Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#67816 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 01 August 2012 - 12:05

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#67817 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 01 August 2012 - 12:47

Περισσότερα θύματα

#67818 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 01 August 2012 - 14:41

Άι γουντ λάικ α μπουγάτσα γουίθ τυρί, του, πλιζ.

#67819 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 August 2012 - 16:21

Χαιρετώ τον κόσμο όλο! :bath:

E5VV38U.jpg

#67820 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 August 2012 - 16:26

Γεια σου ρε πάπια με τα ωραία σου τα φτερά.

Βλέπω ολυμπιακούς εντωμεταξύ, τις συγχρονισμένες βουτιές των αντρών ~πώς σκατά λέγεται αυτό το άθλημα~ και αφού βουτάνε στην πισίνα μετά μπαίνουν σε κάτι σαν τζακούζι και είναι τώρα πόσα ημίγυμνα μανάρια μέσα σε ένα τζακούζι και εγώ αρχίζω να σκέφτομαι τί θα γινόταν άμα άρχιζαν να φιλιούνται και τρέχω στο laptop να το μοιραστώ μαζί σας γιατί αν το πω στη θεία μου θα με αποκληρώσει :bath:

xbJ3b2w.jpeg

#67821 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 01 August 2012 - 16:27

Γεια σου ρε πάπια με τα ωραία σου τα φτερά.

Βλέπω ολυμπιακούς εντωμεταξύ, τις συγχρονισμένες βουτιές των αντρών ~πώς σκατά λέγεται αυτό το άθλημα~ και αφού βουτάνε στην πισίνα μετά μπαίνουν σε κάτι σαν τζακούζι και είναι τώρα πόσα ημίγυμνα μανάρια μέσα σε ένα τζακούζι και εγώ αρχίζω να σκέφτομαι τί θα γινόταν άμα άρχιζαν να φιλιούνται και τρέχω στο laptop να το μοιραστώ μαζί σας γιατί αν το πω στη θεία μου θα με αποκληρώσει :bath:

Υaoi: it's bad for you. Proof above! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#67822 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 01 August 2012 - 17:24

Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι έχει συμβεί με τα πανεπιστήμια και φωνάζουν κάθε μέρα;

#67823 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 01 August 2012 - 17:40

Έβγαλαν τα πανεπιστήμια στόμα;;;; 0.o

Θεόδωρε, εσύ πάρε ότι μπουγάτσα θες αγόρι μου.

#67824 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 01 August 2012 - 17:47

Βλέπω ολυμπιακούς εντωμεταξύ, τις συγχρονισμένες βουτιές των αντρών ~πώς σκατά λέγεται αυτό το άθλημα~ και αφού βουτάνε στην πισίνα μετά μπαίνουν σε κάτι σαν τζακούζι και είναι τώρα πόσα ημίγυμνα μανάρια μέσα σε ένα τζακούζι και εγώ αρχίζω να σκέφτομαι τί θα γινόταν άμα άρχιζαν να φιλιούνται και τρέχω στο laptop να το μοιραστώ μαζί σας γιατί αν το πω στη θεία μου θα με αποκληρώσει Posted Image

Αυτό πρέπει να το γράψεις σε κανά live chat αθλητικού σάιτ. Απλά και μόνο για τις αντιδράσεις!!!
Συγχρονισμένη κατάδυση :P

#67825 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 01 August 2012 - 17:51

ΧΑΧΑ mono.

(i really laughed, promise)

#67826 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 268 posts

Posted 01 August 2012 - 19:00

Καλά νέα: Πήρα μικρόφωνο, έχω σκεφτεί αστεία, έχω κάνει λίγες πρόβες και είμαι ορεξάτος και έτοιμος να κάνω το πρώτο μου Let's Play.

Άσχημα νέα: Όταν ακούς τη φωνή σου από ηχογράφηση για πρώτη φορά και καταλαβαίνεις πόσο φλώρικη ακούγεται ενώ ανακαλύπτεις ξαφνικά και πως ψευδίζεις, όλη σου η αυτοπεποίθηση πάει περίπατο! :deadga6:

Ειδικά όταν έχεις βρει άλλο Ελληνικό Let's Play από κάποιον με καλύτερη φωνή και περισσότερα αστεία και κάνεις τη σύγκριση, χάνεις πάσα ιδέα για τις ικανότητές σου. :sadist:

Still, δεν το βάζω κάτω! Μια προσπάθεια θα την κάνω, κι ας πέσει στο νερό! :if:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#67827 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 01 August 2012 - 19:12

Κακά νέα :

έχω σκεφτεί αστεία

Το λένε πολλοί let's players , όταν θες να κάνεις ένα lets play, καλό είναι να μην προετοιμάζεις το τι θα πεις γιατι μετά θα είναι συνέχεια "εεεεεεε.....εεεεεεε.....α ναι , *Insertrandomjokehere* kekekeke "

v4kFmx.png

#67828 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 01 August 2012 - 19:16

Ναι, καλύτερο θα ήταν να βγάζεις αστεία σχετικά με το παιχνίδι το οποίο παίζεις αυτή τη στιγμή. Αν θες, πάρε παράδειγμα από τον Pewdiepie, ψάξε στο youtube. He is pretty famous.

#67829 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 01 August 2012 - 19:18

Χειρότερο παράδειγμα δεν θα μπορούσες να είχες δώσει xD

v4kFmx.png

#67830 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 01 August 2012 - 19:20

Βαρεμαρα,ζεστη,πονοκεφαλος,υπνιλια,θανατος....

sc5bab.jpg