Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#69031 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 18:44

Πόσο ΘΕΙΚΟ είναι το αναγνωστήριο του μαθηματικού της Αθήνας!!!
Κάθε φορά που πάω εκεί για διάβασμα, μέσα σε τρεις ώρες βγάζω ύλη που κανονικά θα μου έπαιρνε τουλάχιστον μια μέρα. Είναι τόσο όμορφο, ήσυχο, άνετο και όλοι διαβάζουν με ευλάβεια. Και να θέλεις να κωλοβαρέσεις δεν μπορείς. Σε ρουφάει η διαβαστερή ατμόσφαιρα!
Αν περάσω το επόμενο μάθημα, θα είναι χάρη στο αναγνωστήριο του μαθηματικού.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#69032 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 19:04

Πάντως εγώ 5 χρόνια στον ΟΤΕ δεν είχα ποτέ ούτε ένα dc ~hell yeah~ Επίσης τους θεωρώ τους καλύτερους όσον αφορά το service του πελάτη. Στις άλλες εταιρίες θα ακούσεις ό,τι ψέμμα υπάρχει προκειμένου να μην φύγεις, όπως η forthnet που μου πουλούσε 24άρα σύνδεση πριν 5 χρόνια και με είχαν αφήσει να περιμένω 6 μήνες για να ανακαλύψω ότι στον δικό μου δρόμο συγκεκριμένα δεν είχαμε υποδομές για 24άρα και απλά οι τύποι θα με άφηναν χωρίς internet για άλλον έναν χρόνο χωρίς να μου πουν τίποτα προκειμένου να μην χάσουν το πελατάκι. Ενώ στον ΟΤΕ τουλάχιστον είναι πάντα ειλικρινείς, εξυπηρετικοί και γρήγοροι. Και οκ πληρώνεις κάτι παραπάνω, που πλέον με τα νέα πακέτα δεν είναι και πολύ παραπάνω και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Και στο κάτω κάτω αν θα έπρεπε να μισούμε κάποιον δεν είναι τον ΟΤΕ αλλά την επιτροπή ανταγωνισμού μπλα μπλα που αναγκάζει τον ΟΤΕ να κρατάει τις ταχύτητες και τις τιμές εκεί που είναι...

βασικα αυτο ακουγεται καπως ασχημο χωρις να του αξιζει.

Η μια οψη του νομισματος ειναι αυτο που λες αλλα υπαρχει και η αλλη.

Το οτι πληρωναμε για τα υπεραστικα μας εξτρα μεχρι τα μισα των 00'ς και τρωγαμε προστιμα για αυτο απο την ευρωπη απο το 98 που ειχαν ληξει οι προθεσμιες. Διοτι δε γινοταν κατι "εξτρα" που επρεπε να πληρωθει, απλως τα κερδη ηταν μεγαλυτερα απο τα προστιμα. Που βεβαια δε μας ρωτησε κανεις αν θελουμε να τα πληρωνουμε.

οτι ειχαμε το πιο αργο ιντερνετ στην ευρωπη επιτηδες παλι για να προλαβει να πουλησει κανα ISDN μοντεμ ο κοκκαλης ενω υπηρχαν ηδη υποδομες για Τ4 οπως ειχαν οι γυρω μας.

Οτι μεχρι προσφατα ο ΟΤΕ διατηρουσε την ακριβοτερη τιμη ΚΑΙ πληρωνες και παγιο ΟΤΕ το οποιο δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Αλλα στις συγκρισεις σπανιως αναφεροταν, ολως τυχαιως.

Οτι επρεπε απο τα εσοδα τους οι εναλλακτικες εταιρειες να πληρωνουν και νοικια για το δικτυο, μεχρι να στησουν το δικο τους.

Οτι επιτηδες υπηρχε ενα πολυ περιεργο νομικο πλαισιο σχετικο με το ποιος και πως ειχε δικαιοδοσια στα καφαου, με αποτελεσμα να καθυστερουν πολυ στις αρχες να λυσουν προβληματα πελατων, και να φαινονται οι κακοι της υποθεσης.

και πολλα αλλα...

Αν δεις τιμες που εχει τωρα ο ΟΤΕ και τιμες που ειχε πριν μια δεκαετια, ειναι προφανες οτι ταισαμε πολυ κοσμο οσο δεν υπηρχαν εναλλακτικες προτασεις, που σφιξαν μερικα κωλαρακια.

