Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7066 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 December 2007 - 02:16

Αυτό είναι προσβολή για τους System of a down και επειδή είναι απο τις μπάντες που ακούω απ' το γυμνάσιο σε παρακαλώ πάρτο πίσω:hahaha:

θυμιζω δεν σημαινει ειμαι κιολας...
μη λεμε κι ο,τι θελουμε...
αλλο υιοθετω καποια στοιχεια αλλο παιζουμε μπαλα στο ιδιο γηπεδο...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#7067 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 12 December 2007 - 02:22

ΠΩΩΩΩΩΩΩ με κφαλι απο μπύρες να παίζω dawn of war να ακουω portishhead και να βλέπω και ένα black hole να μιλανε για αλληνική RAP :oo::nod:

μαγκες καλο βράδυ :gn2:

λιγο οι portishead μου το χαλασαν λιγο αλλα κορυφαιο μου φαινετε το σκηνικο:blingeye2::blingeye2::blingeye2:
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#7068 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 12 December 2007 - 02:26

Επιτέλους ένα βράδυ που μπορώ να ξενυχτήσω γιατί δεν έχω πρωινό ξύπνημα!!!:congrats:(εκτός της Κυριακής)
Απεργία FTW!!!
Είναι η πρώτη μου φορά που σαν εργαζόμενος με πιάνει μία απεργία και νιώθω κάπως σαν να είμαι στο σχολείο και να έχουμε κατάληψη αύριο ή οι καθηγητές απεργία!:nanana:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#7069 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 posts

Posted 12 December 2007 - 03:15

ποτε θα μαθετε εσεις οι κονσολακιδες οτι τα σοβαρα παιχνιδια ειναι αυτα που παιζονται με
Posted Image
και με
Posted Image

erm δεν χερω πωσ το πηρες αλλα το wow παιζεται με mouse + Keyboard ....και δεν παιζω καμια απο τις κονσολες που εχει ο bro m μονο κανα pro που και που ...
.... δεν καταλαβαινω πως εβγαλες το συμπερασμα οτι παιζω σε κονσολα :nosey: realy realy weird .... hmmm u may have prob in ur eyes ^^ just jk

Red pyramid αυτο για την ελλινικη Hip Hop Σε υποστιριζω Απολυτα ... αυτη τιν στιγμη ειναι απλα Απαισιο .... κ το γνωριζω απο φιλους + γνωστουσ π απλα καταστρεφουν τι ενοια της λεξης Hip Hop Μουσικη ....
Αρτεμης + Ευθυμης = Πρωιν TXC
Posted ImagePosted Image

#7070 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 12 December 2007 - 07:24

re FingolGreen (αυτο γιατι φαινεσε πολυ πρασινος xDD)

Τι 26 , τι 36,τι 46,γερασες μονο οι αναμνησεις σου εμειναν ,γερακο παρε το μπαστουνι σου και τραβα στη δουλεια.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Spoiler:

#7071 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 12 December 2007 - 09:38

Κάποιος εδώ μέσα είναι πολύ άσχετος και κάνει τον έξυπνο...Posted Image
Ξέρει αυτός ποιος είναι και σε τι αναφέρομαι.

"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#7072 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 December 2007 - 10:02

Αυτό είναι προσβολή για τους System of a down και επειδή είναι απο τις μπάντες που ακούω απ' το γυμνάσιο σε παρακαλώ πάρτο πίσω:hahaha:

από ποτε άρχισες να γίνεσαι τόσο σπαστικό?
και δεν είναι προσβολή για τους system ο καθένας κάνει το είδος του
ξεκολλά λίγο τον αμερικανοποιημένο εγκέφαλο σου

όσο για την rap υπάρχει το ανάλογο thread διαφωνήστε εκεί όσο θέλετε

#7073 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 12 December 2007 - 10:17

οι TXC είναι καταπληκτικοί και δεν σηκώνω κουβέντα!

#7074 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 12 December 2007 - 12:05

τη ωραία η σημερινή μέρα! όλοι οι καθηγητές απεργούν! και εγώ κάθομαι όλη μέρα! ελπίζω να πάει καλά η μέρα σε όλους μας! τι λέω πάλι πρωινιάτικα! μάλλον με επηρεάζουν τα χριστούγεννα και λέω τέτοια πράγματα!

