Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#70906 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 22 January 2013 - 18:01

>billion
>ταμείο

Ή ο πληθωρισμός στη χώρα που ζεις καλπάζει, ή αγοράζεις πράγματα που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν πρόκειται να διανοηθούμε ποτέ.

Που να δεις και τους φόρους που πληρώνω. Θα την κάνω για Ρωσσία κι εγώ, μαζί με τον Ντεπαρντιέ.

#70907 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 January 2013 - 20:02

Το πραγματικό τηλεφώνημα της Αλίκης στον κυρ-Στέφανο

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ό,τι και αν πίνουν στην Ελληνοφρένεια είναι έξοχης ποιότητας :hahaha:

Warning : Περιέχει ελαφριές βρισιές, μην ανοίξετε αν είστε δίπλα σε γονείς, μικρά αδερφάκια κτλ κτλ

xbJ3b2w.jpeg

#70908 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 22 January 2013 - 20:04

Δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα. Έχω διαβάσει αλλά είμαι άρρωστος.
Και καλή εξεταστική!!!

Θέλω να μοιραστώ την χαρά μου με το φόρουμ.
Έμαθα να ξεχωρίζω επιτέλους το εγγλέζικο billion (10^9) από το γαλλικό (10^12). Κοιτάτε να προσέχετε στο ταμείο μην την πάθετε κι εσείς.

Και στα γερμανικά έτσι είναι.

#70909 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 23 January 2013 - 19:46

Youtube Video

Youtube Video

LfNX0dh.png

#70910 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 23 January 2013 - 23:47

...την Πέμπτη γράφω το μεγαλύτερο μάθημα του εξαμήνου.

Και διαβάζω αυτά:

Spoiler: όχι για ευαίσθητα στομάχια

:bahhh:

Θυμάμαι πως στο Δεύτερο (νομίζω) εξάμηνο είχαμε κάποια μαθήματα επιλογής που ένα από αυτά ήταν "Πληροφορική στην Υγεία" και διδαδκόμουν στο τμήμα φυσικοθεραπείας του Τει Λαμίας. Και αντί να μας κάνει μάθη,μα μας έδειχνε ιατρικά βίντεο. Ένα από αυτά ήταν το πως γίνεται η τραχειοτομή και κάτι σχετικό με την κολοστομία.

Επειδή δεν νιώθω στο 100% των δυνατοτήτων μου αυτή τη στιγμή (τα ΣΑΕ μου έχουν κάνει τον εγκέφαλο πουρέ), τί εννοείς;

Δεν είναι τίποτα μπρος στο να δίνεις Ψηφιακά 2 (Ακολουθιακά ψηφιακά Συστήματα) Θεωρία και Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος Θεωρία. (Τουλάχιστον στο Τει Λαμίας)

Στο πρώτο έκανα τον κεφάλι μου πουρέ με το να προλάβω να λύσω τα θέματα χωρίς λάθος γιατί απλά θα ναυαγούσα όπως ο Τιτανικός και 0θα καθόμουν κάπου στα Παλούκια στην Σαλαμίνα στο δεύτερο έκανα κάθε φορά το κεφάλι μου πουρέ που το παρακολουθούσα + ότι έπρεπε να θυμάμαι τους μετασχηματισμούς Fourier ΑΠ ΕΞΩ όταν εξετραζόμουν.

Edited by pc_magas, 26 January 2013 - 01:13.

#70911 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,825 posts

Posted 24 January 2013 - 09:40

Έλα όλο γκρίνια, ΑΨΗ τότε σε μας ήταν λίγο πιο δύσκολα από Σ(Η)ΨΗ, ε και ΨΕΣ μια χαρά, λίγο διάβασμα παραπάνω.
rsrGbGx.gif

#70912 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 24 January 2013 - 18:25

Παρουσιάστε...ΑΡΜ!!!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#70913 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 24 January 2013 - 18:32

Ίσως οι στρατιώτες θα έπρεπε τουλάχιστον να αλλάζουν πλευρά όταν κρατούν το όπλο ώστε να αναπτύξουν τουλάχιστον συμμετρικό μπούστο.

Καλή προσπάθεια Newsroom ΔΟΛ, αλλά το βραβείο χειρότερου δείγματος δημοσιογραφίας του μήνα παίρνει το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, και runner-up η κωλοφυλλάδα Πολίτης.
Συνεχίστε την προσπάθεια όμως.

Edited by meidei, 24 January 2013 - 18:34.

#70914 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 January 2013 - 18:44

Παιδί μου αυτές οι αριστερές οι θολοκουλτουριάρες εδώ δεν ξυρίζονται θα ξέρουν να ντύνονται κιόλας? Απαπαπαπα...

xbJ3b2w.jpeg

#70915 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 24 January 2013 - 20:19

Καλή προσπάθεια Newsroom ΔΟΛ, αλλά το βραβείο χειρότερου δείγματος δημοσιογραφίας του μήνα παίρνει το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, και runner-up η κωλοφυλλάδα Πολίτης.
Συνεχίστε την προσπάθεια όμως.

Λεοπάρ είναι η εσάρπα της Πιπιλή, όχι τιγρέ. ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ «ΠΟΛΙΤΗΣ»! Τσκ τσκ.

#70916 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 24 January 2013 - 20:45

Θα μου πεις, έχουν και το κοινό τους αυτά τα άρθρα, απ' ότι βλέπω :P

#70917 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 24 January 2013 - 20:48

Fun

Youtube Video

/sarc

Edited by Aiorral, 24 January 2013 - 20:52.

#70918 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 January 2013 - 22:36

Βρείτε την εθνικότητα σας
Όποιος φέρει Ελλάδα κερδίζει. Δεν ξέρω τί αλλά κερδίζει. Προσπαθώ τόση ώρα και δεν τα καταφέρνω :bahhh:

Απαντώντας σοβαρά έφερα Σουηδία πάντως...

credits for finding this interesting test go to Cloudy-Sky :P

xbJ3b2w.jpeg

#70919 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 24 January 2013 - 22:43

Σε όλους Σουηδία βγάζει. Komplott.

#70920 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan