Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6841 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 14:44

και η μια απο τις κοπελες στο τελευταιο κλιπακι που παρεθεσα εχει και παιδι.

Τι να πώ,είναι εξωτικά έθιμα για εμένα αυτά.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6842 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:24

don't bother Pyramide to understand them.

#6843 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:29

Λοιπόν μόλις γύρισα από το σχολείο και είμαι συγκλονισμένη και ταυτόχρονα ενθουσιασμένη! Λοιπόν ξεκινάω! Κάθομαι στο θρανίο μου και ζωγραφίζω την ώρα των θρησκευτικών! Κάτι σε στυλ naruto! Τέσπα κάθεται από πάνω μου και μου λέει: " Τι κάνεις yu-gi-oh?". Πετάγεται η διπλανή μου και λέει: " Δεν είναι yu-gi-oh κύριε είναι sasouki!:erk:( Tι ζώο και αυτή η διπλανή μου!)" Λέει ο θεολόγος: " Αααα! Sasuke είναι! Μήπως είναι naruto?". Eκείνη τη στιγμή τα είδα όλα!:deadga6: Μπου είπε μετέ ότι το παρακολουθούσε παλιά! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ! ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ NARUTO! O ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ! ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?:uhh:

#6844 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:38

Τα 12 και τα 11 είναι ηλικία γάμου!!!!!!!!!!!!!!?????????????

Δλδ εγώ έχω μείνει στο ράφι έ?Είμαι γεροντοπαλίκαρο?

Χτες έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ όπου έδειχνε μια 12χρονη που παντρευόταν με έναν 31χρονο.Ήταν κάπου στην Αφρική νομίζω ή τη Νέα Γουϊνέα(μάλλον το δεύτερο) σε μια φυλή ιθαγενών.Και όντως σε αυτό το συγκρότημα που λέει ο Ayu όλες είναι 15-20.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6845 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:42

Ελπίζω να μην παρακουλουθεί το ηθών το φόρουμ....

nasia,εμένα η θρησκευτικού μου με έλεγα σατανιστή γιατί είχα μια πεντάλφα στο βιβλίο των θρησκευτικών....ανταλλάζουμε καθηγητές????
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6846 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:47

Λοιπόν μόλις γύρισα από το σχολείο και είμαι συγκλονισμένη και ταυτόχρονα ενθουσιασμένη! Λοιπόν ξεκινάω! Κάθομαι στο θρανίο μου και ζωγραφίζω την ώρα των θρησκευτικών! Κάτι σε στυλ naruto! Τέσπα κάθεται από πάνω μου και μου λέει: " Τι κάνεις yu-gi-oh?". Πετάγεται η διπλανή μου και λέει: " Δεν είναι yu-gi-oh κύριε είναι sasouki!:erk:( Tι ζώο και αυτή η διπλανή μου!)" Λέει ο θεολόγος: " Αααα! Sasuke είναι! Μήπως είναι naruto?". Eκείνη τη στιγμή τα είδα όλα!:deadga6: Μπου είπε μετέ ότι το παρακολουθούσε παλιά! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ! ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ NARUTO! O ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ! ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?:uhh:

:hahaha::hahaha: Κάτι παρόμιο μου έχει συμβεί και εμένα αλλά με φιλόλογο πολύ γέλιο....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6847 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:48

Thats one huuuuge signature! O_o
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6848 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:49

Τώρα που έμαθα ότι είναι Fan δεν θα τον αφήσω σε ησυχία!:hahaha::hahaha::hahaha:

#6849 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:50

Τελικά όντως δεν είναι 11 είναι 21.Αλλά μπέρδεψα το 1986 με το 1996.Και εγώ όντως δε το πίστευα ότι είναι 11 αλλά το κοιτούσα κανά 5λεπτο και όλο 1996 διάβαζα:uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6850 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:51

Που τους βρίσκετε ρε!!! Ο.Ο Θέλω η φιλόλογος μου να βλέπει Evangelion!!!
:bike::fromabove:

#6851 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:56

Τελικά όντως δεν είναι 11 είναι 21.Αλλά μπέρδεψα το 1986 με το 1996.Και εγώ όντως δε το πίστευα ότι είναι 11 αλλά το κοιτούσα κανά 5λεπτο και όλο 1996 διάβαζα:uhh:

Όταν έλεγες 11χρονη νόμιζα πως έκανες πλάκα :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#6852 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:58

Sorry,αλλά πόσες παρωδίες του opening υπάρχουν?
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6853 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 16:06

Spoiler:

E5VV38U.jpg

#6854 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 17:04

Finish them! τελειωτικο χτυπημα!

Unreal Tournament 300

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6855 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 17:05

αυτα ειναι!! που τους κρυβουν κατι τετοιους? εχω μονο σε ψυχασθενεις εχω πεσει.....

Ελπίζω να μην παρακουλουθεί το ηθών το φόρουμ....

nasia,εμένα η θρησκευτικού μου με έλεγα σατανιστή γιατί είχα μια πεντάλφα στο βιβλίο των θρησκευτικών....ανταλλάζουμε καθηγητές????

εισαι πολυ τυχερος που εμεινες μονο στην προσφωνηση.. περσι εφαγα ωριαια επειδη ειχα ζωγραφισει αυτο στο εξωφυλλο του βιβλιου θρησκευτικων...
πολυ γελιο...

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909