Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#68551 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 14:21

Και ναι είμαι πάλι εδώ επιστρέφοντας για άλλη μια φορά μετά από 2,5 μήνες διακοπές που μου φάνηκαν για 5.....
Πολύς ήλιος ρε παιδί μου, ωστόσο δεν κατάφερε να μαυρίσει το ασπρουλιάρικο δέρμα μου ούτε λίγο...Έτσι λοιπόν,μόνο από ζαλάδες και αρρώστιες υπέφερα.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#68552 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 14:33

Αν δεν καθίσεις στην θάλασσα/παραλία για 2 ώρες κάθε μέρα να πέφτει πάνω σου ντάλα ο ήλιος, δεν παίζει να μαυρίσεις αν έχεις εξ αρχής πολύ λευκό δέρμα. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
Στις αρχές το είχα βάλει σκοπό να πάρω ΧΡΩΜΑ σε βαθμό που θα πει ο άλλος "Α ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΜΑΥΡΙΣΕΣ!". Και όχι πολύ χρώμα αναλογικά, λίγο θα ήταν αρκετό για μένα, θα φαινόταν η διαφορά. Και όντως πήρα, ήμουν κάθε μέρα στην παραλία *cough* μένω σε παραλία *cough* αλλά μετά 5 μέρες δεν πάτησα έξω κατά την ημέρα και... πάει όλο. Έτσι. Και ακόμη δεν κατάφερα να το ανακτήσω και πάει πια και το καλοκαίρι... Και θα γυρίσω πίσω στην σχολή και θα τους ακούω όλους τους -πλέον- άραπες "Πώς είσαι έτσι... Δίπλα η θάλασσα, χρώμα δεν πήρες... άχρηστε."

Oh well B|

#68553 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 15:50

Αν δεν καθίσεις στην θάλασσα/παραλία για 2 ώρες κάθε μέρα να πέφτει πάνω σου ντάλα ο ήλιος, δεν παίζει να μαυρίσεις αν έχεις εξ αρχής πολύ λευκό δέρμα. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
Στις αρχές το είχα βάλει σκοπό να πάρω ΧΡΩΜΑ σε βαθμό που θα πει ο άλλος "Α ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΜΑΥΡΙΣΕΣ!". Και όχι πολύ χρώμα αναλογικά, λίγο θα ήταν αρκετό για μένα, θα φαινόταν η διαφορά. Και όντως πήρα, ήμουν κάθε μέρα στην παραλία *cough* μένω σε παραλία *cough* αλλά μετά 5 μέρες δεν πάτησα έξω κατά την ημέρα και... πάει όλο. Έτσι. Και ακόμη δεν κατάφερα να το ανακτήσω και πάει πια και το καλοκαίρι... Και θα γυρίσω πίσω στην σχολή και θα τους ακούω όλους τους -πλέον- άραπες "Πώς είσαι έτσι... Δίπλα η θάλασσα, χρώμα δεν πήρες... άχρηστε."

Oh well B|

Και εμενα πάντα έτσι μου λένε...Σαν το γάλα είμαι..Όμως δεν με πειράζει καθόλου που δεν μαυρίζω, παρά μόνο ελιές καλαμόν βγάζω..
Αυτοί που μαυρίζουν είναι αράπηδες,αυτοί που δεν μαυρίζουν είναι γοργόνοι.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#68554 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 15:54

Και εγω ειμαι ο λορδος βολντεμορτ γιατι και ασπρος σαν χαρτι ειμαι και κοκκινιζουν τα ματια μου.Ευτυχως δεν παθαινω κοκκινιλες οπως καποιοι αλλοι ατυχοι.

sc5bab.jpg

#68555 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 16:07

H Iristella πάντως δεν μαυρίζει, δεν κοκκινίζει, δεν βγάζει ελιές τίποτα από όλα αυτά ΑΛΛΑ ~and I swear to God~ λαμπυρίζει τις ελάχιστες φορές στην παραλία που αφήνει να τη δει ο ήλιος. She is also a ninja. Με κάποιον τρόπο πάντα ήταν στην σκιά ακόμα και αν οι σκιές απείχαν 100 μέτρα μεταξύ τους.

