Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:00
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:58
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:59
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:03
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:08
Και στο φινάλε φινάλε να πιεις μπύρα επειδή θες να πιεις και όχι επειδη μεγάλωσες
Αν παρόλο που δεν μου αρέσει σαν ποτό η μόνη που δεν μου άρεσε λιγότερο είναι η:
http://www.corfubeer.com/beers_el.html
Corfu Beer απλά από την παραγωγή χωρίς φιλτράρισμα και παστερίωση στην Κατανάλωση.
Προτιμώ λικέρ και μάλιστα κουμ κουάτ (λόγο ότι είναι γλυκό) και ούζο (λόγο ότι βγαίνουν καραμέλες με γεύση ούζο) δε, αν είχα να επιλέξω κάτι να πιω όταν βγω έξω είναι η σοκολάτα vienouise με την σαντιγύ από πάνω απλά άπαικτη!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:19
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:10
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:10

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:16
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:19
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:22
Αλλά τριγυρίζω κάπου στην Λαμία.Επειδή είσαι και στην Αθήνα αν θυμάμαι καλά,
ακόμη η άποψη του αλκοόλ είναι και το πως το έχει στο νου του. Πχ άμα πάρεις το αλκοόλ με στραβό μάτι δεν θα θες ούτε να το μυρίσεις.
ακόμη είναι και στο άνθρωπο το πως τρώει - πίνει. Προσωπικά έχω μια αδυναμία στο γάλα είναι το αμέσως πράγμα μετά από το νερό που θα πιω σε ποσότητα και κατεβαίνει και σαν νεράκι... (ειδικά το σοκολατούχο)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:26
Ι
GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:24
Ναι αλλά πριν είπες "ανάλογα τα γούστα.". Μην μου κάνεις τσουντεριές παπάκι!Ωραία.
Δαιμονικέ εμ σι έτσι όπως μου περιγράφεις αυτή την ΚΕΟ μου φαίνεται ότι δε θα μου αρέσει και πολύ.

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:29
Αλλά τριγυρίζω κάπου στην Λαμία.
ακόμη η άποψη του αλκοόλ είναι και το πως το έχει στο νου του. Πχ άμα πάρεις το αλκοόλ με στραβό μάτι δεν θα θες ούτε να το μυρίσεις.
ακόμη είναι και στο άνθρωπο το πως τρώει - πίνει. Προσωπικά έχω μια αδυναμία στο γάλα είναι το αμέσως πράγμα μετά από το νερό που θα πιω σε ποσότητα και κατεβαίνει και σαν νεράκι... (ειδικά το σοκολατούχο)
Στην Anelis αναφερόμουν όταν έλεγα ότι είναι Αθήνα όμως :/ Και ναι, don't worry, δεν κατακρίνουμε τις επιλογές του άλλου
Δαιμονικέ εμ σι έτσι όπως μου περιγράφεις αυτή την ΚΕΟ μου φαίνεται ότι δε θα μου αρέσει και πολύ.
Λυπάμαι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:31
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:31
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:38
Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η Volkan, Σαντορίνης, η οποία περιέχει μέλι. Ωραιότατη! Οι Septem επίσης είναι ωραίες (Εύβοια). Από weisse έχω να προτείνω και την Βεργίνα Weiss, όχι τόσο πικρή όσο άλλες και σε ασύγκριτο value-for-money. Α, η Wychwood έχει και μια ωραία κόκκινη, νομίζω Hobgoblin λέγεται.
Ο καβο-μαγαζάτορας είναι αδικαιολόγητος. Ακούς εκεί, μόνο οι αμερικάνικες λέει είναι τρου μπύρες!
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:39
Πολύ ωραία, ακούγεται νόστιμη. Φαντάζομαι η κόκκινη La trappe είναι η tripel?Ε σύμφωνα με το γούστο μου είναι ωραία
Είναι λίγο πιο γλυκιά και λίγο πιο βαριά.
Also, βρήκα αυτές τις απαίσιες σκυλόμπυρες. Λίγο που είδα θεωρούνται καλές, αλλά εγώ ούτε να τις μυρίσω. Τουλάχιστον έχουν όμορφη...συσκευασία.
Δυστυχώς η Hobgoblin δε μου άρεσε. (Ούτε η honeydew που είναι η μόνη με μέλι που έχω δοκιμάσει.)
Είναι! Είναι κακός και μοιάζει με το Χάκο από το mad που είχε τη "μέταλ" εκπομπή.

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:43
Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η Volkan, Σαντορίνης, η οποία περιέχει μέλι. Ωραιότατη! Οι Septem επίσης είναι ωραίες (Εύβοια). Από weisse έχω να προτείνω και την Βεργίνα Weiss, όχι τόσο πικρή όσο άλλες και σε ασύγκριτο value-for-money. Α, η Wychwood έχει και μια ωραία κόκκινη, νομίζω Hobgoblin λέγεται.
Ελπίζω να είναι κάτι που ίσως να αντέχει η γλώσσα μου. (Μέλι βλέπω άρα ίσως κάτι πάει να γίνει)
Αλλά από Amstel, Heineken, Kaizer ούτε που να τις πείτε....
Ι
GNU/L I N U X