Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#70411 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:58

Α, μακριά από τη Weiß της Κράφτ. Σκέτη απογοήτευση. Και ό,τι Weiß έχει βελγική προέλευση είναι απλά νεροζούμι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:00

#70412 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:59

Δεν είναι κάποια καλύτερη από την άλλη, ανάλογα τα γούστα. Εγώ πχ δεν μπορώ καθόλου τις μαύρες ενώ άλλοι τρελαίνονται. Από ξανθιές πολλές είναι ωραίες αλλά πιο πολύ μου αρέσει η Weihenstephan. Προσωπικά μου αρέσουν πιο πολύ οι κόκκινες αλλά επειδή είναι πιο ακριβές καταλήγω συνήθως σε ξανθιές :P Από κόκκινη πάντως πιες La Trappe.

#70413 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:03

Ναι, την ξέχασα την Παγίδα...

#70414 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:08

Εμένα δεν μου αρέσει η μπύρα, όσες φορές και αν δοκίμασα,πειράζει?

Και στο φινάλε φινάλε να πιεις μπύρα επειδή θες να πιεις και όχι επειδη μεγάλωσες

Αν παρόλο που δεν μου αρέσει σαν ποτό η μόνη που δεν μου άρεσε λιγότερο είναι η:
http://www.corfubeer.com/beers_el.html
Corfu Beer απλά από την παραγωγή χωρίς φιλτράρισμα και παστερίωση στην Κατανάλωση.

Προτιμώ λικέρ και μάλιστα κουμ κουάτ (λόγο ότι είναι γλυκό) και ούζο (λόγο ότι βγαίνουν καραμέλες με γεύση ούζο) δε, αν είχα να επιλέξω κάτι να πιω όταν βγω έξω είναι η σοκολάτα vienouise με την σαντιγύ από πάνω απλά άπαικτη!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:19

#70415 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:10

Θάνατος

#70416 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:10

Τι γεύση έχει η Παγίδα;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#70417 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:16

Ωραία.

#70418 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:19

Ενδιαφέρουσα to say the least. Επειδή είσαι και στην Αθήνα αν θυμάμαι καλά, προσπάθησε να βρεις κάπου και "ΚΕΟ", μπύρα κυπριακής παραγωγής, ξανθιά, πικρίζει. Δεν φέρνουν πλέον στο Σαλόνικα D:

#70419 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:22

Επειδή είσαι και στην Αθήνα αν θυμάμαι καλά,

Αλλά τριγυρίζω κάπου στην Λαμία.

ακόμη η άποψη του αλκοόλ είναι και το πως το έχει στο νου του. Πχ άμα πάρεις το αλκοόλ με στραβό μάτι δεν θα θες ούτε να το μυρίσεις.

ακόμη είναι και στο άνθρωπο το πως τρώει - πίνει. Προσωπικά έχω μια αδυναμία στο γάλα είναι το αμέσως πράγμα μετά από το νερό που θα πιω σε ποσότητα και κατεβαίνει και σαν νεράκι... (ειδικά το σοκολατούχο)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:26

#70420 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:24

Ωραία.

Ναι αλλά πριν είπες "ανάλογα τα γούστα.". Μην μου κάνεις τσουντεριές παπάκι!

Δαιμονικέ εμ σι έτσι όπως μου περιγράφεις αυτή την ΚΕΟ μου φαίνεται ότι δε θα μου αρέσει και πολύ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#70421 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:29

Αλλά τριγυρίζω κάπου στην Λαμία.

ακόμη η άποψη του αλκοόλ είναι και το πως το έχει στο νου του. Πχ άμα πάρεις το αλκοόλ με στραβό μάτι δεν θα θες ούτε να το μυρίσεις.

ακόμη είναι και στο άνθρωπο το πως τρώει - πίνει. Προσωπικά έχω μια αδυναμία στο γάλα είναι το αμέσως πράγμα μετά από το νερό που θα πιω σε ποσότητα και κατεβαίνει και σαν νεράκι... (ειδικά το σοκολατούχο)

Στην Anelis αναφερόμουν όταν έλεγα ότι είναι Αθήνα όμως :/ Και ναι, don't worry, δεν κατακρίνουμε τις επιλογές του άλλου

Δαιμονικέ εμ σι έτσι όπως μου περιγράφεις αυτή την ΚΕΟ μου φαίνεται ότι δε θα μου αρέσει και πολύ.

Λυπάμαι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:31

#70422 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:31

Ε σύμφωνα με το γούστο μου είναι ωραία :P Είναι λίγο πιο γλυκιά και λίγο πιο βαριά.

#70423 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:38

Η ΚΕΟ πάει πολύ με φαγητό, δεν είναι από τις μπύρες που πίνεις εύκολα χωρίς συνοδευτικό. Εκτός κι αν τη βρίσκεις με τη γεύση της, οπότε πάω πάσο.
Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η Volkan, Σαντορίνης, η οποία περιέχει μέλι. Ωραιότατη! Οι Septem επίσης είναι ωραίες (Εύβοια). Από weisse έχω να προτείνω και την Βεργίνα Weiss, όχι τόσο πικρή όσο άλλες και σε ασύγκριτο value-for-money. Α, η Wychwood έχει και μια ωραία κόκκινη, νομίζω Hobgoblin λέγεται.

Ο καβο-μαγαζάτορας είναι αδικαιολόγητος. Ακούς εκεί, μόνο οι αμερικάνικες λέει είναι τρου μπύρες!

#70424 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:39

Ε σύμφωνα με το γούστο μου είναι ωραία :P Είναι λίγο πιο γλυκιά και λίγο πιο βαριά.

Πολύ ωραία, ακούγεται νόστιμη. Φαντάζομαι η κόκκινη La trappe είναι η tripel?

Also, βρήκα αυτές τις απαίσιες σκυλόμπυρες. Λίγο που είδα θεωρούνται καλές, αλλά εγώ ούτε να τις μυρίσω. Τουλάχιστον έχουν όμορφη...συσκευασία.

Δυστυχώς η Hobgoblin δε μου άρεσε. (Ούτε η honeydew που είναι η μόνη με μέλι που έχω δοκιμάσει.)
Είναι! Είναι κακός και μοιάζει με το Χάκο από το mad που είχε τη "μέταλ" εκπομπή.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#70425 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 21:43

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η Volkan, Σαντορίνης, η οποία περιέχει μέλι. Ωραιότατη! Οι Septem επίσης είναι ωραίες (Εύβοια). Από weisse έχω να προτείνω και την Βεργίνα Weiss, όχι τόσο πικρή όσο άλλες και σε ασύγκριτο value-for-money. Α, η Wychwood έχει και μια ωραία κόκκινη, νομίζω Hobgoblin λέγεται.

Ελπίζω να είναι κάτι που ίσως να αντέχει η γλώσσα μου. (Μέλι βλέπω άρα ίσως κάτι πάει να γίνει)

Αλλά από Amstel, Heineken, Kaizer ούτε που να τις πείτε....