Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#71881 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 19:26

malakia..

Δεν πειράζει, τουλάχιστον εδώ μέσα θα νιώσει κι αυτή σα στο σπίτι της, δεδομένου του τι έχει λεχθεί στην τρουπίτσα μας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71882 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 20:27

Καλισπέρα σήμερα μάζεψα όλα τα συμπράγκαλα από την Λαμία και γύρισα στην Αθήνα :Crying2: :nanteee: :unlucky:
ΜΟΝΙΜΑ

Τι ήθελα και πέρναγα τα μαθήματα δεν κοβόμουν επίτηδες.....

:zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou:

Sory για το overbuse αλλά είναι ωραία η άτιμη.

#71883 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 20:31

Τόσο χάλια είναι η Αθήνα; :hmmm:
phmava.php

#71884 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 20:32

Τόσο χάλια είναι η Αθήνα; :hmmm:

Απλά δεν έχω παρέα στην Αθήνα....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 25 Μάρτιος 2013 - 20:32

#71885 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 20:32

nvm...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Punisher_P.E.F.: 25 Μάρτιος 2013 - 20:33

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#71886 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 20:35

Συν ότι εζησα 4 χρόνια εκεί πάνω όπως και να το κάνουμε έχω δεθεί συναισθηματικά με την Λαμία.

#71887 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 21:34

Απλά δεν έχω παρέα στην Αθήνα....

who wants to chill out in syntagma with me ? (Limited Edition)
Free Autographs ;)

PS: Im serious

Δεν χρειαζεται να με ευχαριστησεις...

2bbd14fc.jpg

#71888 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 21:39

Match made in heaven

xbJ3b2w.jpeg

#71889 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 22:53

Δεν χρειαζεται να με ευχαριστησεις...

Στις 28 θα πας στο Χαλάνδρι που λέει για Σπουδές στην Ιαπωνία;

#71890 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 23:13

Δεν θα παραλειψω. Θα παρω το πρωτο αεροπλανο αυριο κιολας, και θα 'ρθω για 2-3 μερες

2bbd14fc.jpg

#71891 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2013 - 04:55

Posted Image

#71892 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2013 - 17:16

Θα μιλησω εδω γιατι δεν βρηκα καποιο τοπικ για ταινιες των Street fighter.Γιατι πρεπει οταν βγαζουν μια ταινια που ειναι παρμενη απο video game 'η anime,πρεπει να τα παραποιουν ετσι.Δεν θα μιλησω για το Resident Evil για το πως εξεληχθηκε σαν ταινια απλα θα πω τουτω και νομιζω οτι ειναι υπεραρκετο.
Spoiler:
.Οπως ειπα ομως δεν θα μιλησω γι'αυτο

Το Σαββατο στην τηλεοραση ειχε το θρυλο της Chun-Li.Η ιστορια της τελοσπαντων.Προσωπικη μου αποψη ειναι να ειχαν την ιστορια του Ken ή του Dhalsim,θα ηταν πιο ενδιαφερον.Τοσα λαθη σε μια ταινια?πονεσαν τα ματια μου.Να πω πρωτα τα ασημαντα.Οτι το χρωμα των μαλλιων του καθε ενος ηταν οτι να'ναι.Ο Bison ειναι μελαχρινος και τον ειχαν με ξανθα και εκει που επρεπε να τα αφησουν τους εκαναν με καστανο ή μελαχρινο.Βλεπε Vega,Charlie.Ειπα οτι αυτα ειναι τα ασημαντα.Ας περασουμε σε πιο σμαντικα λαθη.Για τον Gen,τον δασκαλο της Chun-Li.Δεν νομιζω οτι σε καποιο παιχνιδι αν τον ειχαν νεο σε ηλικια.Τον θυμαμαι παντα παππου.Πως στην ταινια ηταν γυρω στα 40?Ενας θεος ξερει.
Ενα αλλο που εβαλα τα γελια.Ηταν αθλιο.Ο Vega.οποιος εχει παιξει ή εχει δει καποια animation ταινια,θα ξερει οτι ειναι Ισπανος,ταυρομαχος.Πως διαολο στην ταινια ηταν σχιστοματης?(Ταιλανδος μαλλον)Και το πιο σημαντικο απ'ολα.Αφου διαλεξαν την ιστορια της Chun-Li αστο αποδωσουν ωραια και πραγματικα.Η Chun-li για τον Bison ειναι ενα τιποτα.Πως γινεται να τον κερδισε και να τον σκοτωσε?Ας εχανε η Chun-Li.Θα ηταν πιο πιστικο

Ελπιζω να μην σας ζαλισα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mike The Great: 26 Μάρτιος 2013 - 17:19

Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#71893 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2013 - 17:18

Και το πιο μεγάλο κυπαρίσσι, κάποτε ήταν σπόρος.

#71894 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2013 - 23:08

1.)αχχ......ο Warchief και οι Άις Ντέρθ του........ και εκεί που πίστευα ότι δεν υπάρχει κάποιος που να γράφει ντερθ/dearth σε αυτόν τον κόσμο...διαψεύστηκα...λες και το έγραφε επίτηδες..αλλά νταξ μωρέ..ψιλολεπτομέρεια. :P :P :P :P

2.)Νιώθω ότι βυθίζομαι σε αδιέξοδο...όχι άλλη πια ψυχρότητα.

