Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7126 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 15:31

Αν είναι αυτή με το πουλερικό μια χαρά είναι:hahaha:

...και δυο τρομάρες!!! :terror2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#7127 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 15:58

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνω uninstall τη fortran απ' τον υπολογιστή μου γιατί δε βρίσκω τέτοιο κουμπάκι;:bike:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7128 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 19:01

You are dooomed to code in Fortran for ever and ever !!!
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7129 blacksheep

blacksheep

Don't Panic

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 20:21

Μου φαίνεται πως κάποια στιγμή πρέπει να ψάξω και τις 475:oo: σελίδες του black hole....
Κρύβονται πολλά διαμάντια εδω μέσα....:hahaha:

There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable.
There is another theory which states that this has already happened.

#7130 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 22:26

Ααααααααααχ να πω τον πονο μου εδω!
Εχασα την προπληρωμενη μου καρτουλα(τωρα το πηρα χαμπαρι που τη χρειαστηκα:oo:)
Μα γιατιιιιιιιιιιιιι????:nanana::cry5::sadist:
Τι παραξενο?Ποιος να την ηθελε τοσα που ειχε μεσα???Και παλι δεν ειναι δυνατον να επεσα θυμα ληστειας γιατι:
1)Ποτε δεν πηρα χαμπαρι κατι τετοιο
2)Δεν μου ελειψαν μετρητα τα οποια ήταν περισσοτερα btw απο το ασημαντο ποσο που ειχε η καρτα
3)Ποιος ηλιθιος αραγε πηρε την καρτα και οχι τα μετρητα.Δλδ τι περιμενε??Να εχει η καρτα τα εκατομυρια?:fromabove:Θα επρεπε να ειναι καρτα αναληψεων για να ειχε αξια, την οποια πιστευω κανεις δεν την κυκλοφορει για πλακα στο δρομο...Και να την εχει παλι,τι να την κανει χωρις τον κωδικο...:erk:

Ειτε λοιπον εγω την πεταξα στα σκουπιδια,ειτε καποιος ηλιθιος την εκλεψε,ειτε καποιος ακομη πιο ηλιθιος στο σπιτι μου την πηρε για να μου κανει πλακα και να μου δωσει ενα μαθημα...Το τελευταιο αν ισχυει ο υπευθυνος θα πληρωσει...

#7131 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 22:46

Μιαθ και εχω να δητιθω απ'τον Αϊ-Βαθιλη δωλο κατι χλονια, θκεφτομαι να δητιθω μια Πλι-Πεϊντ.

Θα το τθακιθω το Ι-μπεϊ.

Αμε.

HnH5aB0.jpg

#7132 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 23:46

...σάματι, έχω καιρό να σας αναφέρω κάποιο νέο κατόρθωμα του γάτου μου (του Morita)

νομίζω??

κατόπιν δική σας αιτήσεως, ιδού τι μανούρα μου 'φτιαξε τελευταία...

Εκείνο το παλικάρι, ο attsifte_d , που δάνεισε πρόσφατα την υπέροχη "Τριλογία των 5 βιβλίων" του Douglas Adams με τίτλο Hitchacker's guide to the Galaxy στα ελληνικά-γιατί το χα ψιλοπαλέψει κάποτε στα αγγλικά και..το 'χανα το θέμα και έπεφτα σε τσαντίλα.
Ωραία? Ωραίααα...

Εχω στο καθιστικό ένα σκαμπό, που συνήθως αφήνω επάνω πακέτα τσιγάρα, αναπτήρες, κέρματα κλπ. (και μετά τα μαζεύω απ το πάτωμα ή σούρνομαι κάτω απ τον καναπέ να τα ψάχνω, γιατί ο γάτος γουστάρει ν' απαλλάσει την επιφάνεια απ' οτιδήποτε περιττό, προκειμένου ν' αράζει καμαρωτός στο σκαμπό, σα λέοντας στο τσίρκο).

Εκείνο το μοιραίο απόγευμα λοιπόν, είχα αφήσει τον πρώτο τόμο του βιβλίου επάνω στο σκαμπο, είχα αφήσει το γάτο ν' αλλωνίζει στο καθιστικό, με κλειστή την ενδιάμεση πόρτα, προκειμένου να μην αλλωνίζει εμένα που ήθελα να χαζολογήσω στο νετ με την ησυχία μου.
Καμιά ώρα μετά, ανοίγω την πόρτα, σκύβω να πιάσω το βιβλίο απ το πάτωμα, και βλέπω ότι είχε γρατζουνίσει το εξώφυλλο....!!

