Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#70396 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2012 - 15:11

Θες να μου πεις ότι δεν είναι έτσι όλες οι μέρες μου από εδώ και πέρα!!!!??????

Δημοσιευμένη  εικόνα

#70397 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2012 - 15:15

Of course! Αλλά μόνο γιατί δε μου αρέσει η ρακή.

Νταξ μωρέ αν σας περισσεύει η ρακή υπάρχουμε και εμείς :P

#70398 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2012 - 22:27

Ο editor δεν με αφήνει να αλλάξω font σε ένα κείμενο που έγραψα στο word :(. Γιατί το κάνει αυτό;

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#70399 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 268 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2012 - 23:12

...Εμένα πάντως, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες, οι μέρες μου θα μοιάζουν κάπως έτσι...

Posted Image

Posted Image

...Δεν μετανοιώνω τίποτα!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 07 Δεκέμβριος 2012 - 23:12

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#70400 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2012 - 23:47

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 22:16

#70401 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2012 - 23:49

Σας έχω όλους. Κλείνω μία δουλειά τώρα σε ένα δικηγορικό γραφείο (ασκούμενη) και το ωράριο είναι 9 με 9. In your face 8ωρο! Και ελπίζω αμυδρά να με πληρώνουν... Παιδιά ακούστε με τη γριά σοφή. Μην πάτε Νομική! Save yourselves!

Του λέιτ φορ δατ... :frozen:

Τι ωραία που είναι να ρίχνεις μια ματιά στο επαγγελματικό σου μέλλον... αν είσαι τυχερός κιόλας. Wonderful! (not!) :zetsubou:
Καλό κουράγιο, mono-chan...!

#70402 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 00:14

Του λέιτ φορ δατ... :frozen:

Τι ωραία που είναι να ρίχνεις μια ματιά στο επαγγελματικό σου μέλλον... αν είσαι τυχερός κιόλας. Wonderful! (not!) :zetsubou:
Καλό κουράγιο, mono-chan...!

Τη βλεπω την Ντομπ σε 2 χρονια να βαδιζει στα βηματα που χαραξε η Mono.....xD :hahaha: :hahaha:

Να μην κλαιγομαι δλδ που εχω 10ωρο μια μερα 8-6 :Crying2: .... :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redqueen: 08 Δεκέμβριος 2012 - 00:14

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#70403 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:05

Τώρα, στον Alpha. Ο Τζέημι Όλιβερ μαγειρεύει gyozas.

#70404 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:16

...Εμένα πάντως, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες, οι μέρες μου θα μοιάζουν κάπως έτσι...

Posted Image

Posted Image

...Δεν μετανοιώνω τίποτα!

Βλέπω C++, codeblocks μάλλον θες κάτι ποιο productive εγώ είμαι ποιο "πατροπαράδωτος" gcc, make, gedit και άγιος ο θεός....

Έχω απορία τι ετοιμάζεις συνάδελφε (ναι και εγώ ξέρω να γράψω μια 100σταρία + γραμμές κώδικα)?

Και βάζε και λίγη μουσική είναι ο καλύτερος φίλος του προγραμματιστή.

#70405 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:17

Ελάτε να μιλήσουμε για ένα θέμα για το οποίο δε γνωρίζω τίποτα. Μπύρες.

Τι ωραίες που είναι τελικά οι weisse. Εδώ και κάτι μήνες προσπαθώ να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου να πίνει μπύρα (μεγάλωσα πια, έπρεπε να τη δοκιμάσω και αυτή τη συνήθεια). Έχω κάνει πλούσια την κάβα (κάβα ή μπυραρία; ) που είναι δίπλα μου. Μετά από αμέτρητες αποτυχίες και ξακουστές μπύρες που κατέληξαν στο νεροχύτη, νομίζω ότι πλέον μπορώ να πω ότι βρήκα μια μπύρα που μου αρέσει....
Posted Image
...Βέβαια ο ημι-κομπλεξικός μαγαζάτορας της προαναφερθείσας κάβας (ή μπυραρίας), επιμένει ότι οι μόνες τρου μπύρες είναι οι Αμερικάνικες και ότι αυτό το πράγμα δεν μπορεί να θεωρηθεί μπύρα. Νομίζω ότι είναι βέβαια λίγο μαλάκας, γιατί την τελευταία φορά μου πούλησε μια black dog (ή κάτι που είχε το dog μέσα) η οποία ήταν κατάμαυρη μπύρα με γεύση καφέ. Υπέρτατη αηδία.

