και η μια απο τις κοπελες στο τελευταιο κλιπακι που παρεθεσα εχει και παιδι.
Τι να πώ,είναι εξωτικά έθιμα για εμένα αυτά.....
Posted 04 December 2007 - 14:44
και η μια απο τις κοπελες στο τελευταιο κλιπακι που παρεθεσα εχει και παιδι.
Posted 04 December 2007 - 15:24
Posted 04 December 2007 - 15:29
Posted 04 December 2007 - 15:38
Τα 12 και τα 11 είναι ηλικία γάμου!!!!!!!!!!!!!!?????????????
Δλδ εγώ έχω μείνει στο ράφι έ?Είμαι γεροντοπαλίκαρο?

Posted 04 December 2007 - 15:42
Posted 04 December 2007 - 15:47
Λοιπόν μόλις γύρισα από το σχολείο και είμαι συγκλονισμένη και ταυτόχρονα ενθουσιασμένη! Λοιπόν ξεκινάω! Κάθομαι στο θρανίο μου και ζωγραφίζω την ώρα των θρησκευτικών! Κάτι σε στυλ naruto! Τέσπα κάθεται από πάνω μου και μου λέει: " Τι κάνεις yu-gi-oh?". Πετάγεται η διπλανή μου και λέει: " Δεν είναι yu-gi-oh κύριε είναι sasouki!
( Tι ζώο και αυτή η διπλανή μου!)" Λέει ο θεολόγος: " Αααα! Sasuke είναι! Μήπως είναι naruto?". Eκείνη τη στιγμή τα είδα όλα!
Μπου είπε μετέ ότι το παρακολουθούσε παλιά! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ! ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ NARUTO! O ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ! ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

Posted 04 December 2007 - 15:48
Posted 04 December 2007 - 15:49
Posted 04 December 2007 - 15:50

Posted 04 December 2007 - 15:51
Λοιπόν μόλις γύρισα από το σχολείο και είμαι συγκλονισμένη και ταυτόχρονα ενθουσιασμένη! Λοιπόν ξεκινάω! Κάθομαι στο θρανίο μου και ζωγραφίζω την ώρα των θρησκευτικών! Κάτι σε στυλ naruto! Τέσπα κάθεται από πάνω μου και μου λέει: " Τι κάνεις yu-gi-oh?". Πετάγεται η διπλανή μου και λέει: " Δεν είναι yu-gi-oh κύριε είναι sasouki!
( Tι ζώο και αυτή η διπλανή μου!)" Λέει ο θεολόγος: " Αααα! Sasuke είναι! Μήπως είναι naruto?". Eκείνη τη στιγμή τα είδα όλα!
Μπου είπε μετέ ότι το παρακολουθούσε παλιά! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ! ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ NARUTO! O ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ! ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
Posted 04 December 2007 - 15:58
Posted 04 December 2007 - 16:06
Posted 04 December 2007 - 17:04
Posted 04 December 2007 - 17:05
Ελπίζω να μην παρακουλουθεί το ηθών το φόρουμ....
nasia,εμένα η θρησκευτικού μου με έλεγα σατανιστή γιατί είχα μια πεντάλφα στο βιβλίο των θρησκευτικών....ανταλλάζουμε καθηγητές????