3.)θέλω γλυκά....συνέχεια αυτές τις ημέρες λυσσάω για κρέπες με μπανάνα,καραμέλα και φράουλα συρόπι,σοκολατίνες,παστούλες,τουρτίτσες τροφαντές,σοκοφρέτες.....και πολλά πολλά φρούτε..ούτε σε γκαστριά να ήμουνα την τύχη μου...

4.)θέλω να γίνω μαγισσάκι

5.)θέλω να μετακομίσω στο σπίτι της καλύτερής μου φίλης και να μείνω μαζί της εκεί μέχρι να σπουδάσω...

αχχχ...μέπιασαν τα εξομολογητικά μου :wallbash:

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#71895 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2013 - 23:21

Θα μιλησω εδω γιατι δεν βρηκα καποιο τοπικ για ταινιες των Street fighter.Γιατι πρεπει οταν βγαζουν μια ταινια που ειναι παρμενη απο video game 'η anime,πρεπει να τα παραποιουν ετσι.Δεν θα μιλησω για το Resident Evil για το πως εξεληχθηκε σαν ταινια απλα θα πω τουτω και νομιζω οτι ειναι υπεραρκετο.

Spoiler:
.Οπως ειπα ομως δεν θα μιλησω γι'αυτο

Το Σαββατο στην τηλεοραση ειχε το θρυλο της Chun-Li.Η ιστορια της τελοσπαντων.Προσωπικη μου αποψη ειναι να ειχαν την ιστορια του Ken ή του Dhalsim,θα ηταν πιο ενδιαφερον.Τοσα λαθη σε μια ταινια?πονεσαν τα ματια μου.Να πω πρωτα τα ασημαντα.Οτι το χρωμα των μαλλιων του καθε ενος ηταν οτι να'ναι.Ο Bison ειναι μελαχρινος και τον ειχαν με ξανθα και εκει που επρεπε να τα αφησουν τους εκαναν με καστανο ή μελαχρινο.Βλεπε Vega,Charlie.Ειπα οτι αυτα ειναι τα ασημαντα.Ας περασουμε σε πιο σμαντικα λαθη.Για τον Gen,τον δασκαλο της Chun-Li.Δεν νομιζω οτι σε καποιο παιχνιδι αν τον ειχαν νεο σε ηλικια.Τον θυμαμαι παντα παππου.Πως στην ταινια ηταν γυρω στα 40?Ενας θεος ξερει.
Ενα αλλο που εβαλα τα γελια.Ηταν αθλιο.Ο Vega.οποιος εχει παιξει ή εχει δει καποια animation ταινια,θα ξερει οτι ειναι Ισπανος,ταυρομαχος.Πως διαολο στην ταινια ηταν σχιστοματης?(Ταιλανδος μαλλον)Και το πιο σημαντικο απ'ολα.Αφου διαλεξαν την ιστορια της Chun-Li αστο αποδωσουν ωραια και πραγματικα.Η Chun-li για τον Bison ειναι ενα τιποτα.Πως γινεται να τον κερδισε και να τον σκοτωσε?Ας εχανε η Chun-Li.Θα ηταν πιο πιστικο

Ελπιζω να μην σας ζαλισα

Δε ξέρω τι λεφτά έχει πάρει η Capcom για τα δικαιώματα αλλά μην ξεχνάς ότι πρόκειται για δυτικές ταινίες δράσης της κονσέρβας βασισμένες απλώς σε ένα δημοφιλές σε συγκεκριμένο κοινό setting που θα αγνοούσε το φανερά χαμηλό επίπεδο ποιότητας της ταινίας (από το trailer και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι έχει να δείξει μόνο τετριμμένες σκηνές δράσης) και θα το έβλεπε μόνο γι' αυτό. Απλώς διαμορφώνουν τους χαρακτήρες όπως βολεύει αυτούς και τους ηθοποιούς που χρησιμοποιούν και όπως "θα τους προτιμούσε" το δυτικό κοινό στο οποίο στοχεύουν. Δεν αποτελεί απόδωση κάποιου υποτιθέμενου πραγματικού σεναρίου του street fighter και αυτό γίνεται ολοφάνερο σε κάθε πτυχή της ταινίας.
Ο Vega από το street fighter 2 και μετά (scenario-wise) έχει όντως καστανά μαλλιά, αλλά κάπου εδώ θα σταματήσω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.
Πάντως αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι και οι δύο ταινίες του Street fighter θεωρουνται live action, ενώ το σενάριο είναι εμφανέστατα παραποιημένο και δεν έχει καμία σχέση με το original, όπως συνέβη και με το Dragonball.7
Oπότε αν θέλεις να δεις ταινία street fighter δες τις animated, κάποιες είναι καλές. Όχι ότι έχουν κάτι πολύ παραπάνω να προσφέρουν ως κινηματογραφικές ταινίες, αλλά τουλάχιστον αποτελούν σχετικά adaptations και τηρούν τη στοιχειώδη αισθητική των παιχνιδιών.

O6rrvsU.jpg