Εννοειται φυσικα οτι πρεπει να κραζουμε εταιρειες οπως ΟΝ vivodi etc. που προκειμενου να κλεισουν συμβολαια υποσχονταν λαγους με πετραχειλια τουλαχιστον ενα εξαμηνο προτου μπορεσουν να τα δωσουν, αλλα οχι και να βγαινουν και στον ΟΤΕ σωστοι επιχειρηματιες στην πλατη αλλων, μου καθεται λιγο περιεργα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 12 Σεπτέμβριος 2012 - 19:06

stasou%2520mygdala.jpg

#69033 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 19:25

Δεν υπάρχει σωστός επιχειρηματίας :hihi2:

Και μιλάω για τη σχέση πελάτη-εταιρίας που έχω με τον ΟΤΕ τα τελευταία 5 χρόνια, η οποία σε ατομικό επίπεδο για αυτά τα λίγα που ζητάω με ικανοποιεί. Ο ΟΤΕ γενικότερα σαν εταιρία και οι πρακτικές του παρελθόντος (και του παρόντος ίσως) είναι ένα άλλο κεφάλαιο και σε αυτά που λες δεν διαφωνώ καθόλου.

xbJ3b2w.jpeg

#69034 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 19:39

Γιατι πρεπει και εσεις στην τρυπα να ζησετε αυτη την εμπειρια.

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 12 Σεπτέμβριος 2012 - 19:40

#69035 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 19:45

Είμαι η Ελλάδα
Είσαι η Ελλάδα
Είμαστε η Ελλάδα
Θα ζήσουμε!

ΒΙΡΤΟΥΟΖΙΤΕ!

Ανάταση ψυχής αυτό το τραγούδι :Blissfull:

xbJ3b2w.jpeg

#69036 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.827 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 19:58

Οτι μεχρι προσφατα ο ΟΤΕ διατηρουσε την ακριβοτερη τιμη ΚΑΙ πληρωνες και παγιο ΟΤΕ το οποιο δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Αλλα στις συγκρισεις σπανιως αναφεροταν, ολως τυχαιως.

Οτι επρεπε απο τα εσοδα τους οι εναλλακτικες εταιρειες να πληρωνουν και νοικια για το δικτυο, μεχρι να στησουν το δικο τους.

Οτι επιτηδες υπηρχε ενα πολυ περιεργο νομικο πλαισιο σχετικο με το ποιος και πως ειχε δικαιοδοσια στα καφαου, με αποτελεσμα να καθυστερουν πολυ στις αρχες να λυσουν προβληματα πελατων, και να φαινονται οι κακοι της υποθεσης.

Μέχρι πρόσφατα οι εναλλακτικοί πάροχοι μέσω της ΕΕΤΤ κόβανε τις συνεχόμενες μειώσεις που πρότεινε ο ΟΤΕ για τα πακέτα του με τη δικαιολογία του αθέμιτου ανταγωνισμού λόγο ότι ο ΟΤΕ είναι ιδιοκτήτης του δικτύου. Οι πάροχοι συνεχίζουν και πληρώνουν στο ΟΤΕ χρήματα γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι των πελατών τους περνάει μέσα από εκεί ακόμα και όταν υπάρχει πλήρη αποδέσμευση. Το καλώδιο μέχρι τη πόρτα σου είναι του ΟΤΕ οπότε νοικιάζεται στο πάροχο σου, που εννοείται το κόστος το περνάει σε σένα. Τέλος αμφιβάλω πολύ αν έχουν ιδιόκτητο δίκτυο οι διάφοροι πάροχοι σε πλήρες επίπεδο, δηλαδή μέχρι το σπίτι. Αυτό που υποθέτω εννοούν κάποιο είδος backbone μεταξύ των κέντρο του ΟΤΕ κάτι που στον τελικό καταναλωτή δεν σημαίνει και κάτι γιατί τα τελευταία χιλιόμετρα από το dslam έχουν σημασία. Επίσης νομικό πλαίσιο μάλλον δεν υπήρχε και απλά συνέχισε να μην υπάρχει λόγο πολιτικών ηγεσιών/Σωκράτη κλπ αλλά όχι κάτι που αναγκαστικά φταίει ο ΟΤΕ. Δεν είμαι fan του ΟΤΕ απλά τα έμαθα τα τελευταία χρόνια λόγο της δουλειάς και κυρίως από την αναζήτηση ενός "τίμιου" παρόχου. Δυστυχώς δεν υπάρχει, οπότε pick your poison!
rsrGbGx.gif

#69037 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 19:59

Είναι τόσο επικό, κιτς και τραγελαφικό που είμαι σίγουρη ότι η τύπισσα είναι ΟΝΤΩΣ η Ελλάδα που πήρε ανθρώπινη μορφή.
Και έχει μανικιούρ και γράφει με στυλό μαρκαδοράκι. Και παίρνει LSD.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#69038 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 20:47

