Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6871 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 05 December 2007 - 08:42

Πραγματικά πας για το άβαταρ της χρονιάς. Τώρα το επόνο βήμα είναι να έρθεις έτσι και σε μία από τις προβολές. Πρέπει να το επισημοποιήσουμε.
Posted Image

#6872 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 05 December 2007 - 13:20

Σημερα ενω γυριζα απο τη σχολη, εκει που περιμενα το λεωφορειο ειδα κατω απ τη γεφυρα του Νεου Φαληρου μια ηλικιωμενη γυναικα να ψαχνει για φαγητο μαζι μ εναν σκυλο στα σκουπιδια... ο σκυλος ηταν υγιεστατος και εσφυζε απο ζωη ενω η κυρια το ακριβως αντιθετο... δεν ζω σε καμια παραμυθουπολη, φυσικα κι εχω ξαναδει και πολυ χειροτερα μαλιστα...απλως για καποιο λογο σημερα με το που το ειδα αμεσως σκεφτηκα τι τυχερη που ειμαι που παω σπιτακι μου ωραια και καλα και γενικως τι τυχεροι που ειμαστε ολοι που εχουμε ενα μερος στο οποιο να μπορουμε να γυριζουμε, ξεχνωντας οτι καποια πραγματα που για μας ειναι αυτονοητα για καποιους αλλους ειναι καθημερινος αγωνας.. παραπονιομαστε ολη την ωρα οτι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με ενα καρο πραγματα στη ζωη μας αλλα δεν εχουμε κατσει ποτε να σκεφτουμε τι εχουμε και να νιωσουμε εστω για μια στιγμη ικανοποιημενοι...
πραγματικα δεν ξερω γιατι το γραφω αυτο τωρα... δεν ειναι οτι δεν τα χω ξανασκεφτει αυτα ή οτι ειδα μια πραγματικοτητα που μου ηταν αγνωστη μεχρι τωρα... ειναι πολυ κλισε ολα αυτα αλλα αυτη τη στιγμη μου φαινονται περα για περα αληθινα.. συγγνωμη αν σπαταλησα το χρονο καποιου...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#6873 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 December 2007 - 13:31

Η υπογραφή του Kenny είναι η BEST EVER. ΝΑ την βγάλουμε και σε ανακοίνωση :nod:

E5VV38U.jpg

#6874 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 05 December 2007 - 13:33

Και μαζι με την υπογραφη του kenny...να βαλουμε το αβαταρ του Θειου/Μπαμπουλα/creepy santa...οποιος δεν τρωει ολο του το φαι..αχεμ..οποιος δεν τηρει τους κανονες...:wis:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#6875 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 December 2007 - 14:14

Τιμή μου, μεσιέ. :congrats:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6876 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 posts

Posted 05 December 2007 - 14:41

Σημερα ενω γυριζα απο τη σχολη, εκει που περιμενα το λεωφορειο ειδα κατω απ τη γεφυρα του Νεου Φαληρου μια ηλικιωμενη γυναικα να ψαχνει για φαγητο μαζι μ εναν σκυλο στα σκουπιδια... ο σκυλος ηταν υγιεστατος και εσφυζε απο ζωη ενω η κυρια το ακριβως αντιθετο... δεν ζω σε καμια παραμυθουπολη, φυσικα κι εχω ξαναδει και πολυ χειροτερα μαλιστα...απλως για καποιο λογο σημερα με το που το ειδα αμεσως σκεφτηκα τι τυχερη που ειμαι που παω σπιτακι μου ωραια και καλα και γενικως τι τυχεροι που ειμαστε ολοι που εχουμε ενα μερος στο οποιο να μπορουμε να γυριζουμε, ξεχνωντας οτι καποια πραγματα που για μας ειναι αυτονοητα για καποιους αλλους ειναι καθημερινος αγωνας.. παραπονιομαστε ολη την ωρα οτι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με ενα καρο πραγματα στη ζωη μας αλλα δεν εχουμε κατσει ποτε να σκεφτουμε τι εχουμε και να νιωσουμε εστω για μια στιγμη ικανοποιημενοι...
πραγματικα δεν ξερω γιατι το γραφω αυτο τωρα... δεν ειναι οτι δεν τα χω ξανασκεφτει αυτα ή οτι ειδα μια πραγματικοτητα που μου ηταν αγνωστη μεχρι τωρα... ειναι πολυ κλισε ολα αυτα αλλα αυτη τη στιγμη μου φαινονται περα για περα αληθινα.. συγγνωμη αν σπαταλησα το χρονο καποιου...

