Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#71101 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 00:46

Upbeat jazz thingy... Στα αυτιά μου ακούγεται σχεδόν ίδιο. Αλλά και πάλι δεν έχω και τα καλύτερα αυτιά :P

xbJ3b2w.jpeg

#71102 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 01:26

είναι μεγάλα κ πεταχτά;

#71103 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 02:00

Θέλω να μου το αναλύσεις αυτό το καπιταλιστές δικτάτορες γιατί δεν το καταλαβαίνω. I would be in your debt if you also explained the thing called δημοκράτες κομμουνιστές. Τι να πω, δεν ξέρω απο πολιτικά και θέλω να αρχίσω να καταλαβαίνω δύο πράγματα και εγώ.

Bλέπε διαλεκτικό υλισμό και για πόσο δουλεύουν οι Κινέζοι και με πόσο μισθό.... Και θα το ποιάσεις το υπονοούμενο....

Ακόμα βλέπε γιατί όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν τα εργοστάσια στην Κίνα? Οέο?

Θέλω να μου το αναλύσεις αυτό το καπιταλιστές δικτάτορες γιατί δεν το καταλαβαίνω. I would be in your debt if you also explained the thing called δημοκράτες κομμουνιστές. Τι να πω, δεν ξέρω απο πολιτικά και θέλω να αρχίσω να καταλαβαίνω δύο πράγματα και εγώ.

Bλέπε διαλεκτικό υλισμό και για πόσο δουλεύουν οι Κινέζοι και με πόσο μισθό.... Και θα το ποιάσεις το υπονοούμενο....

#71104 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 02:31

loop?

#71105 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 02:43

actually απο τη στιγμη που μπλεκονται πολιτικα στο black hole γινετε infinite loop

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 07 Φεβρουάριος 2013 - 02:43

#71106 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 02:46

Eγω γιατί προς fantasy το κοβω το ζητημα;

#71107 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 03:10

εγώ γιατί το βλέπω σαν το θρίλερ του Σαββάτου;

#71108 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 08:54

Ποια είναι η θέση των μονόκερων στη ταξική πάλη.

#71109 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 09:36

Τωρα πως γινεται στις καπιταλιστικες οικονομιες οι ανθρωποι να εχουν περισσοτερες ευκαιριες και καλυτερη ποιοτητα ζωης σε σχεση με τις κομμουνιστικες, δεν θα μας απασχολησει.

#71110 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 09:39

μηπως επειδη δεν υπαρχουν στο σημερα κομμουνιστικες οικονομιες ισως?

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#71111 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 09:52

Και ποιος ειναι αληθινος Σκωτσεζος στο τελος; Συκρινουμε με πραγματα που εχουμε.

Εχουμε δει πως ηταν η Κινα και το Βιετναμ πως ηταν πριν εισαγουν στοιχεια της ελευθερης αγορας και πως βελτιωνεται η κατασταση τωρα. Και βλεπουμε και τη Β Κορεα που δεν.

Και ποιος ειναι αληθινος Σκωτσεζος στο τελος; Συκρινουμε με πραγματα που εχουμε.

Εχουμε δει πως ηταν η Κινα και το Βιετναμ πως ηταν πριν εισαγουν στοιχεια της ελευθερης αγορας και πως βελτιωνεται η κατασταση τωρα. Και βλεπουμε και τη Β Κορεα που δεν.

#71112 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 09:56

meidei κι εσύ λινθχ δε χρησιμοποιείς

κολλητικό θα είναι :PPPPPPPP

HnH5aB0.jpg

#71113 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 10:03

επισης γνωριζουμε τι ειδους "ευκαιριες" δινει ο καπιταλισμος και σε ποιους απο ενα συστημα που
εφαρμοζεται σημερα απο σχεδον το συνολο των χωρων!
εξαθλιωση, ανεργια, καταστολη. πολεμοι, εκμεταλευση,καταστροφη του περιβαλλοντος,κοινωνικες ανισσοτητες...
ενω εχουν υπαρξει λιγες προσπαθειες οικοδομησης του σοσιαλισμου (κομμουνισμος ειναι οταν εχουν ηδη καταργηθει
ολες οι αντιθεσεις και οι ταξεις στην πραξη και προφανως δεν καταφερθηκε ποτε)
με πολλα προβληματα μεσα σε πολεμικο περιββαλον, με εμπαργκο κλπ και με την ιστορια να την εχουν γραψει οι νικητες!
αυτο που σημερα παρουσιαζουν ως "κομμουνισμο" δηλαδη κινα, κορεα κλπ ειναι απλα αποπροσανατολισμος ως προς το τι
ειναι πραγματικα σοσιαλισμος και κομμουνισμος!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#71114 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 11:31

Τωρα πως γινεται στις καπιταλιστικες οικονομιες οι ανθρωποι να εχουν περισσοτερες ευκαιριες και καλυτερη ποιοτητα ζωης σε σχεση με τις κομμουνιστικες, δεν θα μας απασχολησει.

Η Αφρική και η Λατινική Αμερική θέλουν να διαφωνήσουν. Αλλά εμείς περνάμε καλά οπότε γιατί να μας νοιάξει, έτσι;

KAPITALISM!

Ε ναι, είχαν άλλου είδους εκμετάλευση πριν και άλλου είδους μετά. Πριν τους εκμευταλεύονταν μόνο άτομα της χώρας τους. Τώρα τους εκμεταλεύετε όλος ο κόσμος.

Και όπως είπε ο ABC, αυτό που υπάρχει στην Κίνα, στην Κορέα και στο Βιετνάμ δεν είναι κομμουνισμός. Είναι δικτατορίες με κομμουνιστικό μανδύα.

#71115 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.825 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 11:54

http://gameological.com/2013/02/the-art-of-syrian-games/

Ohh well, μερικά πειρατικά games από Αφρική/Μέση Ανατολή ...

Posted Image

Οκ είναι απλά ένα πειρατικό cover του San Andreas.

Posted Image

WTF, gta, mariο, sonic και Bob όλοι στο ίδιο παιχνίδι !?

Posted Image

Ermm ok gta and wat wat ......!

Bonus

Rainbow, sparkling, flying Robocop!

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 07 Φεβρουάριος 2013 - 11:55

rsrGbGx.gif