οσο για τα μελια και τον ερωτα θα σας πω να ζησετε 2 και χρονια εγγαμου βιου 4 χρονια σχεσης και τα ξαναλεμε.....και βεβαια αγαπαω την γυναικα :blingeye2: μου αλλα πως να το κανουμε....αλλο το ΄΄βγηκαμε τα ειπαμε παμε σπιτια μας'' και αλλο το ''ειμαστε μαζι ζουμε μαζι κανουμε τα παντα μαζι...''
καποια στιγμη θα το ζησετε και θα με θυμαστε,,η αγαπη και ο ερωτας υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν αλλα με την καθημερινη τριβη θα χρειαστειτε και το χωρο-χρονο σας..αλοιμονο αν δεν ετρεφα αισθηματα....θα την ειχα κανει απο καιρο.......ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΑ...?(το σχολιο εχει χιουμοριστικη χρεια...ετσι για να μην παρεξηγηθω κιολας με τον ριμαδο γραπτο λογο....)

οσο για τους παροχους...τελικα απο οσα διαβασα μεχρι στιγμης σημερα...πρεπει να ειναι θεμα τυχης..εγω εχω κακιστη εμπειρια απο οτε...αλλοι οχι...αλλοι εχουν κακιστη εμπειρια απο ιδιωτικους παροχους..εγω οχι.....τελικα ειναι μαλλον λαχειο....και αν σου κατσει.... :riiight: .οσο για το οικονομικο ειναι πλεον αστειες η διαφορες τιμων απο παροχο σε παροχο....και μην ξεχναμε οτι ο ΟΤΕ πλεον ειναι και αυτος ιδιωτικος....απλα το μονο κακο ειναι τα γα#$%^^$κα που πληρωνεις στους αλλους για τελη συνδεση -μεταφορας -γραμης και αλλα....\
στο μαγαζι μου επειδη δεν ειχε καθολου γραμμη-ουτε καν οτε-και εβαλα hol απο 25 ευρο παγιο μου ηρθε ο πρωτος λογαρισμος 105 γιατι ειχα ενα 40αρι τελη συνδεσης και ενα 40αρι περασμα νεας γραμμης.... :canthelp:

#69039 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 268 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 21:59

Ντάξ, I seriously LOL'd με το παρακάτω.

Θυμόσαστε που έλεγα πως έχω κόψει μαχαίρι την πειρατεία και πολύ συχνά όταν μου αρέσει μια σειρά μπαίνω στην επίσημη ιστοσελίδα για να δω αν σε αφήνει να δεις δωρεάν επεισόδια; Πρέπει να ανέφερα τον απίστευτα εκνευριστικό εφιάλτη του "Sorry, this video is not available at your region because we're friggin a-holes and we do not believe in the rest of the world and foreigners are not real people anyway so who cares about you, you pathetic moron".

Κάποια στιγμή λοιπόν μπαίνω στην ιστοσελίδα του Scrubs, βλέπω πως έχει κατηγορά "επεισόδια", μπαίνω στο πρώτο επεισόδιο... Και βλέπω την περιγραφή και τίποτε άλλο. ΟΚ λέω, και πέφτει το μάτι μου στα σχόλια... Όπου σκάω πραγματικά στα γέλια!

26 σχόλια από κάτω, ΟΛΑ σχεδόν να ρωτάνε πώς στην ευχή μπορούν να δουν το επεισόδιο!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φάνηκε υπερβολικά αστείο και ήθελα να το πω. :hihi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 12 Σεπτέμβριος 2012 - 22:01

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#69040 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 23:13

στην τελικη ρε παιδια αποσυνδεσεις ειναι, shit happens
(ελπιζω να μην παρεξηγηθώ)

Well, δεν είναι ακριβώς μόνο shit, αλλά ο βόθρος αυτό.Στην τελική άμα ήθελα internet με αποσυνδέσεις θα έμενα σε εκείνες τις ωραίες καρτούλες των 10 ωρών (τις θυμάστε?) και θα έκανα ΕΓΩ όποτε ήθελα την αποσύνδεση.

Και το dc συνεχίζεται...θα είναι μεγάλη η νύχτα.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#69041 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 23:43

o m g ... και ελεγα εγω ειμαι ερετικος που εφτιαξα cosplay απο καρτες yugioh ΧD

well that guys surpass me :blingeye2:
Posted Image
Imagination is the only limit!

#69042 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 23:47

Posted Image

#69043 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 23:51

kawaiii
Imagination is the only limit!

#69044 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 00:01

ikr

#69045 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 00:16

πάνε τα παιχνίδια κιοι κονσόλες της nitendo, :kakaka: :kakaka: το N spear μ'αρέσει xD :kyaaa:
フカフカ