Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#68476 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 30 August 2012 - 19:28

Νταξ, ξέρω ήτανε creepy, άλλα ποτέ δεν είμαι εντελώς σοβαρός.

Όσο για εμένα, 19 και παρέδωσα ήδη πινάκιδες. χαμένη περίπτωση. αν ήμουν Ιάπων τουλάχιστον θα έκανα εύκολα blend-in.

#68477 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 30 August 2012 - 20:22

Kamui, Θα σου δώσω 50 ευρώ άμα σταματήσεις να φιλοσοφίζεις σε κάθε post σου! :P

meidei, δεν ξέρω τι παίζει με σένα αλλά μη τα παρατάς ρε!Διαφορετική διαχείριση σε μικροθεματάκια χρειάζεται και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους. ;)

#68478 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 30 August 2012 - 20:34

Youtube Video

stasou%2520mygdala.jpg

#68479 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 30 August 2012 - 20:39

Kamui, Θα σου δώσω 50 ευρώ άμα σταματήσεις να φιλοσοφίζεις σε κάθε post σου! :P

meidei, δεν ξέρω τι παίζει με σένα αλλά μη τα παρατάς ρε!Διαφορετική διαχείριση σε μικροθεματάκια χρειάζεται και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους. ;)

Δεν είν' πάντα κακό να φιλοσοφείς, αλλά ίσως όχι στην Μαύρη Τρύπα :Ρ

Τώρα, εγώ με όλες τις διαπροσωπικές, κοινωνικές σχέσεις έχω πρόβλημα.Απλά σε αντίθεση με τον χικικόμορι μεϊντέι που γράφτηκε πριν χρόνια στο άνιμε.τζρ και ήταν τεράστιο κατόρθωμα, τώρα ζω στον πραγματικό κόσμο και είμαι κάπως ασύμβατος με ότι συμβαίνει εκεί.

#68480 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 August 2012 - 20:41

Ε όχι και να ευχαριστούμε το θεό για τη συνείδηση, επειδή αποτρέπει ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ από εμάς από το να κάνουμε ό,τι θέλουμε όποτε θέλουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Εγώ αυτό το λέω λογική και αυτοέλεγχο, και σίγουρα δεν είναι κάτι το θεόσταλτο. Εκπαίδευση χρειάζεται, όχι προσευχές.

More importantly, που κολλάνε όλα αυτά με τη σεξουαλική επιθυμία; Από που κι ως που είναι κάποιος έρμαιο της φύσης του επειδή θέλει να κάνει σεξ, ακόμα και κάθε μέρα; We're built for this, you know. Θα αποκαλούσες ανθρώπους έρμαια της φύσης τους επειδή θέλουν επίσης να τρώνε και να κοιμούνται; Κι αν όχι, γιατί κρίνεις διαφορετικά το σεξ; Επειδή είναι η μόνη ανάγκη που δεν πεθαίνουμε αν δεν την ικανοποιήσουμε; Αυτό δεν την υποβιβάζει από ανάγκη σε κακή συνήθεια.

Kamui, πρέπει να επαναξιολογήσεις πολλά πράγματα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#68481 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 August 2012 - 20:41

Δεν είν' πάντα κακό να φιλοσοφείς, αλλά ίσως όχι στην Μαύρη Τρύπα :Ρ

Καλά φιλοσοφία από φιλοσοφία έχει διαφορά...

xbJ3b2w.jpeg

#68482 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 30 August 2012 - 20:42

>επιστρεφει σπιτι απο διακοπες
>χαιρεται που θα εχει ιντερνετ της προκοπης επιτελους
>βρισκει χαλασμενο router
>καταρες παντου

#68483 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 30 August 2012 - 20:43

Ρε σοβαρευτείτε, S/M είπαμε είναι το θέμα μας.... :thatsit:

Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#68484 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 August 2012 - 20:51

Μίλησε κανείς για S/M :D? Aκολουθεί πορτραίτο από τις διακοπές μου. ^ω^

Posted Image

#68485 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 30 August 2012 - 20:52

Ε όχι και να ευχαριστούμε το θεό για τη συνείδηση, επειδή αποτρέπει ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ από εμάς από το να κάνουμε ό,τι θέλουμε όποτε θέλουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Εγώ αυτό το λέω λογική και αυτοέλεγχο, και σίγουρα δεν είναι κάτι το θεόσταλτο. Εκπαίδευση χρειάζεται, όχι προσευχές.

