Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94177 replies to this topic

#71956 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,831 posts

Posted 02 April 2013 - 19:55

Λοιπόν, έχω μαζέψει και φροντίσει ζώα και ζώα που βρήκα άρρωστα/τραυματισμένα στο δρόμο. Έχουν περάσει από τα χέρια μου γάτες, σκύλοι, περιστέρια και διάφορα άλλα. Σήμερα όμως νομίζω πως ανέβηκα επίπεδο τόσο πολύ, που με βάζει σε σκέψεις για την κατάσταση της ψυχικής μου υγείας... :dazed:

Posted Image

Ο Λάκης από 'δω είναι μια πεταλούδα του είδους Iphiclides podalirius, γνωστό και ως Scarce Swallowtail. Το ένα του φτερό είναι σχεδόν διαλυμένο, ενώ είναι και κουτσός στο ένα πόδι. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αγόρι ή κορίτσι, οπότε απλώς υποθέτω πως είναι αγόρι. Υπάρχουν, ευτυχώς, και άλλοι παλαβοί σαν εμένα με οδηγίες για την επιδιόρθωση σπασμένων ή κομμένων φτερών πεταλούδας, αλλά δυστυχώς δεν έχω το μόσχευμα που θα χρειαστεί για μια τέτοια επέμβαση, οπότε το μόνο που μπορώ να του προσφέρω είναι λίγο ζαχαρόνερο και ασφάλεια.

...Ελπίζω φίλοι και γνωστοί να με επισκέπτονται στο τρελάδικο, γιατί οι φωνές στο κεφάλι μου δυστυχώς δεν είναι και πολύ καλή παρέα. :angell:

Είναι επειδή έχεις σταματήσει να κατεβάζεις, οι γιατροί συνιστούν μισό tera dl και θα σιάξει!

Edited by Hazuki, 02 April 2013 - 19:56.

rsrGbGx.gif

#71957 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 April 2013 - 22:19

ΜΠΕΣΤ ΚΟΥΚΙΝΓΚ ΒΙΝΤΙΟ ΕΒΕΡ

Youtube Video

Posted Image

#71958 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 April 2013 - 01:13

Posted Image

E5VV38U.jpg

#71959 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 April 2013 - 08:52

Ερώτηση~ Έχει πάει κανείς από εδώ Πράγα ή σε κάποια άλλη πόλη στην Τσεχία;

Youtube Video

Posted Image

#71960 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 03 April 2013 - 08:58

i was at prag
Imagination is the only limit!

#71961 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 April 2013 - 09:00

Πήγα στην Πράγα το 2003, είναι πανέμορφη πόλη, έχει ωραίο φαί, πολύ καλές μπύρες και ευγενικούς ανθρώπους. Αν θυμάμαι καλά οι τιμές ήταν λίγο τσιμπημένες όμως.

Θεός ο Μπίλης.

xbJ3b2w.jpeg

#71962 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 April 2013 - 09:07

i was at prag

Για τουρισμό ή παραπάνω;

Όλσο, τι λένε τα ενοίκια εκεί; Χαλπ πιπολ!

~μπύρες, μιαμ!

Posted Image

#71963 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 03 April 2013 - 12:12

Ίσως να βρεις αυτή που αναζητάς Anelis :P

#71964 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 03 April 2013 - 13:44

meh για τουρισμο..
Imagination is the only limit!

#71965 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 April 2013 - 13:52

Turismo?

Posted Image

#71966 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 04 April 2013 - 01:42

Λοιπόν, έχω μαζέψει και φροντίσει ζώα και ζώα που βρήκα άρρωστα/τραυματισμένα στο δρόμο. Έχουν περάσει από τα χέρια μου γάτες, σκύλοι, περιστέρια και διάφορα άλλα. Σήμερα όμως νομίζω πως ανέβηκα επίπεδο τόσο πολύ, που με βάζει σε σκέψεις για την κατάσταση της ψυχικής μου υγείας... :dazed:

Posted Image

Posted Image

stasou%2520mygdala.jpg

#71967 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 04 April 2013 - 11:05

Posted Image

http://darksquid.org/pokequest/pqcats/
Iσώς το πιο καμένο αγγλόγλωσσο Pokemon fan-made comic που 'χω διαβάσει ποτέ μου. Ευχαριστώ /vp/.

#71968 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 04 April 2013 - 11:44

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C8hGbRCtseQ[/youtube]

Τα σχόλια στο βίντεο είναι πολύ όμορφα...

#71969 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 04 April 2013 - 15:45

Την μεγαλύτερη μαλαγανιά για μένα την κάνουν οι βενζινοπώληδες: όχι μόνο σε κλέβουν με ένα σωρό τρόπους (πανάκριβη βενζίνη και νοθευμένη που σου @#$%^&* τελείως το άμαξι, "πειραγμένος" μετρητής κ.ο.κ.), παραλείπουν και να σου δίνουν απόδειξη. Αλλά εγώ για πείσμα ζητάω πάντα απόδειξη ακόμα κι όταν βιάζομαι να φύγω. Και μπορεί να μην την κοπανάω χωρίς να πληρώσω αλλά μια φορά δεν μετακινώ το αμάξι μου ούτε εκατοστό εαν δεν μου δώσουν πρώτα απόδειξη. Και δεν είναι λίγες φορές που ζήταγα απόδειξη και κάναν πως δεν ακούγανε. Μια φορά μάλιστα τους την είχα ζητήσει 4-5 φορές κι αυτοί πέρα βρέχει. Έπρεπε να έρθει κι άλλο αμάξι από πίσω μου για να με "προσέξουν". Από τότε φυσικά σταμάτησα να πηγαίνω στο συγκεκριμένο βενζινάδικο (που πέρα των άλλων έμαθα από τον θείο μου ότι η βενζίνη του είναι τελείως μάπα).

Όσο αφορά την δικαιολογία του τύπου "έκλεισα την ταμειακή (μηχανή)" μονάχα μια φορά μου 'χει τύχει εμένα που ήθελα να αγοράσω μια σοκολάτα αλλά τουλάχιστον ο καταστηματάρχης από φιλότιμο (ή και για να μην βρει τον μπελά του με την εφορία, δεν έχει σημασία) μου την έδωσε τσάμπα.

Edited by Vetus, 04 April 2013 - 15:46.

#71970 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 05 April 2013 - 10:24

Θέλω σχόλιο pc-manga
Posted Image