Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#66856 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 June 2012 - 23:56

Έλα δικιά μου είσαι.Ακούς και Σάκη να φανταστώ???

E-ννο και είται!!!!1οne Είναι must o Σάκης. Κούκλος και φωνάρα :lovulovu:

#66857 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 24 June 2012 - 23:56

@Iri αφου δεν θες επαναστατικά τότε Αίμα και Τιμή

Ναι, τώρα το 'σωσες :thumbup:

6dqFccT.gif

#66858 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 June 2012 - 23:58

Μας κατάλαβε το παιδί ότι είμαστε της Γκεστάπο εδώ πέρα και προσαρμόστηκε ανάλογα. Εύγε νέε μου, θα πας μπροστά.

xbJ3b2w.jpeg

#66859 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 25 June 2012 - 00:00

μπουγατσα τυρι=τυροπιτα με αλλο ονομα..

How about "NO" ?

«Λανθασμένα στην Νότια Ελλάδα θεωρούν ότι ως μπουγάτσα πρέπει να θεωρείται μόνο αυτή με "γέμιση" κρέμας (διότι μπουγάτσα ονομάζεται ο τύπος του φύλλου που χρησιμοποιείται). Πολλές φορές συγχέουν την μπουγάτσα με το τυρί και την τυρόπιτα που ουσιαστικά είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.»

My job here is done =)

#66860 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

Posted 25 June 2012 - 00:01

E-ννο και είται!!!!1οne Είναι must o Σάκης. Κούκλος και φωνάρα :lovulovu:

Ιρι μια απορία.Είσαι του 88?

Ναι, τώρα το 'σωσες :thumbup:

Δεν το ξέρα ότι είμαι σε ακροδεξιό φόρουμ.Κρίμα ομως ρε παίδια.Τι φταίνε οι κακόμοιροι οι μετανάστες.Τι να πείτε και εσείς οι ακροδεξιοι.Έχετε και τα δίκια σας με τα χάλια του κέντρου.Αλλά η βία δεν είναι λύση. Make love not war

Edit:

How about "NO" ?

«Λανθασμένα στην Νότια Ελλάδα θεωρούν ότι ως μπουγάτσα πρέπει να θεωρείται μόνο αυτή με "γέμιση" κρέμας (διότι μπουγάτσα ονομάζεται ο τύπος του φύλλου που χρησιμοποιείται). Πολλές φορές συγχέουν την μπουγάτσα με το τυρί και την τυρόπιτα που ουσιαστικά είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.»

My job here is done =)

True story

Edit 2: Μην χροματίζεις το post σου γτ σε μαυρό θέμα δεν φαίνετε τπτ

Edited by AlexT, 25 June 2012 - 00:02.

#66861 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 June 2012 - 00:01

Εμμα κε τιμι είναι. Learn greek γαμώτη μου.

Edit: Για τους φίλους είμαι του 90 ;).

#66862 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 25 June 2012 - 00:03

Και σκατά να 'χει για γέμιση, μπουγάτσα θα 'ναι εφόσον είναι με το συγκεκρίμενο φύλλο και τρόπο παρασκευασμένη και στην κόβουν σε μπουκιές.

-->

Μπουγάτσα τυρί:
Spoiler:

Τυρόπιτα:
Spoiler:

Edited by Theodore :D, 25 June 2012 - 00:07.

#66863 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 June 2012 - 00:06

Πετροβοληστε με αλλα δεν εχω φαει ποτε μπουγατσα.Μεχρι περυσι νομιζα οτι μπουγατσα=κρεπα και ελεγα οτι την προτιμω απλα με ζαχαρη.Ολοι με κοιταγαν λες και τους ειπα οτι μου αρεσει να "εισβαλλω" σε παπουτσια με dildo...

sc5bab.jpg

#66864 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

Posted 25 June 2012 - 00:08

Επίσης δείτε το ακόλουθο ντοκιμαντερ για την Χρυσή Αυγή.Θα αλλάξετε απόψη για αυτήν(είτε καλή είτε κακή) http://tinyurl.com/xrisiaygimixalogiakos

#66865 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 June 2012 - 00:10

Βασικά αν και δεν θέλω να μπλεχτώ σε αυτόν τον αιώνιο αγώνα δεν καταλαβαίνω το εξής.

Αφού τυρόπιτα είναι τυρί με φύλλο, καθώς υπάρχουν πολλά είδη φύλλου (σφολιάτα, κουρού, γιαννιώτικη κοκ) και το τυρί με φύλλο μπουγάτσας τυρόπιτα δεν είναι?

xbJ3b2w.jpeg

#66866 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 25 June 2012 - 00:13

Και εγώ έτσι θα σε κοιτούσα :bahhh:

#66867 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 June 2012 - 00:14

μπουγάτσα με τυρί

#66868 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Mάλλον το τυρί με φύλλο μπουγάτσας αξιώνει καθεστώς ειδικής μεταχείρισης σε σχέση με τις υπόλοιπες τυρόπιτες. Αλλά η απορία μου είναι ότι έχω δει και μπουγάτσα με κρέμα που είναι σαν σπανακόπιτα πχ χωρίς φύλλο μπουγάτσας αλλά και πάλι μπουγάτσα τη λένε.

Δεν υπάρχει πιο σιχαμένο πράγμα όμως από το να σου κολλάει η καυτή μπουγάτσα στον ουρανίσκο. T_T

#66869 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

τυρόπιτα μπουγάτσα aka μπουγάτσα με τυρί λέγετε

τα υπολοιπα αναφέρονται σαν κουρού τυρόπιτα,σφολίατα τυρόπιτα, γιαννιώτικη τυρόπιτα

Ιρι δεν μου είπες του 88 είσαι;

#66870 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 25 June 2012 - 00:19

Βασικά αν και δεν θέλω να μπλεχτώ σε αυτόν τον αιώνιο αγώνα δεν καταλαβαίνω το εξής.

Αφού τυρόπιτα είναι τυρί με φύλλο, καθώς υπάρχουν πολλά είδη φύλλου (σφολιάτα, κουρού, γιαννιώτικη κοκ) και το τυρί με φύλλο μπουγάτσας τυρόπιτα δεν είναι?

Είναι σαν να λες το σαρμαδάκι λαχανοντολμά επειδή και τα δύο έχουν φύλλο και γέμιση με ρύζι.

Μπουγάτσα είναι μία γέμιση με ένα ψιλό φύλλο πάνω, ψιλό φύλλο κάτω, βουτυρωμένα και με λιγότερη ζύμωση.