Vectrapearl ο κολλητος μου ειναι 13 χρονια με την γυναικα του (δεν ειναι παντρεμενοι) απο τα οποια τα 11,5 ειναι συγκατοικηση και τα τελευταια 7+ κανει και την αποκλειστικη στη μανα του που εχει σοβαροτατα προβληματα υγειας. Ακομα ειναι σαν πιτσουνακια ( με τη γκομενα ντε, όχι με τη μανα του, παλιοδιεστραμενοι! ). Ξερω ο,τι δεν ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα, αλλα θα εκπλαγεις απο το πόσα πραγματα ειναι θεμα επιλογών σε αυτη τη ζωή. At least, εγώ ακομα εκπλησσομαι.
και όσον αφορά εμένα τουλαχιστον, να ξερεις δε σε κρινω (νομίζω μαλιστα οτι δεν εχω περασει ποτε την διετια) διοτι ξερω απο πρωτο χερι οτι το όσα γινονται μεσ΄το σπιτι δεν τα ξερουν οι έξω και όλα ειναι σχετικά. Αλλά αν μπορέσεις να δεις αυτά που έγραψες αποστασιοποιημένα θα δεις και συ ειμαι σίγουρος οτι βγαζουν μια κοινοτυπη γραφικοτητα ως εικονα που προκαλει γελιο
Μα γιαυτο το εγραψα οτι το ολο θεμα ηταν με χιουμοριστικο τονο(actualy μου αρεαει να γινομαο που και που γραφικος)
Σοβαρα τωρα... Το παραδειγμα που εθεσες ειναι για μενα αρκετα σημαντικο... Μεσα απο προβληματα καμια φορα ο ερωτας και η αγαπη γιγαντωνονται..αλλοι παλι τα παρατανε...
εχουμε περασει πολλα ζορια μαζι και με θεματα υγειας και αλλα και παντα τα καταφερναμε .....
και βεβαια ειναι θεμα επιλογων....και βεβαια εκπλησομαι και εγω αν αναλογιστω πως ημουν 6-7 χρονια πριν και πως εχω αλλαξει στην μετα πορια μου με την γυναικα μου...τελικα ειναι να βρεις τον σωστο ανθρωπο στην ζωη σου.....
Γενικα ολη αυτη η συζητηση ειναι κατι σαν το συμπαν οσο μιλας αυτη αυξανεται και δεν σταματα ποτε...
Παντος περα απο καθε πλακα και αστειο η οικογενεια μου ειναι το παν...εχω αναφερει οτι εχω παιδι;ναι εχω ενα κοριτσαρο 4 χρονων....και μου εχει φαει την ζωη

(με την καλη εννοια)
Οταν ερθει ο καιρος σας θα ακουσε πολλα,ειδικα απο παντρεμενους...ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...αν δεν το ζησεις δεν ξερεις...εγω το ζω και δεν μετανιωνω δευτερολεπτο...
Και κατι τελευταιο προς τους αντρες λιγη παντοφλα στο σπιτι απο την γυναικα δεν εβλαψε κανεναν...γιατι η γυναικα με την παντοφλα εχει σκοπο να σε κανει καλυτερο ανθρωπο και λιγοτερο καφρο-παρτακια-ρεμαλι,δεν εχει σκοπο να σε ευνουχισει και να σου κρεμασει τα καμπανελια στον τοιχο για τροπεο..δεν αφορα ολους αυτο γιατι σιγουρα υπαρχουν και μελη που δεν ειναι τετοιοι............
ΥΓ1.να θυμαστε παντα τον χρυσο κανονα της υγειης σχεσης..........να κατεβαζεις παντα το καπακι της τουαλετας......
Edited by vectrapearl, 13 September 2012 - 10:43.