Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#70426 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 December 2012 - 21:46

^ Μπορείς πάντα να πιεις μηλίτη που έχει και φρουτένια γεύση και λίγο αλκοόλ.

Posted Image

#70427 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 08 December 2012 - 21:48

τον γνωστό Χάκο με τη γνωστή μαλλούρα;;; λολ!

έχει μια ωραία μπυρο-κάβα (ναι έχει μόνο μπύρες) στην Ηρακλείτου (αρχή της Δουκίσσης πλακεντίας) στο Χαλάνδρι - σύνορα Αγίας Παρασκευής, πίσω από τον σταθμό Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.

εδιτ: pc_magas, αν είναι να πιείς μια μπύρα ευρείας παραγωγής,καλύτερα να πιείς μια Φιξ. Αν και αγαπάμε Αμστελ (φοιτητικά χρόνια όλε), η αλήθεια είναι ότι είναι από τις λιγότερο καλές επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος...

Edited by ma_foteini, 08 December 2012 - 21:52.

#70428 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 December 2012 - 21:50

τον γνωστό Χάκο με τη γνωστή μαλλούρα;;; λολ!

έχει μια ωραία μπυρο-κάβα (ναι έχει μόνο μπύρες) στην Ηρακλείτου (αρχή της Δουκίσσης πλακεντίας) στο Χαλάνδρι - σύνορα Αγίας Παρασκευής, πίσω από τον σταθμό Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ναι, είναι ολόιδιος (αλλά δεν είναι ο Χάκος!)

Από εκεί πάω και τα παίρνω όλα γιατί είναι πολύ κοντά μου. Ευτυχώς ο "Χάκος" δε δουλεύει κάθε μέρα εκεί. Σήμερα πέτυχα το ηλικιωμένο ζευγαράκι στο ταμείο!

Posted Image

#70429 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 08 December 2012 - 21:52

Πολύ ωραία, ακούγεται νόστιμη. Φαντάζομαι η κόκκινη La trappe είναι η tripel?

Όχι μόνο, είναι και άλλες απλά διαφέρουν στο πόσο % αλκοόλ έχουν .

#70430 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 08 December 2012 - 21:55

ααα αυτόν τον "χάκο" δεν τον είχα πετύχει.. ο μπάρμπας είναι όλα τα ευρώ, όταν τον πετύχεις να έχει όρεξη, μπορεί να σου εξηγεί και να σου εξηγεί, και να σου εξηγεί,,,,
καλέ, είμαστε και γειτονοπούλες;;;

Υ.Γ.: μ'αρέσει που πρώτα-πρώτα έκανες και το disclaimer "δεν ξέρω από μπύρες"!! :D

Edited by ma_foteini, 08 December 2012 - 21:56.

#70431 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 December 2012 - 21:59

Χαχαχαχα
Αλήθεια είναι όμως ρε συ, δεν ξέρω. Απλά τους τελευταίους μήνες έχω δοκιμάσει αρκετές...στην αναζήτηση της τέλειας μπύρας! xD

Αυτόν τον παπούλη -και το γιό του (όχι το Χάκο)- τον έχω εξαναγκάσει πολλάκις να μου προτείνει μπύρες. Είναι συμπαθέστατος.

Posted Image

#70432 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 08 December 2012 - 22:11

Ακόμη πιστεύω πως αντέχω και την Σαγκριά αλλά την αποφεύγω λόγο ότι δεν καταλαβαίνω ότι είναι αλκοόλ και μπορεί να με βρω να τραγουδάω στην μέση του δρόμου. Γενικά αποφεύγω το αλκοόλ, διλαδή σπάνια πίνω και ποιο συχνά λικέρ κουμ κουάτ (έχω μικρό μπουκαλάκι σπίτι μου), λόγο ότι για μένα είναι και λίγο επικίνδυνο... (αν και δεν έχω μεθύσει ποτέ)

Ακόμα όλες η μπύρες δεν έχουν αλκοόλ γύρο στο 5% vol.;

Edited by pc_magas, 08 December 2012 - 22:13.

#70433 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 08 December 2012 - 22:14

Εμένα με πειράζει η μπύρα άσχημα, αλλά εντάξει, θα πιω μια στις τόσες, όταν το απαιτεί η περίσταση D:
Η αγαπημένη μου είναι μια βέλγικη σε λευκό μπουκάλι που ποτέ δεν θυμάμαι πως την λένε (lol) και η Paulaner Weiß.

#70434 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 08 December 2012 - 22:26

Στις μπύρες, η πιο συνηθισμένη περιεκτικότητα σε αλκοόλ είναι το 5%. Αλλά μόλις ξεφύγεις από τις κοινές lager, τότε συναντάς από 4% μέχρι 8%, ή 10% ή ακόμη και περισσότερο αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις.

#70435 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 08 December 2012 - 22:26

Ακόμα όλες η μπύρες δεν έχουν αλκοόλ γύρο στο 5% vol.;

Έχει και με 8

ninjad

Edited by Nikos1451, 08 December 2012 - 22:27.

#70436 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 08 December 2012 - 23:48

Πάντος, η μπύρα, είναι αμέσως μετά το gordon space και τα συναφή, η μορφή του αλκοόλ με την χαμηλότερη περιεκτικότητα.

#70437 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 09 December 2012 - 00:04

Posted Image

Μια αναφορά την αξίζει κι αυτό το πράμα που σερβίρει η Air China. Best σαπουνάδα ever. Πραγματική σαπουνάδα.

#70438 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 09 December 2012 - 00:17

Έχει και με 13, η Belzebuth

#70439 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 09 December 2012 - 01:11

Posted Image

#70440 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 09 December 2012 - 02:46

Από weiss αγαπημενη μου είναι Franziskaner. Από τις λιγότερο γνώστες ωραία είναι η Schofferhofer και η Augustiner.