Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 19:28
Όσο για εμένα, 19 και παρέδωσα ήδη πινάκιδες. χαμένη περίπτωση. αν ήμουν Ιάπων τουλάχιστον θα έκανα εύκολα blend-in.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 20:22
meidei, δεν ξέρω τι παίζει με σένα αλλά μη τα παρατάς ρε!Διαφορετική διαχείριση σε μικροθεματάκια χρειάζεται και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 20:34

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 20:39
Δεν είν' πάντα κακό να φιλοσοφείς, αλλά ίσως όχι στην Μαύρη Τρύπα :ΡKamui, Θα σου δώσω 50 ευρώ άμα σταματήσεις να φιλοσοφίζεις σε κάθε post σου!
meidei, δεν ξέρω τι παίζει με σένα αλλά μη τα παρατάς ρε!Διαφορετική διαχείριση σε μικροθεματάκια χρειάζεται και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.
Τώρα, εγώ με όλες τις διαπροσωπικές, κοινωνικές σχέσεις έχω πρόβλημα.Απλά σε αντίθεση με τον χικικόμορι μεϊντέι που γράφτηκε πριν χρόνια στο άνιμε.τζρ και ήταν τεράστιο κατόρθωμα, τώρα ζω στον πραγματικό κόσμο και είμαι κάπως ασύμβατος με ότι συμβαίνει εκεί.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 20:41
More importantly, που κολλάνε όλα αυτά με τη σεξουαλική επιθυμία; Από που κι ως που είναι κάποιος έρμαιο της φύσης του επειδή θέλει να κάνει σεξ, ακόμα και κάθε μέρα; We're built for this, you know. Θα αποκαλούσες ανθρώπους έρμαια της φύσης τους επειδή θέλουν επίσης να τρώνε και να κοιμούνται; Κι αν όχι, γιατί κρίνεις διαφορετικά το σεξ; Επειδή είναι η μόνη ανάγκη που δεν πεθαίνουμε αν δεν την ικανοποιήσουμε; Αυτό δεν την υποβιβάζει από ανάγκη σε κακή συνήθεια.
Kamui, πρέπει να επαναξιολογήσεις πολλά πράγματα.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 20:41
Δεν είν' πάντα κακό να φιλοσοφείς, αλλά ίσως όχι στην Μαύρη Τρύπα :Ρ
Καλά φιλοσοφία από φιλοσοφία έχει διαφορά...
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 20:42
>χαιρεται που θα εχει ιντερνετ της προκοπης επιτελους
>βρισκει χαλασμενο router
>καταρες παντου
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 20:43

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 20:51
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 20:52
Ε όχι και να ευχαριστούμε το θεό για τη συνείδηση, επειδή αποτρέπει ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ από εμάς από το να κάνουμε ό,τι θέλουμε όποτε θέλουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Εγώ αυτό το λέω λογική και αυτοέλεγχο, και σίγουρα δεν είναι κάτι το θεόσταλτο. Εκπαίδευση χρειάζεται, όχι προσευχές.
More importantly, που κολλάνε όλα αυτά με τη σεξουαλική επιθυμία; Από που κι ως που είναι κάποιος έρμαιο της φύσης του επειδή θέλει να κάνει σεξ, ακόμα και κάθε μέρα; We're built for this, you know. Θα αποκαλούσες ανθρώπους έρμαια της φύσης τους επειδή θέλουν επίσης να τρώνε και να κοιμούνται; Κι αν όχι, γιατί κρίνεις διαφορετικά το σεξ; Επειδή είναι η μόνη ανάγκη που δεν πεθαίνουμε αν δεν την ικανοποιήσουμε; Αυτό δεν την υποβιβάζει από ανάγκη σε κακή συνήθεια.
Εγώ πάντως να διαχωρίσω την θέση μου γιατί σαν άθεος και άθρησκος, το θεόσταλτος το είπα μεταφορικά. Για τον Καμούι δεν ξέρω.
Δάντη, να πω ότι το σαδομαζό το ψιλοαποστρέφομαι λόγω ιδεολογίας. Κάτι άλλο δεν έχω να πω. Αλλά "Δέκα ανθρώποι, δέκα χρώματα", όπως λέει και η ιαπωνική παροιμία.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 20:53
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 21:06
Ε όχι και να ευχαριστούμε το θεό για τη συνείδηση, επειδή αποτρέπει ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ από εμάς από το να κάνουμε ό,τι θέλουμε όποτε θέλουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Εγώ αυτό το λέω λογική και αυτοέλεγχο, και σίγουρα δεν είναι κάτι το θεόσταλτο. Εκπαίδευση χρειάζεται, όχι προσευχές.
Tη λέξη θεόσταλτος τη χρησιμοποίησα επειδή τη χρησιμοποίησε ο meidei, για μένα μπορεί να ισχύει κυριολεκτικά, άλλοι να την αντιλαμβάνονται αλλιώς, δεν είναι αυτό το ζήτημα.
Το ζήτημα είναι όχι να έχει απλά κάτι που να τον αποτρέπει απο αυτό με το ζόρι, αλλά να μπορεί με τη συνείδησή του να προσδιορίζει τις πραγματικές του επιθυμίες και ανάγκες.
Για κάποιον κάτι τέτοιο μπορεί να είναι και το σεξ, δεν είπα οτι είναι λάθος ή κακό, και αυτό δεν τον κάνει αυτομάτος έρμαιο, αλλά το να θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης και της ζωής οποιουδήποτε ανθρώπου και μάλιστα σαν κάτι που θα έκανε τη ζωή ενός ασεξουαλικού αυτομάτως χειρότερη ή ανιαρή, το θεωρώ υπερβολή και σχεδόν προσβολή της προσωπικότητας του ατόμου.
By the way πείτε μου πως "φιλοσοφίζει" κανείς, ή τι είναι αυτό που κάνει αυτομάτως ένα ποστ φιλοσοφικό, το γεγονός οτι έχει στόχο την αναζήτηση της αλήθειας, που, αν δεν είναι αυτός ο στόχος των περισσοτέρων συζητήσεων, τότε ποιος είναι?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 30 Αύγουστος 2012 - 21:08
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 21:18
Anw το τι (δεν) κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του είναι καθαρά και μόνο δική του υπόθεση όχι αφορμή για να ισχυριστεί ανωτερότητα έναντι κάποιου άλλου οπότε χαλαρώστε.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 21:26
Anw το τι (δεν) κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του είναι καθαρά και μόνο δική του υπόθεση όχι αφορμή για να ισχυριστεί ανωτερότητα έναντι κάποιου άλλου
BDSM-chan begs to differ
Απέλπιδα προσπάθεια να μείνω ontopic

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 21:29