She is a fucking vampire ninja neko princess or sth :terror2:

xbJ3b2w.jpeg

#68556 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 16:10

λαμπυριζει = twilight :P

iristella μας τα κρυβες αυτα!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#68557 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 16:15

Διαβαζω τα προβληματα σας και γελαω υστερικα. Με δυο ολοημεριες φαινονται μονο τα ματια μου και τα δοντια μου στο σκοταδι. τα νυχια μου περιεχουν περισσοτερη μελανινη απο οτι ολο σας το σωμα. Παρολο που εχω αιωνες να κανω γυμνισμο, μονο και μονο απο τη διαχυση, ο κωλος μου ριχνει στην τζεσικα αλμπα, κτλ. κτλ.

Και εχω και καμια δεκαρια μαρτυρες απο δω μεσα.

Και θα σας πειραζα κι αλλο αλλα ο καρκινος του δερματος δεν ειναι απο αυτους που οι ασθενεις εχουν πανω απο 50% ελπίδες οποτε κοφτε τις μαλ. οσοι το ξεφτυλιζετε μπας και παρετε τιποτα, και ακολουθειτε τις συμβουλες των γιατρων, σε λογικα πλαισια.

Και για να ευθυμησουμε φετος πήγα για πρωτη φορα με τζιντζερ. κατα τη διαρκεια της ολης φασης μου ειχε κολησει οτι επαιζα σε διαφημιση της μπενετον και κοντεψα να παθω ανευρυσμα απο τα γελια που συγκρατουσα. Οτι ναναι ειναι το κεφαλι μου μερικες φορες, μηδενικη αισθηση ταιμινγ.

stasou%2520mygdala.jpg

#68558 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 16:30

[...] ο κωλος μου ριχνει στην τζεσικα αλμπα, κτλ. κτλ.

Και εχω και καμια δεκαρια μαρτυρες απο δω μεσα.

Αχαααααα για πες.

xbJ3b2w.jpeg

#68559 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 16:34

Ημουν σιγουρος οτι καποιος θα το κανει αυτο. Γιου μεηκ μη πραουντ γκιρλ! :blush2: τους εφαγες ολους σε ταχυτητα.

stasou%2520mygdala.jpg

#68560 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 16:39

I have an inquiring mind what can I say :canthelp:

Θέλω απαντήσεις όμως. Όχι μόνο από σένα αλλά και από τα εμπλεκόμενα μέλη XD

xbJ3b2w.jpeg

#68561 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 17:58

Σήμερα δυο φίλες μου με έβαλαν να παίξουμε Resistance 3 CoOp και μ' αρεσε.
Πάνε οι ηθικοί φραγμοί μου κατά των fps.

#68562 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens,Korydallos

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 18:24

Hello people.Sup?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#68563 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 18:27

Sup bro?

#68564 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 18:31

Σήμερα δυο φίλες μου με έβαλαν να παίξουμε Resistance 3 CoOp και μ' αρεσε.
Πάνε οι ηθικοί φραγμοί μου κατά των fps.

Μακάρι να είχα και εγώ τέτοιες φίλες. Αν ρωτήσεις τις δικές μου φίλες τι games παίζουν θα σου πουν farmville ( ω ναι το θεωρούν παιχνίδι ) και τις λοιπές μαλακίες που έχει το facebook

#68565 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 18:39

Έμένα μια φίλη μου παίζει DMC ενώ η αδερφή μου ήρθε και μου πήρε το PSP (που είναι προς πώληση)μες την νύχτα για να παίξει kingdom hearts...

Δημοσιευμένη  εικόνα