θα αρχιζα flame war...αλλα βαριεμαι.
...
Posted 24 February 2013 - 20:16
θα αρχιζα flame war...αλλα βαριεμαι.
Posted 24 February 2013 - 20:18
Posted 24 February 2013 - 20:28
Posted 24 February 2013 - 23:25

Posted 24 February 2013 - 23:28

Posted 24 February 2013 - 23:36

Posted 24 February 2013 - 23:52

Posted 25 February 2013 - 00:20
Posted 25 February 2013 - 12:20
Yπάρχουν ένα σωρό απαίσια fan-made Pokemon flash games και Pokemon rom-hacks (ευτυχώς στην περίπτωση των rom-hacks υπάρχουν και μερικά ωραία όπως το Moemon και το Pokemon CreepyBlack) αλλά δεν έχω πετύχει ούτε ένα με Chinpokomon.
Posted 25 February 2013 - 15:12
και φεμινιστής όχι με την δήθεν εκφυλισμένη έννοια του φεμινισμού που έχουν σχηματίσει στο μυαλό τους οι ημιμαθείς

Edited by Aiorral, 25 February 2013 - 15:14.
Posted 25 February 2013 - 15:45
Η σκια του τοιχου προδιδει οτι το βιντεο ειναι fake. Κοιταξτε που πεφτει ο κολοτουμπας και που καθεται ο τυπας με την μπλουζα.Και τώρα, κάτι που κοίταζα για λεπτά...
ΠΟΣΕΣ αποτυχημένες προσπάθειες χρειάστηκαν για να γίνει αυτό...;
Posted 25 February 2013 - 16:04
Δεν ξέρω, αν δεις το υπόλοιπό μου ποστ, πέρα από το κομμάτι που quotaρες πιστεύω ότι φαίνεται ότι μιλάω για ισότητα και όχι για ανωτερότητα ενός εκ των δύο (και αυτό γιατί υπάρχει και αυτή η παρανόηση). Όπως επίσης φαίνεται, εγώ επιπρόσθετα πιστεύω ότι "φεμινισμός=ισοπολιτεία για όλους".Και ποιά είναι αυτή η έννοια; Δεν είναι "the advocacy of women’s rights on the ground of the equality of the sexes";
Δεν θα στραφώ στον φεμινισμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος π.χ. των βιασμών ανδρών στις φυλακές ή για το "τι σημαίνει να είσαι άνδρας". Γενικά υπάρχει η ιδέα ότι φεμινισμός=ισοπολιτεία για όλους, με την οποία διαφωνώ. Είναι ξεκάθαρα κίνημα για τις γυναικές.
Τα πρώτα δυο κύματα του φεμινισμού είχαν νόημα. Το third-wave feminism είναι ένας αχταρμάς που δεν έχει να κάνει μόνο με τις γυναίκες (που αμέσως κάνει το όνομα του σεξιστικό, btw). Και μην ξεχνάμε πώς αντιμετωπίζουν οι radfems τους/τις trans (case in point, Cathy Brennan) και το όλο "all men are rapists" τους.
Όσο για το rape culture που αναφέρθηκε πιο πριν, να αναφέρω ότι στον δυτικό κόσμο ζούμε κυριώς σε violence culture και fraud culture (ειδικά στην Ελλάδα έχουμε και το "vysma culture"). Αν θέλετε να μιλήσουμε για rape culture και φεμινισμό, μπορούμε να μιλήσουμε για τις χώρες της Μέσης Ανατολής, όπου επίσημο καθεστώς είναι το Ισλάμ, ή για χώρες όπως η Ινδία. Εκεί πράγματι, αξίζει να υποστηρίξει κανείς τους φεμινιστές.
Γενικά θεωρώ πως το rape culture στην Δύση δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο στην Ανατολή. Είναι πρόβλημα, αλλά η λύση δεν μπορεί να δοθεί από ένα μάτσο φεμινιστών σαν τον παρακάτω:

Posted 25 February 2013 - 16:13