δεν ειπα οτι οι αντρες δεν μπορουν να εχουν φιλικες σχεσεις με γυναικες, μιλουσα για το συγκεκριμενο παραδειγμα, στο οποιο μιλαμε για οικογενειαρχη. (μη γενικευεις τα λογια μου)
παντως αν πηγαινε ο πατερας μου μονος του με μια φιλη για καφε (ποσο μαλλον για ποτο) χωρις τη μανα μου, σιγουρα θα μου φενοταν καπως. (ειδικα στη μανα μου)
Δεν είπα αυτό. Είπα ότι το παράδειγμα δεν είναι, όπως είπες, άκυρο. Είπα ότι αυτές οι αντιλήψεις υπάρχουν ναι, αλλά δεν τις ενστερνίζονται όλοι. Ξέρω αρκετά ζευγάρια που δεν το θεωρούν προβληματικό.
Και στην τελική, ο Κένι έδινε ένα παράδειγμα.
θα μπορουσες ανετα να θεωρεις καθε αποψη η οποια διαφερει απο τη δικια σου ως, ελλειψη empathy. (και η διακριση μεταξυ αστειου και γελοιοποιησης οντως ειναι υποκειμενικη, γιατι μπορει να ειναι καποιος ποιο ευαισθητος σε καποιο θεμα, απο καποιον αλλο)
Ε, ναι, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα! Το anime.gr είναι ένα
δημόσιο φόρουμ. Με ένα μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών να είναι αρκετά νεαροί. Μπόρεις να κάνεις αστεία για τον βιασμό και για ό,τι άλλο θέλεις σε περιβάλλον που τα αστεία σου δεν πρόκειται, έστω και μια στις 16 χιλιάδες να βλάψουν κάποιον.
Δεν χρειάζεται να παραθέσω λινκ για αυτοκτονίες που προκλήθηκαν επειδή κάποιος βρήκε κάτι αστείο. Ό,τι κι αν ήταν. Αρκετό στίγμα αντιμετωπίζουν οι καταπιεσμένες ομάδες στην κοινωνία
(είτε γυναίκες, είτε μειονότητες, είτε θύματα σεξουαλικής κακοποίησης οποιουδήποτε φύλου - γιατί ακόμα και με την ευαισθησία και τα "ευνουχίστε τον!" που φωνάζει η πλειοψηφία για τις γυναίκες βιασθήσες, όταν περάσει στο επόμενο θέμα το δελτίο ειδήσεων, πολλοί από αυτούς λάνε και ένα "δεν την χάλασε"). Δεν χρειάζεται να τα ακούν και στο σάιτ που συχνάζουν για να ξεφεύγουν από όλα τα άλλα προβλήματα που έχουν.
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, το μέλος που το έγραψε, αποφάσισε ότι είναι αστείο τρεις σελίδες μετά, αφού πρώτα το υπερασπτίστηκε, με φράσεις όπως "βιάσε άντρα; θα γελάσουν και οι πέτρες", δηλαδή γενικός μηδενισμός, ότι τέτοια πράγματα δεν γίνονται ποτέ.
Οπότε ναι, αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ακόμα και τα αστεία δεν μπορούν να εκφράζονται εκτός του πλαισίου που προορίζονται, και αποτελούν κίνδυνο όταν γίνονται μέρος μιας σοβαρής συζήτησης, ναι, σου προσάπτω ότι δεν προσπαθείς να δείξεις συναίσθηση.
καρτα ελευθερας δυστηχως δεν εχω...........οπως εσυ παραθετεις πραγματα που εχεις διαβασει ετσι κι εγω. με λιγα λογια ειπες αυτο που ειπα κι εγω το sex drive των αντρων δεν ειναι ιδιο με των γυναικων. (μπορω κι εγω να σου παραθεσω πολλες σελιδες στο ιντερνετ που να υποστιριζουν την αποψη μου)
Δεν είπα κάτι
συγκεκριμένα για το sex drive κανενός όμως. Το λινκ για τις ψυχολογικές διαφορές είναι στατιστική ανάλυση, και η έρευνα που παρέπεμψα προήλθε από αποτελέσματα πειραμάτων. Το "εκ φύσεως" είναι όσο αόριστο as it gets. Για να υποστηρίξω αυτό που εγώ είπα, ότι άντρες και γυναίκες, ελάχιστες διαφορές όταν αγνοήσεις αυτά που μαθαίνουμε μέσα από την κοινωνία (ότι πχ οι άντρες είναι πιο του σεξ, και οι γυναίκες πιο του συναισθήματος κλπ). Πολύ λιγότερες απ' ότι θέλω ακόμα κι εγώ να πιστεύω

Μέχρι και γάλα μπορούμε να καταβάσουμε!
Όπως πάντα, η
αλήθεια δεν είναι απλά μαθηματικά. Ακόμα μαθαίνουμε. Πάντως ξεπεράσαμε το στάδιο όπου πιστεύαμε ότι οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν το σεξ και ότι πρέπει να το ανέχονται για να γεννούν παιδιά.
---
Ή ο mangaka δεν ξέρει ελληνικά (πράγμα ευνόητο) ή η εν λόγω χαρακτήρας είναι άνδρας. 
Μια φορά πάντως, τα Ελληνικά επώνυμα στα αγγλικά μένουν άκλίτα, στην ονομαστική. Το ίδιο και των ρωσσόφωνων γυναικών.
Χωρίς να λέω ότι δεν βρήκε απλά ένα κοινό επώνυμο και το έβαλε χωρίς δεύτερη σκέψη.