Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#71986 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.825 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 08:35

Youtube Video

Laser Beammmmmmmmmmmmmm!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 09 Απρίλιος 2013 - 08:35

rsrGbGx.gif

#71987 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 11:12

Αυτό να πέφτει από το διάστημα για να έχουμε ένα Hammer of Dawn στη πραγματική ζωή.

#71988 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSuncity

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 14:14

Youtube Video

Έλα μωρή τρέλα τράγκα!

#71989 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 15:18

Μα καλέ, τι διπλωμάτης, τι αντικειμενικός, τι σωστός δημοσιογράφος!!

ξέρασα λίγο αλλά το ξανακατάπια

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71990 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 15:46

Πάει και η Θάτσερ. Δεν άντεξε την χαρά της που έγινε ταινία μάλλον.

xbJ3b2w.jpeg

#71991 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 15:56

Έτσι έτσι εύγε! Στον τράγκα να πηγαίνουν για να έχουμε ελπίδες να γυρίσουν στα καρατζαφερικά επίπεδα ποσοστών.

Εντωμεταξύ, άσχετο, πήρα μία φορά κάτι από τη bofrost και τώρα με παίρνουν κάθε τρίτη τηλέφωνο και μου περιγράφουν κάθε λογής λιχουδιές αναλυτικά. ΑΤΙΜΟΙ, ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ! :nanteee:

#71992 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 16:07

Εντωμεταξύ, άσχετο, πήρα μία φορά κάτι από τη bofrost και τώρα με παίρνουν κάθε τρίτη τηλέφωνο και μου περιγράφουν κάθε λογής λιχουδιές αναλυτικά. ΑΤΙΜΟΙ, ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ! :nanteee:

Αυτή η εταιρία με έχει στοιχειώσει. Πήρα μια φορά πέρσι το καλοκαίρι ένα πράμα, και από τότε για 2 μήνες συνεχόμενα με πέρνανε κάθε 4 ώρες να με ενημερώσουν για προσφορές etc, όσο και να τους έλεγα πως δεν ενδιαφέρομαι. Ακόμα ακούω το κουδούνισμα του τηλεφώνου και τον τρόμο μήπως είναι η bofrost. Τ___Τ

#71993 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 16:22

Και ξέρεις ε, αν τους ζητήσεις να μη σε ξαναπάρουν.....δεν πρόκειται να σταματήσουν! Ντατ μποφροστ ντουντ, ντατ μποφροστ!

ΠροΤιπ, τις Τρίτες μην το σηκώνεις αν είναι από άγνωστο αριθμό, ιτς πρόμπαμπλι μποφρόστ. ~για Πάτρα είναι τις Πέμπτες!~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71994 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 16:29

Ναι ρε γμτ, την προηγούμενη φορά τους είχα πει ότι δεν με ενδιαφέρει να ξαναπάρω κάτι γιατί είμαι φοιτητής και τρώω στη λέσχη (και καλά) και είχα την ψευδαίσθηση ότι θα σταματήσουν. Κάθε Τρίτη το τηλέφωνό μου αχρηστεύεται με αυτήν την εταιρία, την προηγούμενη εβδομάδα που δεν το σήκωνα με παίρναν από το πρωί μέχρι το βράδυ. :erk:

Πάτρα Ρίο είμαι και με παίρνουν Τρίτες btw. Και καλά παίρνουν για παραγγελείες τις Τρίτες και τα μοιράζουν Πέμπτες ή κάτι τέτοιο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 09 Απρίλιος 2013 - 16:33

#71995 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 16:56

Πάτρα Ρίο είμαι και με παίρνουν Τρίτες btw. Και καλά παίρνουν για παραγγελείες τις Τρίτες και τα μοιράζουν Πέμπτες ή κάτι τέτοιο.

λαλ Άνετα τα μπέρδεψα τότε. Αθήνα είναι άλλη μέρα γιατί το ντελίβερι δεν το κάνουν τις Πέμπτες.
Εμείς τους παρακαλούσαμε να παίρνουν τουλάχιστον μετά τις 12, γιατί μας ξυπνούσαν, αλλά τελικά ούτε αυτό.

Πάντως έχουν έπικ κεμπάπ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71996 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 17:16

Γλωσσολογική απορία:
Στην αργκό των ελληνικών της Ελλάδας, το "σπαστικός" έχει άλλες σημασίες πέραν της ιατρικής; Όπως πχ η ίδια λέξη στα ελληνικά της Κύπρου ή το spaz/spastic των αγγλικών της Βρετανίας;

#71997 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 17:31

Δεν θυμάμαι πώς το χρησιμοποιούν στην Κύπρο αλλά εδώ το λέμε και για κάποιον που είναι ενοχλητικός (μας σπάει τα νεύρα).

xbJ3b2w.jpeg

#71998 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 17:35

λαλ Άνετα τα μπέρδεψα τότε. Αθήνα είναι άλλη μέρα γιατί το ντελίβερι δεν το κάνουν τις Πέμπτες.
Εμείς τους παρακαλούσαμε να παίρνουν τουλάχιστον μετά τις 12, γιατί μας ξυπνούσαν, αλλά τελικά ούτε αυτό.

Πάντως έχουν έπικ κεμπάπ.

Ναι άσε, εδώ με παίρνουν 8:30-9 το πρωί (που για τα δεδομένα μου είναι νωρίς).

Σήμερα με πήρε μία που ήταν πολύ περιγραφική και μου έλεγε για τα παγωτά τους. Βρήκε το ευαίσθητο σημείο μου και δεν τη σταμάτησα και άρχισε τα μπισκότα, τις σοκολάτες και τα καραμελωμένα αμύγδαλα (ΑΝΗΘΙΚΟΙ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ άνθρωποι, δεν δείχνουν έλεος :Crying2: :zetsubou: ).

Δεν πήρα τίποτα, αλλά μου άνοιξε την όρεξη και με βλέπω να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ να παίρνω..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 09 Απρίλιος 2013 - 17:38

#71999 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 17:38

Εμάς γιατί μας τυρανάς ΟΜΩΣ?

xbJ3b2w.jpeg

#72000 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming