Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#69136 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 19:47

Well καλο θα ήτανε να μην συνεχιστεί άλλο το θέμα γιατί εκτος ότι δεν βγάζει πουθενά οι παρεξηγήσεις είναι τόσο εύκολες σαν να πας στο περίπτερο να πάρεις τσιγάρα (είμαι και καπνιστής ακόμα χειρότερα:P) και δεν θέλω να αποτελέσει αιτια μια λέξη να γίνουμε αχταρμάς γιατί ποτε μα ποτε δεν πρόκειται ούτε ψύχραιμοι να είμαστε ούτε να μιλήσουμε ορθά γιατί έτσι είναι οι online κοινότητες (χωρίς να το λέω προσβλητικά απλά πάντα μα πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα ξεφύγει).Είπαμε συγγνώμη είπαμε είμαστε λάθος ας κυλήσει η τρυπα στις σύνηθες διαδικασίες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#69137 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 19:55

Lord Leon I swear to god όταν είδα το post για μια στιγμή νόμιζα ότι θα μας έλεγες ιστορία από τότε που ήσουν γυναίκα. :hihi2: :hihi2: :hihi2:

Αnw για να σου απαντήσω και η λέξη παιδεραστία υπάρχει κάτι δεκαετίες αλλά αστειάκια του τύπου " Τα παιδάκια βλέπουν τον βιασμό σαν παιχνίδι" όπως και τα paedobears etc δεν ήταν ποτέ ευπρόσδεκτα στην κοινότητα με βάση τον κανόνα

:arrow: Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο (ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα και η πολιτική), θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων. Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή και να αφαιρούν τέτοιες φράσεις για την διατήρησης της τάξης στο forum.

ο οποίος υπήρχε πάντα στο forum. Δεν ποινικοποιείται το χιούμορ ποινικοποιούνται τα μυνήματα μίσους.

Από εκεί και πέρα COR θα στο πω για άλλη μια φορά. Ψύχραιμοι είμαστε όλοι και κάνουμε συζήτηση. Nothing personal dear μην χαλάς την καρδιά σου . Κανείς δεν είπε ότι έκανες κάτι επίτηδες. Kαι όντως ας λήξει εδώ. :)

#69138 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 20:13

Μα φυσικα. με τη διαφορα οτι δε χρησιμοποιηθηκε κατι τετοιο απο το χρηστη. (και δεν μιλαω για να κανω την υπερασπιση του αλλα γιατι θελω να ξερω πως παει η ερμηνεια των κανονων)

Δεν εβρισε δεν προσβαλλε κανενα χρηστη ή ομαδα ανθρωπων. Δεν εξεφρασε καν καποια γνωμη, αλλα απλως ανεφερε κατι που εκανε σε ενα παιχνιδι. Το αν αρεσει η οχι σε καποιον δε μας αφορα, απο τη στιγμη που δεν προσβαλλει μια ομαδα. Και δεν πιανω καν το πως συσχετιστηκε ενα παιχνιδι με θεματα που αφορουν την rl.

Οποτε δεν καταλαβαινω που κολλησε αυτος ο κανονας.

Και το πως υποθετικα θα μπορουσε να το παρει καποιος επειδη υποθετικα μπορει να εχει βιωματα Χ δεν ειναι κριτηριο, και εξισου δε μας αφορα.

Αμα ηταν ετσι να βαλουμε σε καλουπια ολες της εκφρασεις τις σχετικες με bullying, ενδοοικογενειακη βια, ναρκωτικα και δεκαδες αλλα που μπορει να σχετιζονται με προσωπικα βιωματα (καθολου σπανια ειναι η αληθεια) τοτε σε αυτο που θα κατεληγε το σαιτ εμενα προσωπικα δε θα με ενδιεφερε και τοσο να ασχοληθω, η τουλαχιστον ετσι νομιζω.

stasou%2520mygdala.jpg

#69139 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 20:35

op op oppan gungnam style!!! είναι τόσο άθλιο και τόσο επικό ταυτόχρονα!

(το λέω στο άκυρο γιατί αυτή η βλακεία πάντα χαλαρώνει τη συζήτηση)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MimisMan: 14 Σεπτέμβριος 2012 - 20:37

Δημοσιευμένη  εικόνα

#69140 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 20:58

Το false equivalence μεταξύ όσων μίλησαν στο thread για το θέμα και όσων που θεώρησαν την τραγωδία στο Columbine επακόλουθο της μουσικής του Marilyn Manson θα μπορούσε να λείπει.

Δε ζήτησε κανένας από τον Carnival of Rust ν' απολογηθεί ή να πάρει πίσω το post του, μόνος του το έκανε.
Αλλά το post του αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή και έπρεπε να το επισημάνουμε, εκτός κι αν θεωρείς τη φράση "εκεί που βίαζα μια Ας (boobs arrow)" κατάλληλη φράση για forum.
Θα μπορούσα να συνεχίσω ν' αναλύω γιατί το να χρησιμοποιείς το βιασμό σαν ανάλαφρο αστειάκι είναι πολύ κακή ιδέα (και δη σε PG-13 forum), αλλά προφανώς δεν έχει νόημα.

6dqFccT.gif

#69141 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 21:05

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

#69142 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 21:19

Lord Leon, εντάξει, ανεξάρτητα από το πως άρχισε η κουβέντα, άνοιξε το θέμα του "rape culture" γενικότερα, όχι μόνο με βάση ότι είπε ο Carnival.

Για μένα, μπορεί η χρήση της λέξης rape αυτή καθαυτή να μην αυξάνει την πιθανότητα εκδήλωσης επιθετικής συμπεριφοράς προς το άλλο φύλο, αλλά σίγουρα αντανακλά μια γενικότερη αντίληψη, νοοτροπία (όπως θέλετε πείτε το) η οποία σχετίζεται άμεσα με την εμφάνιση τέτοιων συμπεριφορών. Kαι φυσικά δεν έχει να κάνει μόνο με τον βιασμό.

Κατά τα άλλα

Ένας από τους πολλούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι και το γεγονός ότι η όλη βιομηχανία είναι ανδροκρατούμενη και έχοντας ως δικαιολογία το escapism, στην ουσία ζωγραφίζουν φαντασιώσεις, και όχι ανθρώπους/χαρακτήρες.

Μάλλον αποτελώ εξαίρεση, αλλά εμένα πάντα μου την έδινε αυτό, παρότι είχα πάντα το escapism μέσα μου :P. Θέλω το περιεχόμενο του φανταστικού να είναι "αληθοφανές", να μπορώ να ξεγελάσω τον εαυτό μου για μια στιγμή ότι όντως αυτό που βλέπω/διαβάζω θα μπορούσε, έστω, να υπάρχει. Λίγο στυλ δεν βλάπτει, αλλά θέλω σαν σύνολο η όλη εικόνα να συμβαδίζει και να δίνει έμφαση στο σύνολο του χαρακτήρα και όχι τόσο/μόνο στην σεξουαλική του ταυτότητα.

Οι άπειρες πολεμίστριες που έχω δει ΜΕ ΨΙΛΟΤΑΚΟΥΝΑ :Crying2: , με έχουν τραυματίσει.

Για τα υπόλοιπα υπάρχει και ο Luis Royo.
Spoiler:

:nbleed: Αυτός συγχωρείται. :nbleed:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 14 Σεπτέμβριος 2012 - 21:32

#69143 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 21:24

επειδή βαρέθηκα εσάς και την τρύπα σας(αυτό και αν μπορεί να θεωρηθεί ακατάλληλο και διεστραμμένο)
:gn2:

#69144 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 21:44

Το false equivalence μεταξύ όσων μίλησαν στο thread για το θέμα και όσων που θεώρησαν την τραγωδία στο Columbine επακόλουθο της μουσικής του Marilyn Manson θα μπορούσε να λείπει.

Δε ζήτησε κανένας από τον Carnival of Rust ν' απολογηθεί ή να πάρει πίσω το post του, μόνος του το έκανε.
Αλλά το post του αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή και έπρεπε να το επισημάνουμε, εκτός κι αν θεωρείς τη φράση "εκεί που βίαζα μια Ας (boobs arrow)" κατάλληλη φράση για forum.
Θα μπορούσα να συνεχίσω ν' αναλύω γιατί το να χρησιμοποιείς το βιασμό σαν ανάλαφρο αστειάκι είναι πολύ κακή ιδέα (και δη σε PG-13 forum), αλλά προφανώς δεν έχει νόημα.

Οχι. Δεν θα μπορουσε να λειπει. Γιατι ειναι ενα καλο παραδειγμα στο να αποδωσει το πως μου φανηκαν απο τη δικια μου οπτικη γωνια τα λογικα βηματα απο το rape culture στο rape αυτο καθ'αυτο. Αν δε σου αρεσει προτεινε κατι καλυτερο που να αποδιδει το ιδιο όμως νοημα, μην αφοριζεις.

Και θεωρω πολυ χειροτερο "για ενα φορουμ" το να λεει καποιος θα μπορουσα να σου πω ενα καρο πραγματα πανω σε αυτο αλλα προφανως δεν εχει νοημα.(!)

Για ποιον;

Αυτο που σε μενα ειναι προφανες ειναι οτι ο τόνος σου επιδεχεται βελτιωση.

Τεσπα απο εμενα σταματαει εδω, και γυριζω στο χαβαλε Mode.

stasou%2520mygdala.jpg

#69145 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 21:55

Oh, this is rich. Εσύ σύγκρινες το σκεπτικό όσων μίλησαν στις προηγούμενες σελίδες για rape culture με τους παρανοϊκούς που νομίζουν ότι το Columbine συνέβη επειδή Marilyn Manson. Εφ' όσον αυτή είναι η βαρύτητα που έδωσες στα λεγόμενα τα δικά μου και των υπολοίπων, πραγματικά δεν υπάρχει νόημα να πω ο,τιδήποτε άλλο.

Ο τόνος μου δεν πρόκειται ν' αλλάξει στο παραμικρό πάντως.

6dqFccT.gif

#69146 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 21:57

πολυ σπαστικο αυτο το bug με το τελευταιο ποστ μιας σελιδας

Εδιτ:
Youtube Video

ΟΟΟΟΟΟΛακηΛακηαηντουουουουλακατσα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 14 Σεπτέμβριος 2012 - 22:07

stasou%2520mygdala.jpg

#69147 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 21:57

Από μεριάς μου λίγο άτυπο το παράδειγμα περί forum όταν το Rape-Culture στα ανιμε και ιδιαιτερα στα yaoi και hentai δίνει και παίρνει.Με την ίδια λογική όσοι κάνουνε κοσπλαυ και τον Pyramid Head από στο sillent hill αυτομάτως τους βάζουμε σε αυτους που υποκινούνε τον βιασμό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#69148 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 22:03

Posted Image

O RLY YOU DON'T SAY! :woot:

... God help me what am I still doing in 9gag when the best pics are something like this... :wth2:

#69149 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 22:39

True terror

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#69150 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 22:54

Carnival of Rust, διαφωνώ με την υπογραφή σου.