Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 08:42
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 13:20
πραγματικα δεν ξερω γιατι το γραφω αυτο τωρα... δεν ειναι οτι δεν τα χω ξανασκεφτει αυτα ή οτι ειδα μια πραγματικοτητα που μου ηταν αγνωστη μεχρι τωρα... ειναι πολυ κλισε ολα αυτα αλλα αυτη τη στιγμη μου φαινονται περα για περα αληθινα.. συγγνωμη αν σπαταλησα το χρονο καποιου...
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 13:31
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 13:33
Και μαζι με την υπογραφη του kenny...να βαλουμε το αβαταρ του Θειου/Μπαμπουλα/creepy santa...οποιος δεν τρωει ολο του το φαι..αχεμ..οποιος δεν τηρει τους κανονες...Η υπογραφή του Kenny είναι η BEST EVER. ΝΑ την βγάλουμε και σε ανακοίνωση

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 14:14
Τιμή μου, μεσιέ.Η υπογραφή του Kenny είναι η BEST EVER. ΝΑ την βγάλουμε και σε ανακοίνωση

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 14:41
Σημερα ενω γυριζα απο τη σχολη, εκει που περιμενα το λεωφορειο ειδα κατω απ τη γεφυρα του Νεου Φαληρου μια ηλικιωμενη γυναικα να ψαχνει για φαγητο μαζι μ εναν σκυλο στα σκουπιδια... ο σκυλος ηταν υγιεστατος και εσφυζε απο ζωη ενω η κυρια το ακριβως αντιθετο... δεν ζω σε καμια παραμυθουπολη, φυσικα κι εχω ξαναδει και πολυ χειροτερα μαλιστα...απλως για καποιο λογο σημερα με το που το ειδα αμεσως σκεφτηκα τι τυχερη που ειμαι που παω σπιτακι μου ωραια και καλα και γενικως τι τυχεροι που ειμαστε ολοι που εχουμε ενα μερος στο οποιο να μπορουμε να γυριζουμε, ξεχνωντας οτι καποια πραγματα που για μας ειναι αυτονοητα για καποιους αλλους ειναι καθημερινος αγωνας.. παραπονιομαστε ολη την ωρα οτι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με ενα καρο πραγματα στη ζωη μας αλλα δεν εχουμε κατσει ποτε να σκεφτουμε τι εχουμε και να νιωσουμε εστω για μια στιγμη ικανοποιημενοι...
πραγματικα δεν ξερω γιατι το γραφω αυτο τωρα... δεν ειναι οτι δεν τα χω ξανασκεφτει αυτα ή οτι ειδα μια πραγματικοτητα που μου ηταν αγνωστη μεχρι τωρα... ειναι πολυ κλισε ολα αυτα αλλα αυτη τη στιγμη μου φαινονται περα για περα αληθινα.. συγγνωμη αν σπαταλησα το χρονο καποιου...
Συμφωνώ. Οντος έτσι είμαστε παραπονιόμαστε συνέχεια για πράγματα τα οποία έχουμε και τα θεωρούμε βασικά στην ζωή μας ενώ για κάποιους άλλους είναι ένα άπιαστο όνειρο.

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 15:37
Σημερα ενω γυριζα απο τη σχολη, εκει που περιμενα το λεωφορειο ειδα κατω απ τη γεφυρα του Νεου Φαληρου μια ηλικιωμενη γυναικα να ψαχνει για φαγητο μαζι μ εναν σκυλο στα σκουπιδια... ο σκυλος ηταν υγιεστατος και εσφυζε απο ζωη ενω η κυρια το ακριβως αντιθετο... δεν ζω σε καμια παραμυθουπολη, φυσικα κι εχω ξαναδει και πολυ χειροτερα μαλιστα...απλως για καποιο λογο σημερα με το που το ειδα αμεσως σκεφτηκα τι τυχερη που ειμαι που παω σπιτακι μου ωραια και καλα και γενικως τι τυχεροι που ειμαστε ολοι που εχουμε ενα μερος στο οποιο να μπορουμε να γυριζουμε, ξεχνωντας οτι καποια πραγματα που για μας ειναι αυτονοητα για καποιους αλλους ειναι καθημερινος αγωνας.. παραπονιομαστε ολη την ωρα οτι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με ενα καρο πραγματα στη ζωη μας αλλα δεν εχουμε κατσει ποτε να σκεφτουμε τι εχουμε και να νιωσουμε εστω για μια στιγμη ικανοποιημενοι...
Quoted for freakin' truth. Αυτά να τ'ακούνε κάτι ξεφτίλες emo που έχουν και καλά κατάθλιψη
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 15:59
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 17:18

She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all (Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 17:26

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 17:31
Να μη μιλήσω για τις "μόνο" 10 μέρες άδεια.

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 17:33
ελα ρε που χεις παραπονο.Όχι φιλαράκι ακόμα με το μεταλικό ποτήρι είμαι και με 74 καγκούρια παρέα στον ίδιο θάλαμο(αερίων).
Να μη μιλήσω για τις "μόνο" 10 μέρες άδεια.
ασε που εχεις αφησει αξιο αντικαταστατη σου εδω.
@#$%^ τα καγκουρια ρε.
εχουν τις πιο -ψευτικες/φαντασιοπληκτες- ιστοριες να πουν.
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 17:37
ελα ρε που χεις παραπονο.
ασε που εχεις αφησει αξιο αντικαταστατη σου εδω.
@#$%^ τα καγκουρια ρε.
εχουν τις πιο -ψευτικες/φαντασιοπληκτες- ιστοριες να πουν.
Ε μά ρε φίλε να μην έχω να πιώ ένα γαλλικό. Να φάω ένα φουά γκρά να αισθανθώ άνθρωπος ρε αδερφέ που λέει ο λόγος.
Πάντως μας σπάσανε τα νεύρα. Πρώτη βδομάδα ύπνος 0 σχεδόν. Εμβόλια βαρέσαμε στις 11 το βράδυ και απο τη δευτερη βδομάδα κάθε ώρα και στιγμή ονοματικά προσκλητήρια. Ασχέτως ώρας(κατα τη διάρκεια της μέρας πάντα).
Δε βαριέσαι... 320 και σήμερα. lawl

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 19:28
DB !? άν θές help πές μουΕίναι 1:30, αύριο σηκώνομαι 7,νυστάζω σαν
Spoiler:και έχω δίαβασμα τώρα γιατί αύριο δίνω βάσεις δεδομένων,άρα με βλέπω να μένω στο πόδι ως τις 4..
^_^
And ftw!!!
Μου το στείλαν πρίν λίγο...
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 21:35

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.