Και σε ρωτάω τώρα κουμπάρε, ΤΙ να του πω τώρα εγώ του attsifte_d??:if: Με τι μούτρα να του το επιστρέψω? Τι να κάνω, να δανειστώ τα μούτρα της Erisabetsu, κι αν ναι, με τι τρόπο θα πρέπει να της τα επιστρέφω μετά??

Προσπάθησα να τραβηξω και φωτό-ντοκουμέντα, αλλά παραέτρεμε το χέρι μου απ τους καφέδες. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερα που δεν, γιατί φαντάζεσαι ποιός θα μπορούσε να κάνει τη φωτό sig ή avatar εδώ μέσα, και να τρέχουμε...??

attsifte_d....πες ο,τι θέλεις! Εγώ τι να σου πω? Γκομμέν κουντασάϊ?
"Από τοτε που βγήκε", θα μου πεις, χάθηκε το φιλότιμο....:uhh:

#7133 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 23:47

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνω uninstall τη fortran απ' τον υπολογιστή μου γιατί δε βρίσκω τέτοιο κουμπάκι;:bike:

δοκιμασε προσθαφαιρεση προγραμματων:congrats:

Μιαθ και εχω να δητιθω απ'τον Αϊ-Βαθιλη δωλο κατι χλονια, θκεφτομαι να δητιθω μια Πλι-Πεϊντ.

Θα το τθακιθω το Ι-μπεϊ.

Αμε.

whateva
δεν καταλαβα και τιποτα:erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#7134 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 01:30

Tomodachi!!!
Δεν λές πάλι καλά που έκοψε ο γάτος σου τα τσιγάρα και ασχολείται τώρα με το διάβασμα; Πάλι καλά να λές και να λές και ευχαριστώ! :hahaha:

Και προσωπικά πιστέυω πως δεν φταίει ο γατάκος αλλά φταίει το βιβλίο που γλύστραγε και προσπαθούσε μανιωδώς να γυρίσει τις σελίδες αλλά δεν μπορούσε.... οπότε κάτσε σου λέει τί τις έχω τις νυχάρες; :P
:wooi2:

Εδώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα να αντιμετωπίσουμε. Άτομα που μόλις αποκτήσαν στοιχειώδη ικανότητα να μπαίνουν στον κόσμο του διαδικτύου αρχίζουν και πέρνουν φόρα και μποουκέρνουν στα φορουμσζ :P
:congrats:

Spoiler:

Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7135 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 01:37

Μετα χαρας εχω να ανακοινωσω, οτι δεν ειμαι πλεον κουτση!οχι τελειως τουλαχιστον!Και για πρωτη φορα, μετα απο καιρο, ανυπομονω να ξαπλωσω στο κρεβατακι μου..ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ!!!Ευχαριστω για την προσοχη σας...Matsu over, and out!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#7136 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 01:40

Καλό ύπνο...!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7137 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 01:47

Μπράβο Μαριλού,είδες,κουτσά κουτσά τα κατάφερες και δεν κουτσένεις πια!

Άντε,πίσω στις προπονήσεις και τη γυμναστική!Όλο το φόρουμ!Φτάνουν οι Ολυμπιακοί,πρέπει να είστε σε φόρμα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7138 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 02:14

Ειχα παει στο Furin Kazan σημερα. Πολυ καλο φαγητο, ανετα τσακιζα τον μισο τιμοκαταλογο...

Spoiler:

:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#7139 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 02:27

Ο απο κάτω του clapman17(που πριν ήταν ο απο πάνω του),δλδ εγώ,κάνει μια βαθιά υπόληση και λέει:ας έτρωγες στα T.G.I.F(Fridays)...το καλύτερο φαγητό εκεί το φιάχνουν!Αν ήταν και ποιο φτηνοί ώστε να μην χρειάζεται να κάνω οικονομίες και να πηγαίνω μόνο στα γενέθλια μου,εκεί θα τανε ο διατροφικός μου παράδεισος!Αχ,μπριζόλα με αίμα...για γιαμ!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7140 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 02:32

Αχ,μπριζόλα με αίμα...για γιαμ!!!

Raaaawwwr!! Fresh Meat!!

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα