Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 00:46
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 01:26
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 02:00
Bλέπε διαλεκτικό υλισμό και για πόσο δουλεύουν οι Κινέζοι και με πόσο μισθό.... Και θα το ποιάσεις το υπονοούμενο....Θέλω να μου το αναλύσεις αυτό το καπιταλιστές δικτάτορες γιατί δεν το καταλαβαίνω. I would be in your debt if you also explained the thing called δημοκράτες κομμουνιστές. Τι να πω, δεν ξέρω απο πολιτικά και θέλω να αρχίσω να καταλαβαίνω δύο πράγματα και εγώ.
Ακόμα βλέπε γιατί όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν τα εργοστάσια στην Κίνα? Οέο?
Bλέπε διαλεκτικό υλισμό και για πόσο δουλεύουν οι Κινέζοι και με πόσο μισθό.... Και θα το ποιάσεις το υπονοούμενο....Θέλω να μου το αναλύσεις αυτό το καπιταλιστές δικτάτορες γιατί δεν το καταλαβαίνω. I would be in your debt if you also explained the thing called δημοκράτες κομμουνιστές. Τι να πω, δεν ξέρω απο πολιτικά και θέλω να αρχίσω να καταλαβαίνω δύο πράγματα και εγώ.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 02:31
Bλέπε διαλεκτικό υλισμό και για πόσο δουλεύουν οι Κινέζοι και με πόσο μισθό.... Και θα το ποιάσεις το υπονοούμενο....
Bλέπε διαλεκτικό υλισμό και για πόσο δουλεύουν οι Κινέζοι και με πόσο μισθό.... Και θα το ποιάσεις το υπονοούμενο....
loop?
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 02:43
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 07 Φεβρουάριος 2013 - 02:43
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 02:46
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 03:10
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 08:54
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 09:36
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 09:39
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 09:52
Εχουμε δει πως ηταν η Κινα και το Βιετναμ πως ηταν πριν εισαγουν στοιχεια της ελευθερης αγορας και πως βελτιωνεται η κατασταση τωρα. Και βλεπουμε και τη Β Κορεα που δεν.
Και ποιος ειναι αληθινος Σκωτσεζος στο τελος; Συκρινουμε με πραγματα που εχουμε.
Εχουμε δει πως ηταν η Κινα και το Βιετναμ πως ηταν πριν εισαγουν στοιχεια της ελευθερης αγορας και πως βελτιωνεται η κατασταση τωρα. Και βλεπουμε και τη Β Κορεα που δεν.
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 09:56
κολλητικό θα είναι :PPPPPPPP
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 10:03
εφαρμοζεται σημερα απο σχεδον το συνολο των χωρων!
εξαθλιωση, ανεργια, καταστολη. πολεμοι, εκμεταλευση,καταστροφη του περιβαλλοντος,κοινωνικες ανισσοτητες...
ενω εχουν υπαρξει λιγες προσπαθειες οικοδομησης του σοσιαλισμου (κομμουνισμος ειναι οταν εχουν ηδη καταργηθει
ολες οι αντιθεσεις και οι ταξεις στην πραξη και προφανως δεν καταφερθηκε ποτε)
με πολλα προβληματα μεσα σε πολεμικο περιββαλον, με εμπαργκο κλπ και με την ιστορια να την εχουν γραψει οι νικητες!
αυτο που σημερα παρουσιαζουν ως "κομμουνισμο" δηλαδη κινα, κορεα κλπ ειναι απλα αποπροσανατολισμος ως προς το τι
ειναι πραγματικα σοσιαλισμος και κομμουνισμος!
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 11:31
Τωρα πως γινεται στις καπιταλιστικες οικονομιες οι ανθρωποι να εχουν περισσοτερες ευκαιριες και καλυτερη ποιοτητα ζωης σε σχεση με τις κομμουνιστικες, δεν θα μας απασχολησει.
Η Αφρική και η Λατινική Αμερική θέλουν να διαφωνήσουν. Αλλά εμείς περνάμε καλά οπότε γιατί να μας νοιάξει, έτσι;
KAPITALISM!
Και ποιος ειναι αληθινος Σκωτσεζος στο τελος; Συκρινουμε με πραγματα που εχουμε.
Ε ναι, είχαν άλλου είδους εκμετάλευση πριν και άλλου είδους μετά. Πριν τους εκμευταλεύονταν μόνο άτομα της χώρας τους. Τώρα τους εκμεταλεύετε όλος ο κόσμος.
Και όπως είπε ο ABC, αυτό που υπάρχει στην Κίνα, στην Κορέα και στο Βιετνάμ δεν είναι κομμουνισμός. Είναι δικτατορίες με κομμουνιστικό μανδύα.
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 11:54
Ohh well, μερικά πειρατικά games από Αφρική/Μέση Ανατολή ...

Οκ είναι απλά ένα πειρατικό cover του San Andreas.

WTF, gta, mariο, sonic και Bob όλοι στο ίδιο παιχνίδι !?

Ermm ok gta and wat wat ......!
Bonus
Rainbow, sparkling, flying Robocop!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 07 Φεβρουάριος 2013 - 11:55