Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#69151 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 14 September 2012 - 23:04

Well δημοκρατία έχουμε και είναι απολύτως δεκτό.Αλλα τι να κάνουμε αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει απλά είναι από το μαγαζί που δουλεύω και μου αρέσει σαν ατάκα.
Posted Image

#69152 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 14 September 2012 - 23:07

Σε τι μαγαζί δουλεύεις, αν επιτρέπεται;

Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είμαι π.χ. Καλαματιανός αν χορεύω Καλαματιανό.

#69153 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 September 2012 - 23:10

Ή τέκτονας αν χορεύει tecktonik.

#69154 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 14 September 2012 - 23:12

Εγώ που δεν χορεύω τίποτα, είμαι ένα τίποτα; Αν με πολλαπλασιάσεις με οτιδήποτε, βγάζει πάλι τίποτα;

#69155 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 14 September 2012 - 23:18

Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είμαι π.χ. Καλαματιανός αν χορεύω Καλαματιανό.

γιατι μας βγαζεις το λαδι.

#69156 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 14 September 2012 - 23:22

Not bad.

#69157 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 15 September 2012 - 01:16

Εγώ που δεν χορεύω τίποτα, είμαι ένα τίποτα; Αν με πολλαπλασιάσεις με οτιδήποτε, βγάζει πάλι τίποτα;

Math jokes, ha?
Don't be a nihilist, man. You are not zero! :nanteee:

Μη δίνεις σημασία, χαίρομαι μόνος μου. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#69158 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 15 September 2012 - 06:04

Πρέπει να κοιμήθηκα 16 ώρες. Το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Αυτή η ανεργία με σκοτώνει.

#69159 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 15 September 2012 - 06:58

οπ, συνάδελφος :P

#69160 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 September 2012 - 12:05

Μερικές γενικές παρατηρήσεις:

Το ότι κατακρίνω κάτι το οποίο λες δεν σημαίνει ότι κατακρίνω την όλη σου ύπαρξη. Κατ' εμέ αυτό θα έπρεπε να είναι προφανές σε όλους, αλλά απ' ό,τι φαίνεται (όχι μόνο εντός .aNiMe//GR, αλλά και στον κόσμο γενικότερα), δεν είναι και τόσο. Αρκετοί άνθρωποι κάνουν αυτό το λάθος να ταυτίζονται με τις απόψεις τους σε τέτοιο βαθμό που εκλαμβάνουν την κάθε αντίθεση σε κάτι που έγραψαν ως προσωπική επίθεση. Yeah, don't do that. Αν κάποιος σου πει ότι αυτό που έγραψες είναι παράδειγμα προς αποφυγή, δεν είσαι εσύ ο ίδιος το παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά αυτό που έγραψες.

Δεν χρειάζεται να μπει ειδική παράγραφος στους κανόνες κατά της κατάχρησης του νοήματος του βιασμού. Είναι κάτι που οφείλει να γίνει common sense έτσι κι αλλιώς. Παραπονεθείτε όσο θέλετε για την καταπίεση της ελευθερίας του λόγου, αλλά το .aNiMe//GR δεν είναι υποχρεωμένο να δέχεται τα χειρότερα δείγματα έκφρασης, πολλώ δε μάλλον τη διαιώνιση μιας βλαβερής νοοτροπίας. Είναι ο ίδιος λόγος που η ελευθερία του λόγου δεν θα σας εξασφαλίσει το δικαίωμα να μπείτε εδώ μέσα και να γράψετε φράσεις όπως "σήμερα στη δουλειά μου τα 'πρηξε ένας κωλοαλβανός". Νομίζω συνεννοούμαστε. Άμα θέλετε να γράφετε με κάφρικο τρόπο, υπάρχει και το 4chan.

Lord Leon, το πρόβλημα που έχουν μερικοί με τη λέξη fuck είναι ότι είναι "dirty word". Δεν έχουν πρόβλημα με τα implications της χρήσης (και της κατάχρησης) αυτής της λέξης. Κανείς δεν κατακρίνει την κυριολεκτική πράξη του fucking, οπότε ακόμα κι εκεί που αυτή η λέξη χρησιμοποιείται μεταφορικά, ακόμα και με αρνητική έννοια, δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τη χρήση της λέξης rape. Mark the difference.

