Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 30 August 2012 - 17:00
Posted 30 August 2012 - 17:13

Posted 30 August 2012 - 17:20
I know. Με την αμέσως επόμενη πρόταση μου στο αρχικό μήνυμα παραδέχομαι ότι δεν θα έπρεπε να αντιδράσω έτσιOh well εσύ έγραψες μήπως θα έπρεπε να ανησυχείς όχι εγώ
Άλλωστε θα προτιμούσα χίλιες φορές να ήμουν asexual aromantic (it's a thing) όπως ο Δόκτορας Κούπερ (πρέπει να κατεβάσω την 5η σεζόν, δεν κατάφερα να την δω ακόμα).
Posted 30 August 2012 - 17:22
asexual aromantic
Where's the fun in that? Πολύ αποστειρωμένο μου ακούγεται.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 30 August 2012 - 17:32
Putin και μένα μόνο το creepy μου βγήκε .
Posted 30 August 2012 - 17:35
Μήπως έχει φωτογραφίες του εαυτού του στο πισί;
Μήπως έχει πολλούς καθρέφτες;
Μήπως χρησιμοποιεί τη σβηστή οθόνη του πισιού ως καθρέφτη;;
edit: αφήστε τον Putin ήσυχο, την επόμενη φορά θα τα καταφέρει

Posted 30 August 2012 - 17:37
Μήπως χρησιμοποιεί τη σβηστή οθόνη του πισιού ως καθρέφτη;;
Χμμ εκεί θα φαίνεται και μαύρη .
Posted 30 August 2012 - 17:47
Σου επιτρέπει να επικεντρωθείς σε άλλα σημαντικά πράγματα που σου προκαλούν θετικά συναισθήματα. Υποθέτω κάποιος με υγιή σεξουαλικότητα δεν μπορεί να δει τα πλεονεκτήματα, αλλά για εμάς τους κοινωνικά άτσαλους πιγκουίνους με προδιάθεση στην κατάθλιψη, θα ήταν θεόσταλτο.Where's the fun in that? Πολύ αποστειρωμένο μου ακούγεται.
Παίζει αυτό.... θέλει να γίνει φωτογράφος, είναι και κάπως χίπστερ... παίζει πολύ τώρα που το ανάφερες...Το ενδεχόμενο να είναι αυτοσεξουαλικός το έχουμε σκεφτεί;
Posted 30 August 2012 - 18:05
Posted 30 August 2012 - 18:32
σονι και καλα τσοντες ? αμαν
Τι ωραίο αυτό το φόρουμ . Χθες μιλούσαμε για tentacles , σήμερα συνεχίζουμε με τσόντες , αύριο τι έχει το μενού ?
σαδομαζοχισμούς.
Posted 30 August 2012 - 18:38

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 30 August 2012 - 18:44
Γιατί από αύριο ρε παιδιά; Και σήμερα μέρα είναι...
Και αχρησιμοποιήτη , μες τη ζελατίνα .
Posted 30 August 2012 - 18:59
Spoiler:
Fun fact: Όταν ο Phantom Duck μου έστειλε το PM στο οποίο μου ανακοίνωνε "Ετοιμάσου να γίνεις admin, σκουλήκι", η συγκεκριμένη εικόνα ήταν η επικεφαλίδα του PM. Πιστεύω αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη ότι εδώ στο .aNiMe//GR ανέκαθεν ήμασταν και θα παραμείνουμε χούντα.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 30 August 2012 - 19:11
Μη βλέπεις τον εαυτό σου σαν "άτσαλο πιγκουίνο" και τους άλλους "σεξουαλικά υγιείς", ούτε ειρωνικά δεν αξίζει να το σκεφτείς. Κάτι τέτοιο και για μένα θα ήταν αυτό που θα έλεγα "θεόσταλτο", αλλά μάλλον θεόσταλτη είναι η ίδια μας η συνείδηση, που μας επιτρέπει ως ένα σημείο να παίρνουμε κάποιες επιλογές και να μην είμαστε έρμαια της φύσης μας.Σου επιτρέπει να επικεντρωθείς σε άλλα σημαντικά πράγματα που σου προκαλούν θετικά συναισθήματα. Υποθέτω κάποιος με υγιή σεξουαλικότητα δεν μπορεί να δει τα πλεονεκτήματα, αλλά για εμάς τους κοινωνικά άτσαλους πιγκουίνους με προδιάθεση στην κατάθλιψη, θα ήταν θεόσταλτο.
Τώρα ή όλη υπόλοιπη συζήτηση μου φαίνεται μάλλον τρομακτική.Τρομάζω όταν βλέπω ανθρώπους να συζητάνε απο τη μια φυσιολογικά μαζί σου και απο την άλλη να θεωρούν δεδομένο οτι κάθε τόσο πρέπει να έχουν και όλοι την ανάγκη να χρησιμοποιούν το ίντερνετ για κάτι τέτοιο.