(Παίζει να φάω ban για το μέγεθος και την καφρίλα του ποστ... Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη... Και γι' αυτό αλλά και για το ενδεχόμενο να προσβάλω κάποιον. Είναι το περίεργο humour μου...)Θέλω να μου παραθέσει κάποιους μερικούς λόγους που κάποιος ο οποίος ζει σύμφωνα με αρκετά στοιχεία του χριστιανισμού δεν πρέπει να νιώθει ενοχές (δίοτι αυτός ο κάποιος νιώθει πραγματικα!) επειδή έχει δει χεντάι ή που ίσως ξαναδεί καμιά φορά ακόμη εις το μέλλον..(τα περί της χριστιανοσύνης που λένε για αποφυγή σεξουαλικών ηδονών πριν τον γάμο τον έχουν επηρεάσει ακόμα και σε αυτό το επίπεδο....ε δεν θέλει και πολύ να το βλέπεις μέχρι να το κάνεις ειδικά όταν είναι σεξουαλική πράξη).Και τί γίνεται όταν αυτός ο κάποιος νιώθει ενοχές επειδή έχει δει σκηνές από τσόντα τσόντα σε κινητό φίλου του??..Είναι συνετό να νιώθει ενοχικά??Δεν ήθελα να ανοίξω θρεντ μόνο και μόνο για αυτό.,εκτώς και αν με ενθαρρύνετε
Επειδή είναι πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση, θα σου περιγράψω τις αντιδράσεις μου όταν την διάβασα, μία μία:
1η αντίδραση. Χμ, δεν ήξερα ότι ο Ιησούς αναφέρθηκε ποτέ στα hentai. Αλλά ναι, τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχουν πολλές αναφορές μέσα στην Καινή Διαθήκη για τον Ιαπωνικό πολιτισμό. Όχι μόνο hentai, αλλά και anime:
-Μία από τις πιο διάσημες παραβολές του Ιησού (την οποία είπε στον Πέτρο και στους ψαράδες φίλους του) ήταν η ιστορία του
Gold D. Roger Fish
(Goldfish = Χρυσόψαρο) o οποίος μετονομάστηκε σε
Fisherman King και μαζί με τον First Mate του,
Silvers Rayleigh (Ασημάκη Ρεήλιο), και τους υπόλοιπους ψαράδες συντρόφους του, κυρίευσαν τις θάλασσες της Γαλιλαίας, ανακάλυψαν το μυστικό του
Void Century Κατακλυσμού του Νώε, κυνηγήθηκαν άγρια από την
World Government (Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) και τους
Marines (με
Fleet Admiral τον Πόντιο Πιλάτο) και τελικά άφησαν το
One Piece (Ράβδος του Μωυσή) σε ένα μυστικό μέρος για τον επόμενο θαραλλέο ψαρά.
-Ο Ιωάννης καθώς έγραφε την
Αποκάλυψη:
https://www.youtube.com/watch?v=4qCTURBsUJo-Η μέθοδος με την οποία ο Ιησούς έσωζε
δαιμονισμένους (
hollowfied) ανθρώπους ήταν ίδια με τη μέθοδο που ο εν Χριστώ αδερφός
Hirako Shinji (Ιράκωος Σίντζιος o Πρώτος) και οι
Vizards (οι περίφημοι Βιζάρδιοι) έσωσαν τον
Kurosaki Ichigo (Κουροσίδη Ichigo-Ιωάννη). ->
https://www.youtube.com/watch?v=uh6Am8WK9t4-Ο
Ιούδας (ο προδότης) αντέγραψε τον
Ichimaru Gin (Ichi-Μάριος Γίνογλου). Με τον ίδιο τρόπο που ο Μάριος έγινε τσιράκι του
Aizen για να τον σκοτώσει, έτσι και ο Ιούδας έγινε μαθητής του Ιησού και έμαθε ότι ο μοναδικός τρόπος για να αποφύγεις το
Shikai του (Tensa Hacketsu -> "Χακάρει" το σύμπαν: περπάτημα στο νερό, νερό->κρασί, κτλ.) είναι να τον φιλήσεις... Βέβαια απέτυχε, γιατί όπως ο
Aizen "αναστήθηκε", ακόμα και όταν ο Μάριος του άνοιξε τρύπα στο στήθος, έτσι και ο Ιησούς αναστήθηκε μετά την σταύρωση... Παρότι όμως λένε ότι ο Ιούδας αυτοκτόνησε, εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου. Μάλον το
shikai του Ιησού τον οδήγησε εκεί. ->
http://www.mangareader.net/94-56110-15/bleach/chapter-414.html-
Γιατί και πώς έκανε τρεις μέρες να αναστηθεί ο Κύριος ημών; Γιατί είχε χαλάσε τον
radar της
Bulma Μαρίας Μαγδαληνής και έκαναν τρεις μέρες οι μαθητές του να βρουν τις
Dragon Balls και να κάνουν την ευχή στον
Shenron.
-
Η ανάσταση του Λαζάρου ήταν καθαρό copy από Naruto ->
http://naruto.wikia.com/wiki/Summoning:_Impure_World_Reincarnation-Η λαμπερή
μεταμόρφωση του Ιησού ήταν προφανώς σε
Super Saiyan.
-Στην έρημο, όταν ο
διάβολος ήθελε να φέρει τον Ιησού στο πλευρό του, του είπε:
"I'll ask you one thing ryoka boy... To what end do you fight me? Do you have some kind of hatred for me? You shouldn't. The fact that you're here means that Inoue Orihime has returned safely God's son means that you will live forever and therefore will never go to Hell.
