Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#69511 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 October 2012 - 19:57

Μήπως αυτοί που σου το είπαν δεν είναι φίλοι σου;

Posted Image

#69512 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 05 October 2012 - 20:32

Νιώσε περήφανος Καλαμάρη.

Νομίζω είμαι αυτής της άποψης.

#69513 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 05 October 2012 - 21:00

εγώ μπορεί και να αυτοκτονούσα στη θέση του, ή θα κρυβόμουν σε καμιά σπηλιά γιατί δεν είμαι τόσο extreme...
Posted Image

#69514 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 05 October 2012 - 21:18

Posted Image

#69515 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 05 October 2012 - 22:01

Χμμ σε έχουν πει και Spock?

#69516 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 05 October 2012 - 23:03

Ανησύχησε...

Νιώσε περήφανος Καλαμάρη.

Αμφιταλαντευομαι αναμεσα στα δυο.

#69517 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 06 October 2012 - 12:23

Α ρε Κεντέρη, βασιλιά των καμμένων.

Posted Image

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#69518 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 October 2012 - 14:44

Μήπως αυτοί που σου το είπαν δεν είναι φίλοι σου;

Είναι.Και μια καθηγήτρια μου το χει πει.Και όχι δεν με έχουν πει spock...ευτυχώς ο.Ο

Άρα έχουμε 2 οτί είναι θετικό,2 ότι είναι αρνητικό και έναν ανάμεσα.Το confusion μου διογκόθηκε.Ευχαριστώ πολύ :hihi2:

sc5bab.jpg

#69519 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 06 October 2012 - 14:48

^
Μαμάει ο Spock.- Posted Image

Όσο για την καθηγήτρια δεν ξέρω τι να σκεφτώ.
Εσύ θα την ξέρεις καλύτερα να καταλάβεις πώς το εννοούσε.

Edited by SouLSLayeR, 06 October 2012 - 14:48.

#69520 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 06 October 2012 - 15:02

Διάβασα κάτι σήμερα πολύ ενδιαφέρον.Η πρώτη επίθεση καρχαρία που καταγράφτηκε ποτέ στην αρχιότητα ήταν όταν το καράβι των Περσών συγκρούστηκε στα βράχια της Αθωνικής χερσονήσου λόγω κακοκαιρίας..Την έχει καταγράψει ο Ηρόδοτος.<<Τα θηρία>> έλεγε, κομμάτιαζαν και κατασπάραζαν τα κορμιά....

Ο Αισχίνης πάλι, ένας από τους Αττικούς ρήτορες και πολιτικούς, πίστευε ότι ο θεός Απόλλωνας, για να τιμωρήσει τους πολιτικούς που του έδειχναν αδιαφορία, έστελνε καρχαρίες στην θάλασσα για να τους κατασπαράξουν την ώρα που κολυμπούσαν..
Spoiler:

Τις υπόλοιπες πληροφορίες που μου έκαναν εντύπωση τις παραθέτω παρακάτω :

Το Σάββατο, 1η Ιουνίου του 1963, η αυστριακή συγγραφέας και φιλόλογος, από τη Βιέννη, Χέλγκα Πόγκλ, κατασπαράχθηκε ενώ κολυμπούσε σε απόσταση τριών μόλις μέτρων από την ακτή, μπροστά στα μάτια της φίλης της, Βίλκεν.

Η κοινωνία του Βόλου τρομοκρατήθηκε και όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι οι παραθεριστές ήταν επιφυλακτικοί. Τον επόμενο μήνα (6/7/1963) οι κάτοικοι της Κασσάνδρας στην Χαλκιδική είδαν έντρομοι μια φώκια να βγαίνει τρομοκρατημένη στην ακτή και αρκετούς τόνους να πηδούν για να ξεφύγουν από το θηρευτή τους, έναν πεντάμετρο καρχαρία. Οι αλιείς της περιοχής παράτησαν όλα τα αλιευτικά εργαλεία τους στη θάλασσα και έλεγαν ότι επρόκειτο για τον ίδιο καρχαρία που κατασπάραξε τη Χέλγκα στον Παγασητικό.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#69521 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 06 October 2012 - 19:04

Προβληματικό θα ήταν το Amy Farah Fowler. Ο Sheldon έχει μια άλφα συνέπεια χαρακτήρα.

#69522 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,827 posts

Posted 06 October 2012 - 22:54

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#69523 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 07 October 2012 - 02:51

Meidei, η Amy έχει γίνει από τους πιο τέλειους χαρακτήρες στη σειρά. Πεθαίνω στα γέλια μαζί της. Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην οθόνη δεν είχε κάνει τόσο impact, τώρα όμως απογείωση.

Επίσης, καλαμάρι, να μην ανησυχείς, σαν τον Σέλντον ακριβώς αποκλείεται να είσαι, οπότε ok.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#69524 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 07 October 2012 - 08:41

Meidei, η Amy έχει γίνει από τους πιο τέλειους χαρακτήρες στη σειρά. Πεθαίνω στα γέλια μαζί της. Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην οθόνη δεν είχε κάνει τόσο impact, τώρα όμως απογείωση.

Επίσης, καλαμάρι, να μην ανησυχείς, σαν τον Σέλντον ακριβώς αποκλείεται να είσαι, οπότε ok.

Ρε 'συ, όταν βλέπω μια χαρακτήρα να έχει για βασική ατάκα κάτι κοντά στο 'OH MY PERIOD", έστω και μια φορά κάθε κάποια επεισόδια, δεν μπορώ να την πω τέλεια. Ούτε ο Χάουαρντ έτσι...
Την Λέσλι (?) την προτιμούσα περισσότερο, παρόλο που δεν διέφεραν και τόσο.

#69525 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 07 October 2012 - 09:09

Ε όχι και δε διέφεραν! Η Λέσλι ήταν επική. Αυτό το πράγμα, η Έιμι v2 είναι ενοχλητική.
Ο Χάουαρντ πάλι, από εμετικός, κατάφερε να γίνει συμπαθής.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.