Όσο για το γεγονός ότι όλη αυτή η συζήτηση σου φάνηκε ότι ήρθε από το πουθενά... έχω ξανακάνει σαφείς τις προθέσεις μου πάνω στο θέμα, σε thread που τυχαίνει να έχεις διαβάσει, το Hentai manga thread:

:arrow: Αν και δεν πρόκειται να απαγορεύσουμε την αναφορά οποιουδήποτε manga, όσο controversial κι αν είναι, οι συνάδελφοί μου κι εγώ διατηρούμε το δικαίωμα να επέμβουμε στο thread σβήνοντας posts αν κρίνουμε ότι η συζήτηση ξεφεύγει επικίνδυνα προς φιλο-rape ή φιλο-loli μονοπάτια. Με απλά λόγια, αυτολογοκριθείτε για να μην μας βάζετε στην άχαρη διαδικασία να σας λογοκρίνουμε εμείς. Άμα θέλετε να βγάλετε τον άρρωστο ανώμαλο που κρύβετε μέσα σας, υπάρχει και το /a/.

Ελπίζω αυτό να απαντά στην απορία σου για το αν υπάρχει κοινή γραμμή στη ΣΟ επί του θέματος.

PS. Μπορείτε να μην αντιμετωπίζετε τις συναδέλφους μου σαν "παρανοϊκές φεμινίστριες"; Thank you.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#69161 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 15 September 2012 - 12:25

το τελευταίο ποστ by Kenny δεν μου βγαινει
και μόλις βγαίνει.με το που πάτησα το σειβ,τσουπ βγήκε

Edited by legeon, 15 September 2012 - 12:26.

#69162 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 15 September 2012 - 12:30

Κάποιος είχε πει έναν τρόπο για να τα βλέπουμε αυτά τα ποστ χωρίς να ποστάρουμε, αλλά τον ξέχασα.

#69163 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 15 September 2012 - 12:57

Κάποιος είχε πει έναν τρόπο για να τα βλέπουμε αυτά τα ποστ χωρίς να ποστάρουμε, αλλά τον ξέχασα.

Βλέπεις τον αριθμό του κάθε ποστ (πάνω δεξιά στο ποστ) και βάζεις στο λινκ σου εκεί που λέει "page_st_τάδε" στα τελευταία δύο ψηφία τα τελευταία δύο ψηφία του τελευταίου ποστ αλλά συν 1.

#69164 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 September 2012 - 13:43

Ή απλά αντικαθιστάς με ένα copy/paste τον αριθμό μετά το st__ με αυτόν του τελευταίου ποστ πριν του εξαφανισμένου, πιο εύκολο !!!!!!

Στην περίπτωση του ωραίου ποστ του Κέννει πχ το λινκ μου έγινε

http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/2942-the-black-hole/page__pid__603086__st__69165 Gilmaru

Ναι, θα κάνει κόπυ και το όνομα του χρήστη αν απλά το επιλέξεις με double click, αλλά πάλι δουλεύει

HnH5aB0.jpg

#69165 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 15 September 2012 - 13:59

Οχι Κεννυ δεν την απαντα, γιατι δεν ακολουθει τη λογικη σε καμια περιπτωση. Για παρα πολλους λογους. Σημαντικοτερος εκ των οποιων ειναι οτι ειναι τελειως αλλο πραγμα να πεις σε ενα παιχνιδι οτι π.χ. στο Vice City αφου πηγα με την πορνη, την σκοτωσα και πηρα τα λεφτα μου πισω, ή στο λολ βιασα μια ας ή οτιδηποτε δεν θα καναμε irl, και τελειως αλλο πραγμα να το αντιμετωπιζεις έτσι όπως αντιμετωπιστηκε.

Δεν εκφραστηκε καποια αποψη, δεν εγινε καποιο "αστειακι", δεν αναφεροταν καν σε ανθρωπο. Περιγραφει απλως μια διαδικασια στο πισι. Δε με ενοχλει να μην αρεσει σε καποιον το οτι υπαρχει κατι τετοιο σε παιχνιδι. Γουστα.

Με ενοχλει το τι ακολουθησε. Δεν βλεπω να υποστηριζεται απο αξιολογικα κριτηρια, ο συσχεστισμος με το actual raping ειναι αβασιμος και δεν υποστηριζεται ουτε απο τους αριθμους ουτε απο το target group που απευθυνεται, και για να μην το τραβαμε, αν επιτρεπεται να μιλαμε για μια ταινια που π.χ. η μονικα μπελουτσι βιαστηκε δεν θα πρεπε να υπαρχει προβλημα να μιλαμε και για ενα παιχνιδι.

Τι λεξη βιαζω θα τη βρεις κατα κορον στο φορουμ σε σουνεν θρεντς. και στα παιχνιδοθρεντς. δεν ειναι κατι καινουριο. με τη μεταφορικη της σημασια, παντα.