More importantly, που κολλάνε όλα αυτά με τη σεξουαλική επιθυμία; Από που κι ως που είναι κάποιος έρμαιο της φύσης του επειδή θέλει να κάνει σεξ, ακόμα και κάθε μέρα; We're built for this, you know. Θα αποκαλούσες ανθρώπους έρμαια της φύσης τους επειδή θέλουν επίσης να τρώνε και να κοιμούνται; Κι αν όχι, γιατί κρίνεις διαφορετικά το σεξ; Επειδή είναι η μόνη ανάγκη που δεν πεθαίνουμε αν δεν την ικανοποιήσουμε; Αυτό δεν την υποβιβάζει από ανάγκη σε κακή συνήθεια.

Εγώ πάντως να διαχωρίσω την θέση μου γιατί σαν άθεος και άθρησκος, το θεόσταλτος το είπα μεταφορικά. Για τον Καμούι δεν ξέρω.

Δάντη, να πω ότι το σαδομαζό το ψιλοαποστρέφομαι λόγω ιδεολογίας. Κάτι άλλο δεν έχω να πω. Αλλά "Δέκα ανθρώποι, δέκα χρώματα", όπως λέει και η ιαπωνική παροιμία.

#68486 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 August 2012 - 20:53

^Να και η τούρτα γενεθλίων που σου έχω παραγγείλει. (Στην Ιρι πάει αυτό :P)

Posted Image

xbJ3b2w.jpeg

#68487 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 30 August 2012 - 21:06

Tη λέξη θεόσταλτος τη χρησιμοποίησα επειδή τη χρησιμοποίησε ο meidei, για μένα μπορεί να ισχύει κυριολεκτικά, άλλοι να την αντιλαμβάνονται αλλιώς, δεν είναι αυτό το ζήτημα.
Το ζήτημα είναι όχι να έχει απλά κάτι που να τον αποτρέπει απο αυτό με το ζόρι, αλλά να μπορεί με τη συνείδησή του να προσδιορίζει τις πραγματικές του επιθυμίες και ανάγκες.
Για κάποιον κάτι τέτοιο μπορεί να είναι και το σεξ, δεν είπα οτι είναι λάθος ή κακό, και αυτό δεν τον κάνει αυτομάτος έρμαιο, αλλά το να θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης και της ζωής οποιουδήποτε ανθρώπου και μάλιστα σαν κάτι που θα έκανε τη ζωή ενός ασεξουαλικού αυτομάτως χειρότερη ή ανιαρή, το θεωρώ υπερβολή και σχεδόν προσβολή της προσωπικότητας του ατόμου.

By the way πείτε μου πως "φιλοσοφίζει" κανείς, ή τι είναι αυτό που κάνει αυτομάτως ένα ποστ φιλοσοφικό, το γεγονός οτι έχει στόχο την αναζήτηση της αλήθειας, που, αν δεν είναι αυτός ο στόχος των περισσοτέρων συζητήσεων, τότε ποιος είναι? :P

Edited by Kamui, 30 August 2012 - 21:08.

O6rrvsU.jpg

#68488 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 August 2012 - 21:18

Eίπες επί λέξη ότι " κάνετε κάποιες επιλογές και δεν είστε έρμαια της φύσης σας" σε αντιπαραβολή με τους "σεξουαλικά υγιείς,. Τι άλλο θα μπορούσες να εννοείς πέρα από το ότι αυτά δεν ισχύουν για την ομάδα που διαχώρισες?

Anw το τι (δεν) κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του είναι καθαρά και μόνο δική του υπόθεση όχι αφορμή για να ισχυριστεί ανωτερότητα έναντι κάποιου άλλου οπότε χαλαρώστε.

#68489 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 30 August 2012 - 21:26

Anw το τι (δεν) κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του είναι καθαρά και μόνο δική του υπόθεση όχι αφορμή για να ισχυριστεί ανωτερότητα έναντι κάποιου άλλου

BDSM-chan begs to differ

Απέλπιδα προσπάθεια να μείνω ontopic

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#68490 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 August 2012 - 21:29

Anw το τι (δεν) κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του είναι καθαρά και μόνο δική του υπόθεση όχι αφορμή για να ισχυριστεί ανωτερότητα έναντι κάποιου άλλου εκτός της κρεβατοκάμαράς του (το σωσα?)