...και δυο τρομάρες!!!Αν είναι αυτή με το πουλερικό μια χαρά είναι
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 13 December 2007 - 15:31

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 13 December 2007 - 19:01
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 13 December 2007 - 20:21
Κρύβονται πολλά διαμάντια εδω μέσα....
There is another theory which states that this has already happened.
Posted 13 December 2007 - 22:26
Εχασα την προπληρωμενη μου καρτουλα(τωρα το πηρα χαμπαρι που τη χρειαστηκα
Μα γιατιιιιιιιιιιιιι????
Τι παραξενο?Ποιος να την ηθελε τοσα που ειχε μεσα???Και παλι δεν ειναι δυνατον να επεσα θυμα ληστειας γιατι:
1)Ποτε δεν πηρα χαμπαρι κατι τετοιο
2)Δεν μου ελειψαν μετρητα τα οποια ήταν περισσοτερα btw απο το ασημαντο ποσο που ειχε η καρτα
3)Ποιος ηλιθιος αραγε πηρε την καρτα και οχι τα μετρητα.Δλδ τι περιμενε??Να εχει η καρτα τα εκατομυρια?
Ειτε λοιπον εγω την πεταξα στα σκουπιδια,ειτε καποιος ηλιθιος την εκλεψε,ειτε καποιος ακομη πιο ηλιθιος στο σπιτι μου την πηρε για να μου κανει πλακα και να μου δωσει ενα μαθημα...Το τελευταιο αν ισχυει ο υπευθυνος θα πληρωσει...
Posted 13 December 2007 - 22:46
Θα το τθακιθω το Ι-μπεϊ.
Αμε.
Posted 13 December 2007 - 23:46
νομίζω??
κατόπιν δική σας αιτήσεως, ιδού τι μανούρα μου 'φτιαξε τελευταία...
Εκείνο το παλικάρι, ο attsifte_d , που δάνεισε πρόσφατα την υπέροχη "Τριλογία των 5 βιβλίων" του Douglas Adams με τίτλο Hitchacker's guide to the Galaxy στα ελληνικά-γιατί το χα ψιλοπαλέψει κάποτε στα αγγλικά και..το 'χανα το θέμα και έπεφτα σε τσαντίλα.
Ωραία? Ωραίααα...
Εχω στο καθιστικό ένα σκαμπό, που συνήθως αφήνω επάνω πακέτα τσιγάρα, αναπτήρες, κέρματα κλπ. (και μετά τα μαζεύω απ το πάτωμα ή σούρνομαι κάτω απ τον καναπέ να τα ψάχνω, γιατί ο γάτος γουστάρει ν' απαλλάσει την επιφάνεια απ' οτιδήποτε περιττό, προκειμένου ν' αράζει καμαρωτός στο σκαμπό, σα λέοντας στο τσίρκο).
Εκείνο το μοιραίο απόγευμα λοιπόν, είχα αφήσει τον πρώτο τόμο του βιβλίου επάνω στο σκαμπο, είχα αφήσει το γάτο ν' αλλωνίζει στο καθιστικό, με κλειστή την ενδιάμεση πόρτα, προκειμένου να μην αλλωνίζει εμένα που ήθελα να χαζολογήσω στο νετ με την ησυχία μου.
Καμιά ώρα μετά, ανοίγω την πόρτα, σκύβω να πιάσω το βιβλίο απ το πάτωμα, και βλέπω ότι είχε γρατζουνίσει το εξώφυλλο....!!
Και σε ρωτάω τώρα κουμπάρε, ΤΙ να του πω τώρα εγώ του attsifte_d??
Προσπάθησα να τραβηξω και φωτό-ντοκουμέντα, αλλά παραέτρεμε το χέρι μου απ τους καφέδες. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερα που δεν, γιατί φαντάζεσαι ποιός θα μπορούσε να κάνει τη φωτό sig ή avatar εδώ μέσα, και να τρέχουμε...??
attsifte_d....πες ο,τι θέλεις! Εγώ τι να σου πω? Γκομμέν κουντασάϊ?
"Από τοτε που βγήκε", θα μου πεις, χάθηκε το φιλότιμο....
Posted 13 December 2007 - 23:47
δοκιμασε προσθαφαιρεση προγραμματωνΜπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνω uninstall τη fortran απ' τον υπολογιστή μου γιατί δε βρίσκω τέτοιο κουμπάκι;
whatevaΜιαθ και εχω να δητιθω απ'τον Αϊ-Βαθιλη δωλο κατι χλονια, θκεφτομαι να δητιθω μια Πλι-Πεϊντ.
Θα το τθακιθω το Ι-μπεϊ.
Αμε.
δεν καταλαβα και τιποτα

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Posted 14 December 2007 - 01:30
Δεν λές πάλι καλά που έκοψε ο γάτος σου τα τσιγάρα και ασχολείται τώρα με το διάβασμα; Πάλι καλά να λές και να λές και ευχαριστώ!
Και προσωπικά πιστέυω πως δεν φταίει ο γατάκος αλλά φταίει το βιβλίο που γλύστραγε και προσπαθούσε μανιωδώς να γυρίσει τις σελίδες αλλά δεν μπορούσε.... οπότε κάτσε σου λέει τί τις έχω τις νυχάρες;
Εδώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα να αντιμετωπίσουμε. Άτομα που μόλις αποκτήσαν στοιχειώδη ικανότητα να μπαίνουν στον κόσμο του διαδικτύου αρχίζουν και πέρνουν φόρα και μποουκέρνουν στα φορουμσζ
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 14 December 2007 - 01:37

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 14 December 2007 - 01:40
Posted 14 December 2007 - 01:47
Άντε,πίσω στις προπονήσεις και τη γυμναστική!Όλο το φόρουμ!Φτάνουν οι Ολυμπιακοί,πρέπει να είστε σε φόρμα!
Posted 14 December 2007 - 02:14

Courtesy of Kenny!
Posted 14 December 2007 - 02:27
Posted 14 December 2007 - 02:32
Αχ,μπριζόλα με αίμα...για γιαμ!!!
Raaaawwwr!! Fresh Meat!!