Θα βρεις και θρεντς τα οποια ομαδες ή φύλα ανθρωπων αντιμετωπιζονται ως ενα κομματι κρεας (ισως και καποια απο αυτα να τα εχουν φτιαξει μελη της ΣΟ) . Μπορει να μην αναφερεται η λεξη "βιαζω" αλλα υποτιθεται οτι το προβλημα μας κρυβεται πισω απο τη λογικη στην οποια οδηγει το rape culture n'est-ce pas?

Αλλου δεχομαστε το χαβαλε και αλλου οχι λοιπον; και με ποια κριτηρια; αυτο εχει σημασια και περισσοτερη για σας παρα για μενα.

Δεν ειναι οτι θελω να σβηστουν ολα αυτα και να μοιραστουν καμπανες, το αντιθετο θελω να παραμεινουν ολα. Και οπως εχουμε την απαιτηση να αντιλαμβανονται οι αλλοι τον χαβαλε μας, να δεχομαστε και μεις των αλλονων. Οχι να επιβαλλουμε τα κριτηρια μας πισω απο γενικους κανονες.

Απο κει και περα δεν εχω να προσθεσω κατι αν δεν γινεται αντιληπτη η υπερβολη και η διαφορα. Ουτε θα πω στην διαδικασια να αναλυσω ποιος και γιατι αντιλαμβανεται καποια πραγματα ως ψυχολογικη ή προσωπικη επιθεση. Hell, απαντω αυτη τη στιγμη μονο και μονο επειδη εγραψες εσυ, και μαλιστα αφου το θεμα ειχε ληξει.

2 σημεια μονο.

Το "fuck you" οταν ξεκινησε ως εχεμ "ευχη", πριν καν εγω και συ γεννηθουμε, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εξηγησω οτι δεν υποννοουσε τιποτα το συναινετικο. Ξερουμε πολυ καλα τι σημαινε, και τι φαλλοκρατικα και θρησκοληπτικα κομπλεξ εκρυβε απο πισω της. Αν τα τελευταια χρονια εισηχθη το rape, ειναι διοτι το fuck εγινε ψωμοτυρι και εχασε την αρχικη του "αιγλη". Οποτε ασε το μαρκ δε ντιφερενς και τα συναφη, διοτι το ρεηπ καλτιουρ επι της ουσιας υπαρχει πριν και απο το ιδιο το rape που λεει ο λογος, και το χρησιμοποιουμε ολοι μας κατα κορον, και εντος φορουμ και εκτος.

Εκτος αν οταν εσυ λες για καποιον fucken sbdy εννοεις οτι καποιος του κανε γλυκο ερωτα με κερακια και κανταδες, που δε νομιζω.

και 2ον δεν ξερω τι στα κοματια συναφεια βρηκες με το βιασμο μερικων sprites και τον "κωλοαλβανο" αλλα εγω δεν τη βλεπω και δε μου λειτουργει το παραδειγμα.

Στα δικα μου τεφτερια οποιος αντιμετωπιζει υπερβολικα, μικροπραγματα, ειναι ακραιος "κατι" τωρα τι και ποσο δε με νοιαζει, ετσι κι αλλιως τον εαυτο του βλαπτει και ζει στο φοβο, όχι εμενα. Σε καθε περιπτωση, εδω περα οπως λες και συ απανταμε σε ποστ και δεν κρινουμε ανθρωπους, οποτε οποιος γραφει ακραια φεμινιστικα ποστ, θα παρει και τις αντιστοιχες απαντησεις, ακομα και αν απο πισω κρυβει εναν ακραιο σωβινιστη. Διαλογο κανω οχι το πορτρετο του.

Οποτε:
Οσες φορες και να επαναλαμβανετε τα ιδια επιχειρηματα, και τις αντιστοιχες τραβηγμενες απο τα μαλλια συσχετισεις δε θα αποκτησουν ξαφνικα λογικη υποσταση μεσω της επαναληψης. Αρα δεν εχει κατι να καταλαβω. θα ειχε αν ειχατε μια κοινη γραμμη για όλο το φορουμ. Ή αν ησαστε δηλωμενοι ακραιοι φεμινιστες. Τωρα, δεν εχει.

Επειδη ομως ειμαι ενας ο βλακας που δεν καταλαβαινει, και ευτυχως αρκετα εξυπνος ωστε να προσαρμοστω και σε αυτα που δεν καταλαβαινω, δεν θα εχει κανεις προβλημα μαζι μου εφεξης με την "κοινη γραμμη" Εξαλλου δε μου αρεσουν καν αυτα τα παιχνιδια. οποτε κουλ.

Εγώ θελω να το ληξουμε εδώ χωρις να προσπαθουν να με πεισουν για παραλογα πραγματα μεσω μιας "βολικης διαλεκτικης".
Ψήνεστε;

stasou%2520mygdala.jpg