#7075 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 posts

Posted 12 December 2007 - 12:39

ελπιζω να απεργουν και σε εμας καμια 10αρια .... γιατι αλλιως το κοβω να κανω μαθημα .....
και θελω να δω one piece ....:emptyonexg1:

btw ποιος θα παει στο hip hop Fest ? ? ? 22.11.07 αμα δεν κανω λαθος,,,
Posted ImagePosted Image

#7076 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 12 December 2007 - 13:01

Κεφαλι χαλια και να μπαινω πρωινιατικα στο φορουμ και να διαβαζω τοπικ για το κερατο :oo: (Kenny, you'll be always my :hero: ), + καποια αλλα ποστ "διαμαντια"... Αυτα ειναι!!!

btw ποιος θα παει στο hip hop Fest ? ? ? 22.11.07 αμα δεν κανω λαθος,,,

Μεγαλε, αν δεν εχεις κανει λαθος στην ημερομηνια, μαλλον κι εσυ το εχασες :wis:

Εκ των καμμενων της μαυρης τρυπας :Blissfull:
All hail the machine
Posted Image

#7077 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 12 December 2007 - 13:11

re FingolGreen (αυτο γιατι φαινεσε πολυ πρασινος xDD)

Ίσως επειδή είναι το χρώμα των mods...:nosey:

Τι 26 , τι 36,τι 46,γερασες μονο οι αναμνησεις σου εμειναν ,γερακο παρε το μπαστουνι σου και τραβα στη δουλεια.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Άντε να πάρω το μπαστούνι μου για την δουλειά ή το Π και θα πάω αύριο, εσύ θα πάρεις άδεια από τους γονείς σου για να βγεις καμία βόλτα το βράδυ ή πρέπει να διαβάσεις για σχολείο/φροντιστήριο τίποτα φυσικές:terror2:, χημείες:deadga6:, μαθηματικά:blurah5:, αρχαία:Crying2:, λατινικά:puke:...
Spoiler: 1

Spoiler: 2

Spoiler:

Και άντε καλά εγώ που είμαι 26, τους άλλους που είναι 30+ δεν τους σκέφτηκες;
Spoiler: Ρε συ Spawn...

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#7078 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 December 2007 - 13:15

από ποτε άρχισες να γίνεσαι τόσο σπαστικό?
και δεν είναι προσβολή για τους system ο καθένας κάνει το είδος του
ξεκολλά λίγο τον αμερικανοποιημένο εγκέφαλο σου

όσο για την rap υπάρχει το ανάλογο thread διαφωνήστε εκεί όσο θέλετε

Υπάρχει και κάτι που το λένε χαβαλέ....
Posted Image

#7079 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 posts

Posted 12 December 2007 - 13:26

Κεφαλι χαλια και να μπαινω πρωινιατικα στο φορουμ και να διαβαζω τοπικ για το κερατο :oo: (Kenny, you'll be always my :hero: ), + καποια αλλα ποστ "διαμαντια"... Αυτα ειναι!!!

Μεγαλε, αν δεν εχεις κανει λαθος στην ημερομηνια, μαλλον κι εσυ το εχασες :wis:

Εκ των καμμενων της μαυρης τρυπας :Blissfull:

Thessaloniki Hip Hop Festival 2007 - Update
06/12/2007

Το απόλυτο Hip Hop Festival είναι γεγονός για 5η χρονιά στην πρωτεύουσα του Βορρά! Η Zoltan Tribe παρουσιάζει το επετειακό "Thessaloniki Hip Hop Festival 2007" το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007 στο Ξυλουργείο του Μύλου και στο live stage Υδρόγειος. Το THHF 2007 είναι ένα ολοήμερο festival που περιλαμβάνει και τα τέσσερα στοιχεία της Hip Hop Κουλτούρας από την αφρόκρεμα του είδους. Το hiphop.gr σας παρουσιάζει το τελικό line-up καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το μεγάλο αυτό event!

απο τι μου φενεται εαν και δεν μπαινω hip-hop.gr μπηκα ν το checkaro kαι ειχα δικιο ^^

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ελεος ειχα κανει λαθος την ιμερομηνια .... αντι για 12 εγραπσα 11 ^^ χαχα
Posted ImagePosted Image

#7080 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 12 December 2007 - 13:30

Ίσως επειδή είναι το χρώμα των mods...:nosey:

Άντε να πάρω το μπαστούνι μου για την δουλειά ή το Π και θα πάω αύριο, εσύ θα πάρεις άδεια από τους γονείς σου για να βγεις καμία βόλτα το βράδυ ή πρέπει να διαβάσεις για σχολείο/φροντιστήριο τίποτα φυσικές:terror2:, χημείες:deadga6:, μαθηματικά:blurah5:, αρχαία:Crying2:, λατινικά:puke:...

Spoiler: 2

:rofl::respect::respect::respect:
All hail the machine
Posted Image