzounos: 18 Απρίλιος 2013 - 12:31