Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Started By
_GaARa_
, Nov 21 2006 15:27
94137 replies to this topic
Posted 17 November 2012 - 23:19
Έμαθα να φτιάχνω πεντανόστιμες κρεπούλες...Και να τις γεμίζω με ακόμη πιο πεντανόστιμα υλικά..
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 18 November 2012 - 00:24
Mind virus ^
Posted 18 November 2012 - 15:28
Αν ξαναπαίξεις, θα το δείς αριστερά. xD
Edited by shinigami94, 18 November 2012 - 15:29.

Spoiler:
Posted 18 November 2012 - 15:34
^^EEEEEEEEEEEE AYTO MOΛΙΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ??
αφηστε ησυχο το ειδος μου!!!

αν γινει ζομπι τοτε αλλαζει το πραμα
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ??
αφηστε ησυχο το ειδος μου!!!
αν γινει ζομπι τοτε αλλαζει το πραμα
Posted 18 November 2012 - 15:48

*hug*
フカフカ
Posted 18 November 2012 - 23:55
http://en.akinator.com/
Σημερινή ανακάλυψη που έχει πολύ πλάκα. Βάζεις όποιο μα όποιο πρόσωπο ή χαρακτήρα θέλεις στο μυαλό σου (πραγματικό πρόσωπο, φανταστικό, από βιβλίο, από anime ότι νάνε) και στο βρίσκει!
Μέχρι τώρα ότι έχω σκεφτεί το έχει βρει. Σε μερικά άμα είναι πολύ περίεργο πρόσωπο μπορεί να μην το βρει με την πρώτη μαντεψιά αλλά με την δεύτερη συνήθως είναι μέσα!
Τώρα άμα βάλετε στο μυαλό σας την γειτόνισσα την κυρα Μαρίτσα προφανώς δεν θα ξέρει το όνομα της αλλά παρόλα αυτά θα μαντέψει ότι είναι η γείτονάς σου.
Έχει πλάκα! Να δούμε αν θα βάλει κάποιος κάποιον (σχετικά) γνωστό που να μην τον βρει!
Σημερινή ανακάλυψη που έχει πολύ πλάκα. Βάζεις όποιο μα όποιο πρόσωπο ή χαρακτήρα θέλεις στο μυαλό σου (πραγματικό πρόσωπο, φανταστικό, από βιβλίο, από anime ότι νάνε) και στο βρίσκει!
Μέχρι τώρα ότι έχω σκεφτεί το έχει βρει. Σε μερικά άμα είναι πολύ περίεργο πρόσωπο μπορεί να μην το βρει με την πρώτη μαντεψιά αλλά με την δεύτερη συνήθως είναι μέσα!
Τώρα άμα βάλετε στο μυαλό σας την γειτόνισσα την κυρα Μαρίτσα προφανώς δεν θα ξέρει το όνομα της αλλά παρόλα αυτά θα μαντέψει ότι είναι η γείτονάς σου.
Έχει πλάκα! Να δούμε αν θα βάλει κάποιος κάποιον (σχετικά) γνωστό που να μην τον βρει!
Posted 20 November 2012 - 01:38
Στα εδώ public, όλα τα βιβλία είναι -10% και η έκδοση δωρεάν.
Posted 20 November 2012 - 01:43
Kι εχω που βγαλα τν περασμενο μηνα (θεσσνικη θα μου πεις ) ηταν δωρεαν κι εχει οντως 10% στα βιβλια!
Ολα τα manga που πηρα, τα πηρα με εκπτωση!
Ολα τα manga που πηρα, τα πηρα με εκπτωση!
Posted 20 November 2012 - 01:47
Στο Public της Λευκωσίας, μέσα σε 3 μήνες ο τομέας των manga μειώθηκε σταδιακά σε μερικά ράφια, μέχρι που εξαφανίστηκε :/
Edited by meidei, 20 November 2012 - 01:47.