Αλήθεια, φίλτατοι πότες του φόρουμ, τι συνιστά μια μπύρα "τρου";

Δημοσιευμένη  εικόνα

#70406 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:34

Πλούσιος αφρός μεσαίας διάρκειας (must), ελαφρά προς μέτρια πικρή γεύση, και το πιο σημαντικό, καλή παρέα για να απολαύσεις άλλες 3 μαζί με την εν λόγω παρέα. Αν θέλεις και σου αρέσουν οι weisse, δοκίμασε Paulaner και Weihestephaner.

#70407 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:38

Γαμάτες οι Weiß, δοκίμασε Paulaner,HB ή König Ludwigs, καλό πράμα από Μόναχο. Η Βαυαρία είναι η μάνα της Weiß. Απέφευγε το μπουκάλι της Erdinger :P

Τρου μπύρα; Χαχαχαχαχαχα!!! Κοίτα απλά να έχει γεύση και να μην είναι σαπούνι, και να σ' αρέσει.

Προσωπικές αγαπημένες είναι και οι βαυαρέζικες Hell, όπως η Augustiner (πέρσι κατανάλωσα αισχρές ποσότητες σ' ένα αυστριακό μαγαζί δίπλα απ΄ το σπίτι μου) ή η Hacker-Pschorr. Και η Krombacher!!! Αν και είναι σαφώς πιο πικρή.

Επίσης, αν βρεις, δοκίμασε κάποια Radler. Είναι 50% μπύρα (βαυαρική Hell, που είναι λάιτ από μόνη της) και 50% λεμονάδα, γλυκό, δροσιστικό, δεν νιώθεις αλκοόλ. Η Schöffenhofer έχει 2 παρόμοιες αναμίξεις, 50% Weiß και 50% γκρέηπφρουτ ή φραγκόσυκο, που είναι σαν μπρηζεράκια, μόνο πιο γευστικά και χωρίς χημείες κτλ.

Spoiler: Μπούχου μπούχου!!!

#70408 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:40

Πλούσιος αφρός μεσαίας διάρκειας (must), ελαφρά προς μέτρια πικρή γεύση, και το πιο σημαντικό, καλή παρέα για να απολαύσεις άλλες 3 μαζί με την εν λόγω παρέα. Αν θέλεις και σου αρέσουν οι weisse, δοκίμασε Paulaner και Weihestephaner.

Τι θα πει αφρός μεσαίας διάρκειας; Ούτε νιώθω το πως μετράμε την ξινάδα ρε συ, όλες ξινές είναι.

Από weisse μόνο maisels και vitus έχω δοκιμάσει, είναι παρόμοιες αυτές που προτείνεις;

Οι radler μου αρέσουν πολύ αλλά δε συγκρατώ μάρκες.

Also: Gingerbeard.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#70409 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:43

Εσύ μου φαίνεται περνούσες καλά... Αλλά τώρα όχι.

Αν θέλεις να το παίξεις πιο κάγκουρας, μπορείς να δοκιμάσεις Desperadoes, μπύρα που περιέχει και tequila (πόσο % δεν ξέρω :/ ). Ωραία κόκκινη, για τα ελληνικά δεδομένα, είναι McFarland, αλλά δες πρώτα την Belzebuth καλύτερα, αν την βρεις.

Τη ξινάδα θα αρχίσεις σε λίγο καιρό να την καταλαβαίνεις, μην ανησυχείς :P. Χωρίς αφρό η μπύρα οξειδώνεται και χαλάει η γεύση και το άρωμα. Δεν έχω πιει maisels, αλλά νομίζω ότι μοιάζουν με τη vitus.

Από μαύρες (πιο βαριές και πικρές) προτείνω kozel dark και Gulden Draak.

Επίσης, προσοχή. Το καλοκαίρι ΔΕΝ πίνουμε πολλές μπύρες. Μπορεί να είναι δροσιστική, να τη γουστάρεις άσχημα μια μέρα με 40 βαθμούς ενώ βρίσκεσαι στη παραλία, αλλά η μπύρα είναι ύπουλη, όπως ακριβώς και το κρασί. Αν παρασυρθείς και πιεις καναδύο παραπάνω από ότι θα έπρεπε, θα κάνεις άσχημο και κεφάλι και θα ζεσταίνεσαι πολύ περισσότερο από πριν, it beats the whole point

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:54

#70410 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 20:55

Η κοζελ είναι αυτή με το κατσίκι (ή τράγος), να κάτι ξέρω κ εγώ!

Η vitus έχει πολύ πιο έντονη γεύση από τη maisels. Αν τις δοκιμάσεις δίπλα-δίπλα η maisels σου φαίνεται εντελώς άγευστη.

Δημοσιευμένη  εικόνα