Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#68566 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 01 September 2012 - 18:44

Αντίσταση στους μιαρούς εξωγήινους.

#68567 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 01 September 2012 - 18:52

Sup bro?

Good Good O 3 O.
Posted Image
Spoiler:

#68568 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 01 September 2012 - 19:04

Έμένα μια φίλη μου παίζει DMC ενώ η αδερφή μου ήρθε και μου πήρε το PSP (που είναι προς πώληση)μες την νύχτα για να παίξει kingdom hearts...

Εμένα πέρα από 1-2 που παίζουν LoL έχω και μια που παίζει CoD Ο_Ο (but she fails)

8w32.jpg

#68569 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 September 2012 - 19:14

Oh yes let's discuss (again) about how women suck at videogames... Such an interesting and original conversation...Do go on...

In my head I'm saying all that with british accent :P

xbJ3b2w.jpeg

#68570 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 01 September 2012 - 19:17

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό.Οι ηλίθιες suckaroyn όπως και οι ηλίθιοι.Δεν έχει σχέση με το φύλο.Εμένα πάντως η αδερφή μου ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και πέρασε το πρώτο boss!

Edited by zennith666, 01 September 2012 - 19:17.

Posted Image

#68571 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 01 September 2012 - 19:22

Mιλώντας για videogames, *proud big sister mode on* τώρα τελευταία ο μικρός μου αδελφός έχει κολλήσει με το dragon quest. Και για δέκα χρονών μπορώ να πω ότι δεν παίζει καθόλου άσχημα, παρόλο που στα πρώτα bosses σούφρωνα το χειρηστήριο. Σκέφτομαι να τον αφήσω να μάθει λίγο καλύτερα αγγλικά και να τον αρχίσω στα megaten. Ήδη έχω σε μια γωνίτσα αγορασμένο το devil saga 2 από τις προσφορές του mediamarkt.

Edited by Vagelio, 01 September 2012 - 19:22.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#68572 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 01 September 2012 - 19:22

Στο Kingdom Hearts? Σε ποιανού κόσμου το boss;

#68573 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 01 September 2012 - 19:25

Στο Kingdom Hearts? Σε ποιανού κόσμου το boss;

Kingdom Hearts: Birth by Sleep /Aqua / το πρώτο boss στον κόσμο της σταχτομπούτας ,την κολοκύθα.

Posted Image

#68574 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 01 September 2012 - 19:28

Σπαστικό boss

#68575 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 01 September 2012 - 19:43

Άσχετο αλλά έχω έναν emulator στο Netbook για Gamedoy / Old Nitendo Consoles και Παίζω Pokemon Gold. Δε από άλλα παιχνίδια όπου παίζω σε GNU/LINUX είναι simutrans ένας transport simulator. Άλλο ένα όπου θέλω να παίζω είναι το Rings of rods αλλά δεν έχει έτοιμα πακέτα για GNU/LINUX. Δε σε PS2 παίζω όποτε μου καπνίσει το Gran Turismo 4. ;)

Edited by pc_magas, 01 September 2012 - 19:44.

#68576 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 01 September 2012 - 20:33

Υπήρχε μια εποχή που έπαιζα minecraft, και μάλιστα έλεγα πως έφτιαχνα ωραία πράγματα (mainly inorganics though).

Υπάρχουν όμως μερικοί άνθρωποι που απλά δεν παίζονται... :nanteee:

[media]http://youtu.be/-lTxlkGkpnI[/media]
[media]http://youtu.be/-TMKkhc8apo[/media]

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#68577 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 September 2012 - 20:51

minecraft's creative modo is kewl, εδώ φτιάχνουνε anime-posters με τα blocks άλοι...κάψιμο, αλλα οκ αυτά που βάλες ίσος να νε και τα πιο "τραβιγμένα" που χω δει μέχρι στιγμης...oh God xD

Edited by GhostPrince, 01 September 2012 - 20:53.

フカフカ

#68578 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 September 2012 - 20:55

Πήγα στο youtube γιατί ήθελα να δώσω ένα like στο βίντεο ~ναι το δικό μου το like περίμενε~ γιατί πραγματικά μου έκανε το σαγόνι ένα με το πάτωμα...Και είναι ο κλασικός καθυστερημένος στα σχόλια από κάτω με την ατάκα "this guy needs to get a girlfriend". Και άρχισα να σκέφτομαι αυτή την ατάκα και όσο την σκεφτόμουν τόσο τσατιζόμουν! Ποιός ακριβώς είναι αυτός ο άγραφος κανόνας που κυριαρχεί στον αντρικό (κυρίως) κόσμο ότι δεν πα να έχεις ανακαλύψει την θεραπεία για τον καρκίνο ή έστω να κάνεις παπάδες με το ποντίκι του υπολογιστή σου όλα ακυρώνονται αν δεν έχεις ερωτική σύντροφο~αλλιώς ήθελα να το πω αλλά είμαστε πιτζιθερτιν που λέει και η Anelis~!? Δηλαδή σοβαρά τώρα! Είναι σαν αυτός ο τύπος να λέει και λέγοντας το να νομίζει ότι είναι και έξυπνος "Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου είναι κάτι που ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ κάνουν" Τζζζίιιιιιζους με νευρίασε ο βλάκας!

xbJ3b2w.jpeg

#68579 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 01 September 2012 - 20:57

2 words. Youtube comments

:slash:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#68580 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 September 2012 - 21:01

Καλά ναι δεν το συζητάω, ακόμα και το να σκρολάρεις απλά διαβάζοντας διαγώνια μειώνει το iq σου 10 βαθμούς/sec. Απλά είναι μία νοοτροπία που βλέπω συνεχώς και μου έδωσε την ευκαιρία να βγάλω το άχτι μου... Η Μάυρη τρύπα είναι η ψυχοθεραπεία μου XD

xbJ3b2w.jpeg