Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#69526 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 09:16

Εννοώ ήταν το ίδιο στερεότυπο (γιατί ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, το TBBT είναι σειρά φτιαγμένη πάνω σε στερεότυπα), αλλά το αποτέλεσμα με την Λέσλι ήταν πολύ καλύτερο.

#69527 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 10:07

Youtube Video

-Η μητέρα μου μου έστειλε το Nintendo 64.
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
-Ώρα για Μάριο!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΓΚΟΥΓΚΟΥΧ *το κοίνο πέφτει από τις καρέκλες από τα γέλια*
-Μα κάθε Παρασκευή παίζουμε vintage παιχνίδια!
*σιωπή*

(πέθαναν από το γέλιο)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Warchief: 07 Οκτώβριος 2012 - 10:07

#69528 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 10:50

χιούμορ από την ταράτσα

επίσης οι γνώσεις δεν μας σώζουν από τους καρχαρίες, οι καραμπίνες όμως βοηθάνε λίγο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 07 Οκτώβριος 2012 - 10:51

#69529 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 12:26

While you are at it, κάποιος/α να κόψει τις σκηνές με την Chitanda και τους εσωτερικούς μονόλογους του Oreki από το Hyouka, γιατί υποσκάπτουν την σειρά.

#69530 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 16:07

Σήμερα ανακάλυψα για πρώτη φορά τα δολοφονικά μου ένστικτα. Είχαν δώσει κάποια σημεία ζωής και σε προηγούμενες περιπτώσεις, αλλά τώρα ήμουν σε φάση: "Πολλά splatter anime βλέπω, ίσως είναι η ώρα να πάω να δω ένα ψυχολόγο." Ποτέ ξανά δεν είχα επιθυμήσει τόσο έντονα ένα Death Note. Αν δείτε σύντομα στις ειδήσεις: Φοιτήτρια έσφαξε άγρια, χωρίς έλεος, παρέα ρεμαλιών στο διπλανό διαμέρισμα, εγώ θα είμαι, μην το ψάξετε πολύ... Δεν έχω κοιμηθεί απ' τις 4 το πρωί και παρόλο που προσπαθώ και τσούζουν τα μάτια μου έχω τόσα νεύρα και τόση υπερένταση που μου είναι αδύνατον. Δε μιλάμε για περίπτωση τύπου έκαναν φασαρία το βράδυ, μιλάμε για καθαρή περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης, (ειλικρινά ντρέπομαι πολύ ν' αναφέρω όσα ειπώθηκαν) χωρίς καμιά αιτία και αφορμή - το μόνο interaction που είχε υπάρξει με το συγκεκριμένο γείτονα ήταν να συστηθώ κάποιες μέρες πριν! Έφερε την παρέα του ο κύριος, μεθυσμένοι όλοι, κι έγινε το σώσε. Απ' τη μια έλεγα να πάρω την αστυνομία, κι απ' την άλλη ν' αρχίσω να μαχαιρώνω την πόρτα τους. Τελικά το βράδυ δεν έκανα τίποτα, ούτε καν μίλησα ή φώναξα, κι έφερα το πρωί τον σπιτονοικοκύρη μου που τον έπιασε τον άλλο και του είπε δυο κουβέντες σταράτες, αλλά χωρίς θυμό. Αν κι εγώ δίπλα έβραζα, γιατί ο κύριος πήγε να το παίξει: είχαμε άλλη κοπέλα δίπλα, δε λέγαμε για σένα, λες και είμαι απολύτως ηλίθια και κουφή! Τώρα ηρέμησαν, υποσχέθηκαν ότι δε θα επαναληφθεί, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να βασιστώ σε αυτό ή αν το άλλο σαββατοκύριακο θα κάνουν τα ίδια, τη στιγμή που η πρώτη τους δικαιολογία ήταν το πιο ηλίθιο ψέμα του αιώνα. Αν γίνει αυτό, δεν ξέρω τι θα πιάσει πρώτο το χέρι μου, το τηλέφωνο για την αστυνομία ή το μπαλτά.

Δεν πάω καλά. Πρέπει να ηρεμήσω... :blurah5:

Ειλικρινά όμως, μερικές φορές δεν ξέρω πώς ξεχωρίζουν μερικοί άνθρωποι απ' τα ζώα. Μου είναι αδύνατον. Λέω ότι δεν μπορεί να έχει περισσότερη νοημοσύνη και τακτ μια μαϊμού, έλα όμως που όλο και κάποιος @#$%&^* θα βρεθεί να μου αποδείξει το αντίθετο! Αν δεν μπορείς να ζήσεις στην κοινωνία των ανθρώπων, να πας σε στάβλο ρε :mad: , που νομίζεις πως οι γυναίκες είναι σκουπίδια και μπορείς να τους φέρεσαι έτσι!!!!!!!!!!!!

Somebody please fetch me a Death Note! Please!

...sorry for the rage...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DoB: 07 Οκτώβριος 2012 - 16:17

#69531 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 16:21

Don't worry με το καταλληλο αντιτιμο μπορουμε να το κανουμε να φανει σαν ατυχημα. Αν συνηθιζει να μεθαει θα ειναι αρκετα ευκολο.

stasou%2520mygdala.jpg

#69532 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 19:27

yes... yes... :hiding_something: ..a man needs a name.. :hehehe:

#69533 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 20:00

Χαίρομαι που το μόνο θέμα με τον διπλανό μου είναι οι κιτς Ελληνικές σημαιούλες που έχει κρεμάσει στην εξώπορτα και στο μπαλκόνι του.
Dob, μπορείς και μόνη σου μην ανησυχείς, οι μεθυσμένοι σφάζονται εύκολα.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#69534 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 22:54

Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να με πείσετε να μην σηκώσω τις οικονομίες μου από την τράπεζα για να αγοράσω το νέο rpg των Pokémon, γιατί δεν έχω λεφτά για πέταμα.
Να πω ότι υπάρχει wifi event για όσους έχουν το νέο παιχνίδι την πρώτη βδομάδα της κυκλοφορίας.

#69535 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 23:46

Οχι να πας να το παρεις. Αξιζει τον κοπο.

stasou%2520mygdala.jpg

#69536 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2012 - 00:28

Το ξέρω γμτ :( Με όσα διάβασα, είναι B/W done right (δεν ενθουσιάστηκα υπερβολικά με B/W).

#69537 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2012 - 08:15

Για ποιο Pokemon λες;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#69538 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2012 - 10:38

Black 2 / White 2.

#69539 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2012 - 11:09

Μπορείς να πάρεις μια r4 εναλλακτικά meidei. Ένα παιχνίδι μόνο του δεν αξίζει τα πενήντα ευρώ.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#69540 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2012 - 11:31

Υποθέτω προλαβαίνω να πάρω το ποκεμον του ιβεντ στη φλασκαρτ, και αγοράζω το παιχνίδι πιο μετά και το μεταφέρω... πλέον χάνεις δυνατότητες με την φλασκαρτ, δεν θα έκανα κανονικό playthrough...