Συμφωνώ. Οντος έτσι είμαστε παραπονιόμαστε συνέχεια για πράγματα τα οποία έχουμε και τα θεωρούμε βασικά στην ζωή μας ενώ για κάποιους άλλους είναι ένα άπιαστο όνειρο.

Posted Image

#6877 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 05 December 2007 - 15:37

Quoted for freakin' truth. Αυτά να τ'ακούνε κάτι ξεφτίλες emo που έχουν και καλά κατάθλιψη:bike::fromabove:

#6878 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 December 2007 - 15:59

ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

#6879 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 05 December 2007 - 17:18

Back με λίγα λέπια λιγότερα. :D
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#6880 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 December 2007 - 17:26

Καλώς τον ψάρακα! Άδεια κιόλας; ;)

Γραφειάκι στο ΓΕΑ με φραπεδιέρα έχεις ή όχι ακόμα; :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6881 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 05 December 2007 - 17:31

Όχι φιλαράκι ακόμα με το μεταλικό ποτήρι είμαι και με 74 καγκούρια παρέα στον ίδιο θάλαμο(αερίων).

Να μη μιλήσω για τις "μόνο" 10 μέρες άδεια.
Posted ImagePosted Image

#6882 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 05 December 2007 - 17:33

Όχι φιλαράκι ακόμα με το μεταλικό ποτήρι είμαι και με 74 καγκούρια παρέα στον ίδιο θάλαμο(αερίων).

Να μη μιλήσω για τις "μόνο" 10 μέρες άδεια.

ελα ρε που χεις παραπονο.
ασε που εχεις αφησει αξιο αντικαταστατη σου εδω.
@#$%^ τα καγκουρια ρε.
εχουν τις πιο -ψευτικες/φαντασιοπληκτες- ιστοριες να πουν.

Posted Image

#6883 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 05 December 2007 - 17:37

ελα ρε που χεις παραπονο.
ασε που εχεις αφησει αξιο αντικαταστατη σου εδω.
@#$%^ τα καγκουρια ρε.
εχουν τις πιο -ψευτικες/φαντασιοπληκτες- ιστοριες να πουν.

Ε μά ρε φίλε να μην έχω να πιώ ένα γαλλικό. Να φάω ένα φουά γκρά να αισθανθώ άνθρωπος ρε αδερφέ που λέει ο λόγος.

Πάντως μας σπάσανε τα νεύρα. Πρώτη βδομάδα ύπνος 0 σχεδόν. Εμβόλια βαρέσαμε στις 11 το βράδυ και απο τη δευτερη βδομάδα κάθε ώρα και στιγμή ονοματικά προσκλητήρια. Ασχέτως ώρας(κατα τη διάρκεια της μέρας πάντα).

Δε βαριέσαι... 320 και σήμερα. lawl
Posted ImagePosted Image

#6884 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 05 December 2007 - 19:28

Είναι 1:30, αύριο σηκώνομαι 7,νυστάζω σαν

Spoiler:
και έχω δίαβασμα τώρα γιατί αύριο δίνω βάσεις δεδομένων,άρα με βλέπω να μένω στο πόδι ως τις 4..

^_^

DB !? άν θές help πές μου :)
Spoiler:

And ftw!!!
Μου το στείλαν πρίν λίγο...

Posted Image
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#6885 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 05 December 2007 - 21:35

Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.