And by looking at your face I can tell that none of your friends are dead geting curicfied isn't really your choice
. Given those facts, are you able to hate me from the bottom of your heart? No, you're not. At this moment you possess no hatred and you are swinging your sword (
) refusing my offer
only out of a sense of duty. That will not work against me. A will to fight without hatred is like eagle without wings. You can't protect anything with it. Your helpess friends serve father serves
as nothing more than weights to hold you back." -> http://www.mangareader.net/94-44833-17/bleach/chapter-388.html-Λένε ότι ο Ιησούς τα είχε κάνει πλακάκια με τον
Monkey D. Dragon (πρόγονο του
Γιάγκου Δράκου), ο οποίος λένε ότι έχει
devil fruit που ελέγχει τον καιρό, γι' αυτό
μπορούσε να ηρεμεί τις θάλασσες.
2η αντίδραση.Πάρε τηλέφωνο το
RSP (Religion Service Provider) σου και κάνε επαναδιαπραγμάτευση πακέτου. Έχω ακούσει ότι η Allah-Online έχει ωραίο πακέτο (κάτι για παρθένες, δεν ξέρω λεπτομέρειες), αλλά η καλύτερη για μένα είναι η Agnostic Inc. (πολύ
λογικές τιμές)...
3η αντίδραση:Οι τύψεις είναι το 99% μιας θρησκείας. Επίσης, η ερώτηση είναι παρόμοια με το: "Θέλω να μου παραθέσει κάποιος μερικούς λόγους που κάποιος ο οποίος ανήκει στη Χρυσή Αυγή μπορεί να κάνει παρέα με έναν λαθρομετανάστη Αλβανό."
Βέβαια, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του Νεοέλληνα είναι πολύ lenient, οπότε μπορείς να έχεις και τα 2. Είναι το κλασικό: "Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, αλλά πάω εκκλησία μόνο γιορτές και εξακολουθώ να έχω υπαρξιακά ερωτήματα ενώ υπάρχουν χιλιάδες βιβλία που με βεβαιώνουν ότι υπάρχει ζωή μετά το θάνατο και μάλιστα ο φόβος της τιμωρίας σε εκείνη τη ζωή με κάνει να νιώθω τύψεις επειδή έφαγα κρέας σε περίοδο νηστείας..."
(Δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκος, όπως θα κατάλαβες...)Κοίτα, κι εγώ νιώθω τύψεις κάθε φορά που τρώω γύρο. Ή θα αποδεχτείς ότι σ' αρέσει υπερβολικά πολύ για να σταματήσεις, οπότε το να νιώθεις τύψεις είναι ανούσιο, ή θα πεις ότι η πίστη σου είναι τόσο βαθιά που ακόμα και αυτή η λεπτομέρεια είναι σημαντική. Δηλαδή θα σταματήσεις να βλέπεις hentai. Το ίδιο ισχύει και για τσόντες, ποτό, φαγητό, κτλ, αν πιστεύεις ότι η πίστη σου σου το απαγορεύει. Από εκεί και πέρα, θα μπορούσα να σου παραθέσω λογικά (κατ' εμέ) αντεπιχειρήματα σε πράγματα παράλογα (για μένα), τα οποία η θρησκεία έχει για δόγματα, αλλά δεν θέλω να σε επηρεάσω. Γιατί εγώ θεωρώ παράλογο το να είσαι υπόλογος στην εκκλησία για θέματα γάμου, sex και γενικότερα προσωπικής ζωής, αλλά ο καθένας δικαιούται τη δική του γνώμη... Αφού επιλέγεις (αν επέλεξες ποτέ συνειδητά) να είσαι Χριστιανός/Χριστιανή, τότε πρέπει να ανεχτείς και τα κακά (όχι ότι για μένα υπάρχουν πολλά καλά).
Γενικά η γνώμη μου για την θρησκεία είναι ότι:
Αν έβλεπα χεντάη θα ντρεπόμουν κι εγώ.
Γιατί;
Η απάντηση είναι απλή, όχι.
+1
Εγώ παιδιά δε βλέπω τσόντες απλά κάνω πολύ σεξ
Με τον Μεντβέντεφ; (Αστείο για το username σου... Ναι, ξέρω, ξεκαρδίστηκες...

)
Δίκο έχεις, αλλά στην εποχή μας και ιδίως τις κοινότητες των νέων του δυτικού κόσμου δεν ισχύει τόσο ο θεσμός του "πρέπει να παντρευτείς" όσο του "είσαι γαμάτος αν αυνανίζεσαι από προεφηβική ηλικία", "αν δεν σου σηκώνεται με την τάδε τσόντα που σου δείχνω έχεις πρόβλημα" και "πρέπει οπωσδήποτε να γαμήσεις πριν γίνεις 18".
Όταν δε τα παραπάνω στερεότυπα κοτσάρονται στα αγόρια και τα κορίτσια όταν κάνουν σεξ ή...μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια (oh God the sacrilege!) τις βγάζουν π**τάνες και "αντροχωρίστρες" (δεν υπάρχει πιο αστεία ελληνική λέξη imo) είναι που θέλω να κάνω εμετό και να κατουρήσω από πάνω.
Όντως, το σεξ παίζει να είναι το πιο taboo θέμα του κόσμου και αυτό στο οποίο οι άνθρωποι έχουν τη λιγότερη παιδεία...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MPVNsf123: 30 Μάρτιος 2013 - 17:30